"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. Манюня)

Манюня) миється в бані

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

можна накручувати на бігуді, якщо колись волосся крутилось, то локони будуть довго триматись

2. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

шкодить. Січеться,але не дуже!!! Не випалюється,бо в мене натуральне не фарбоване. Постійно використовую шампунь,кондиціонер і раз в тиждень масочка, пісчтригаю кінчики раз на рік!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. DolceVita

Щоб трохи довше трималося прямим потрібно на мокре волосся нанести маолочко,пінку або спрей для випрямлення і перед виходом на вулицю побризкати лаком для жосткої фіксації

4. Манюня)

Манюня) миється в бані

а можна якось обійтись без лаку, бо після використання волосся штучно виглядає((

5. DolceVita

підбарайте лак під себе індивідуально і наносте з відстані 30-40 см

6. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я вище давала малюночок утюжка, який купила - він мені дуже підїодить і гарно випрямляє, я перед тим як купляти радилася зі своїм перукарем і вона мені акцентувала чомусь саме на Гамі з червоними пластинами :confused: У мене теж кучеряве волосся і цей утюжок мені :y:

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

чи хтось використовує темормоспрей? на мокре чи сухе волося його наносити?

8. mayscream

mayscream Well-Known Member

На сухе. Перукар саме так радила.

• Подобається Подобається x 2
  9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Хто підкаже точну адресу Бюті? Старий утюжок вже :n:, а новий вирішила купити там. Знаю лише, що це біля Стрийського базару.

10. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

точну адресу не скажу, але це у тому інституті, що на Шота Руставелі, як йти від базарчику на гірку піднятися (машини об'їзд там мають) і здаэться 6-й поверх, ну там вже знайдете, а може зараз хтось точніше Вам підскаже:)

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Інститут по праву сторону від базару?

12. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Так, якщо стояти спиною до базару, де квыти продають.

13. zetta

zetta Well-Known Member

Яка б та підошва не була в тій прасці але палить все одно...причім як не дивно чолка то все виносить краще ніж остальне волосся.

14. Yulia

Yulia New Member

Моя одна знайома,казала,що пошкодила("попалила") собі волосся від частого використання прасок для волосся:)(А тепер їй доводиться купляти дорогі шампуні,щоб хоч якось відновити волосся

15. Halina

Halina Well-Known Member

То попробуйте у своїх подружок...тоді будете знати що вам підходить.

16. allusya

allusya Well-Known Member

Ось наприклад, я довго думала чи купляти уюжок для волосся чи ні, доки не зозуміла що варто таки спробувати, оскільки шампуні, маски, бальзами і ще інша продукція просто безсила(не дивлячись що така реклама). Купила професійні утюжки Babyliss з кераміко-турмалінови покриттям. Користуюсь вже рік, страшенно задоволена :radist:Ціна на нього зараз приблизно 400 грн.
    Ну крім того варто мати якийсь захист на волосся, маю GAMA protect (33 грн) - халява практично, також задоволена :) Якщо цікавить може навіть порадити де купити :)

17. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене Remington з внутрішнім покриттям з тефлонового текстилю. Поки волосся не попалило, та ще й блистить після використання.

18. marina24

marina24 New Member

Було би добре дівчата, якщо б ви свої фотографії мені прислали до і після, як воно випрамляє, якшо можна звичайно
    моя пошта marina24@meta.ua:girl_flirt:

19. Halina

Halina Well-Known Member

Розкажу про свої утюжки. Раніше я мала утюжки невідомо якої фірми, то вони дійсно палили (використовувала дуже рідко). І от купила подарунок на 8 березня - Rowenta. Я не просто задоволена....я дуже задоволена. І тепер думаю як раніше я без неї була. Волосся стало набагато кращим, а як блистить :girl_spruce_up:
    Можу сказати чесно, якщо погода волога то день тримається. А от коли погода суха то і 3 дні нормально.

• Подобається Подобається x 4
  20. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Всі праски псують волосся. Правда так, що дорожчі, професійні праски до волосся більш ніжніші.

Ні одне молочко вам не заручить стопроцентного захисту. Спреї для прасування нищити його тільки допомагають.

В мене виправдала себе серія OSIS від Schwarzkopf. Після прасування волосся починало завиватись на четвертий день при вологій погоді. Правда, коли прасую волосся не економлю на зволожуючих масках і шампунях. Найкращі - Kérastase.

Ми не можемо стверджувати, що якась праска псує (чи не псує) волосся всім однаково. Волосся на наших головах різниться, як і усі ми!