"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

Для локонів є спеціальна праска в якої нагріваються не лише пластинки, а й верх самої праски, знаю, що від фірми Rowenta є такі. А я купила собі Rowenta ellite model look, праска як на мене супер, волосся теж супер!!! Раджу усім!!!
    :clapping:

• Подобається Подобається x 3
  2. Олька

Олька Well-Known Member

Там назви нема, то мені моя подружка (перукарша) професійну дістала, всього за 240 грн., але я не можу натішитись:y::y::y::y::y::y::y:

• Подобається Подобається x 3
  3. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я коли купляла утюжок мені теж казали, що можна локони робити, але я не розумію толком, як можна накрутити на ней волосся:confused:
    Але казали, що дуже гарно получається і в "Шансі" комусь там накручували праскою, питала чи може я бачила?

• Подобається Подобається x 1
  4. mayscream

mayscream Well-Known Member

Щойно з Бьюті притопала;-)Придбала прасочку Гама,термоспрей теж Гама та маску до волосся Парісьезе,чи щось таке.Тепер сидю - довольна як слон))Завтра іду на забаву то буду тестувати то всьо добро!

• Подобається Подобається x 5
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

скільки дали за гаму? і яку саме праску?

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

можна таке робити, мені робили так в Лаванді Ледіс, берете пасмо волосся біля кореня і тягнете, крутячи праску по спіралі вниз, ви ніби самі закручуєте, даєте напрямок волоссю!

7. mayscream

mayscream Well-Known Member

http://garmonia.od.ua/products/15/5/171/, 480 грн

8. Злата

Злата Well-Known Member

покажете фото:clapping:

ну не прасочки, а Вас після використання прасочки.

9. marina24

marina24 New Member

Привіт, дівчата! В мене проблема кучеряве волосся!!!! Я купила собі утюжок, правда вже давніше, але дешевий , і він ніфіга не випрямляє. Хотілося, щоб волосся було рівним, ну принаймі максимально близьким до нього. Навіть не знаю який придбати, я би вже дала якусь конкретну суму, але ж не знаю наскільки він буде ефективний, а то куплю вивалю гроші, а він мені не підійде, потім його нікуди не спихну!!!!
    Підкажіть можливо я ще якісь інші засоби шодо випрямлення волосся! Я ДУЖе_ДУЖЕ_ДУЖЕ хочу мати пряме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

В мене була така сама проблема! Вибирайте утюжок з чорними керамічними пластинами. І обов'язково молочко або якийсь засіб для випрямлення.
    Мокру голову змазану напрюмолочком для випрямлення висушуєте майже до кінця,що було ледве вологе при тому постійно чешете,а потім утюжком нагрітим до 200 випрямляєте.
    В мене максимально пряме на 3 день корекцій!!!

11. marina24

marina24 New Member

так, але це напевно дуже шкодить волоссю, воно випалюється, а в тебе січеться???

12. Манюня)

Манюня) миється в бані

Допоможіть будь ласка ,я не знаю що робити, в мне крутиться волосся, тому я користуюсь праскою, вона добре розгладжує волосся,але коли вийду на вулицю воно знов починає крутитись, особливо якщо дощ і вологість в повітрі,а я так хочу красивого ,рівного волосся!!!!!!!

13. marina24

marina24 New Member

А якою праскою ти користуєшся???

14. Манюня)

Манюня) миється в бані

в мене Philips, не погано вирівнює

15. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Манюня, хіба так погано коли волосся в"ється?
    В мене було хвилясте з підліткового віку, дратувала мене його "пушистість" і легкість, неслухняність, мріяла про рівне і ... отримала. Під час годування грудьми моє волосся стало рівне-рівнесеньке... ви думаєте я задоволена? ні! з ностальгією згадую старі часи і надіюсь що колись в мене ще обов"язково будуть свої кучері.
    Ну це я так...нічого не нав"язую, прочитала ваш допис і згадалося)))

16. Манюня)

Манюня) миється в бані

Ascorbinka, я розумію,мені багато так казали,але нічого вдіяти не можу, доречі щоб були гарні кучері я чула що роблять легку хімічну завивку, яка тримається до 2 місяців ,а то і більше

17. marina24

marina24 New Member

я теж нічого не можу вдіяти, ну дуже вже хочу мати пряме! Це моя мрія!

18. marina24

marina24 New Member

До речі скільки коштує цей утюжрк Філіпс???

19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

знаю, але ніколи не зроблю... хочу свої, здорові кучері, а не посічені хімічні:umbrage:

20. Манюня)

Манюня) миється в бані

marina24,я купувала за 350гр.