"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Утюжок для волосся!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Відповідь: "Праска" для волосся!!!

Дівчаточка, в суботу на Добробуті, купила утюжок фірми Gama попораді свого перукаря, такий вузенький. Коштує 620 грн. з іонами. Там був ще за 670, але ваона сказала, що вони однакові практично тільки він був залізній каробайціі, а ще за 720 чи 750, який має ще більше іонізації, але я подумала, що не варто зайвих 100 грн. викідати і купила дешевший:radist:sad:тобто дешевший з тої серії) :)

Сьогодні зранку випямляла чолку, просто супер, волосся та гарно блестить і вийшло так, як мені роблять в перукарні, перед тим, як чолку постригти (бо дуже кучеряве волосся):)

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я купила ГАМА. 540 грн.ю в Бюті. Випрямила нині . файно!!! а тремспрея взяла ВЕЕЛА -професійна серія.

4. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я теж хотіла піти в Бюті, а моя перукарка казала, що ціни в Бюті і Добробуті однакові і я подумала, що в субот Бюті може не працювати і пішла на Добробут.
    А получається в Бюті дешевше, або можливо різні трошки прасочки:)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

подивлюся нині модель. в Бюті теж були за такми цінами по 600-650. у вас турмалінові пластини чи кераміка?

6. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

я теж подивлюся сьогодні модель. У мене ніби то шось пише і "керамик" , а потім ще щось ще і "нано технології" і про турмалин теж шось є ніби то. Ввечері подивлюся і напишу :)
    На Добробуті то була найдешевша з тої серії.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

а пластини червоні чи чорні? термоспрей купили?

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

9. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Пластини червоні, а термоспрей ще не купила. Та продащиця сказала, що її дочці, наприклад, не підходить термоспрей від Гами - волосся виглядає, як грязне і я вирішила поки без нічого попробувати, а потім вже куплю термоспрей:)

Я і так зараз тільки чолку випрямила, бо у мене дуже кучеряве волосся, а на вулиці дуже волого і волосся може покрутитися.Я вирішила трошки зачекати, коли або морози будуть або тепло, щоб вже дурно не нищити волосся.

10. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

11. луіза

луіза Well-Known Member

в мене гама з іонами.рік тому купляла за 350 грн.дуже хороша річ.швидко нагрівається.волосся залишається довго рівним.

12. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Я як купляла свою праску то продавець порадила прасочку класти на рушничок (мохровий), але такий, щоб в ньому не було синтетики (це для того щоб часом не царапалися пластиночки), а потім загортати пластинки в тої рушник і так зберігати до наступного використання і застерігала від користування прасочкою в ванній кімнаті і не тримати її в шуфлядках ванної кімнати.

13. Олька

Олька Well-Known Member

І я накінець-то купила!!!!! Довольна як слон!!!! То з феном не порівняти!!!!! В мене волосся від фарби попалене, але після тих утюжків зовсім інший вигляд!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

а яку купили?

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Дівчата, я бачила в журналі шо такою тоненькою праскою робили локони (такі типу як голівудська зірка) це правда? Нею можна і накручувати волосся? Я думала тільки вирівнювати...може в неї є ше якісь приховані "таланти"?

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

можна. кажуть якісь вони гарніші виходять. я не пробувала бо маю ще й модну плойку. але бачила відео на Ютубі як то робити. то не так тяжко. але чомусь мені здається, що моя плойка є менш шкідлива ніж праска.

17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

тепер і я буду мріяти про праску:no:

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Надійка, можливо тут і недобре видно, але ці локони зроблені тільки утюжком, виглядають супер природньо і гарно

• Подобається Подобається x 6
  19. Женічка

Женічка Well-Known Member

вже видно :)

20. галіна

галіна Well-Known Member

МЕНЕ В ПЕРУКАРНІ ОТАК КРУТИЛИ,ВИЙШЛО ДУЖЕ ГАРНО.але за то як волося спалило [​IMG]

• Подобається Подобається x 4