Відповідь: "Праска" для волосся і я маю ремінгтон років 4, з електронним регулятором, і турмаліновим покриттям. своє кучеряве волосся вирівнюю на температурі нижче середньої, нічого не стирається, працює як новий, користуюсь дуже часто. професійні праски так називаються тому, що мають дуже високу тем-ру нагрівання і часто не мають регулювання.
Відповідь: "Праска" для волосся ГаМа дуже легко витягує, волосся, як шовк, не нарадуюсь в салоні нею мені колись вирівнювали, то я закохалась в той ефект і мусила купити
Відповідь: "Праска" для волосся якраз на неї задивляюся. А як по волоссі скользить, легко, чи треба пару разів проводити? ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- в мене теж з електронним покриттям, макс.темп 230, і вирівнюю я на макс., бо на нижчій дуже тяжко.
Відповідь: "Праска" для волосся моя і на 180 вирівнює, на 200 раз проводжу і все вирівняно. Читала про гаму, що краще брати з механічним, а не електронним регулятором, бо вони часто ламаються...
Відповідь: "Праска" для волосся Роно, робила як ви сказали. все ок. навіть так нічо вийшло. правд на 200 град. щоб довго не бавитися
Відповідь: "Праска" для волосся Роно, 10 см від низу бо в тебе довжина відносно невелика, в мене від макушки ( як правильно?маківки?) до кінчиків 50 см то 10 знизу мені було б ні туди ні сюди, але біля обличчя волосся коротше, тому я випрямляю 10-15 см від коренів, перед тим голову мию, сушу роблячи обєм при коренях ( або просто сушу вниз головою ггг) і потім вже випрямляю то виходить по довжині ніби з третини довжини ( ото понаписувала) і об'єм є і волосся гладеньке і гарно вкладене. Ага, на коріння пшикаю якусь штучку ПЛ для прикореневого об"єму, а на третину довжини наношу зараз subtil egualize (вирівнює структуру волосся) Кондиціонер для волосся коли наношу то теж не на все волосся
Відповідь: "Праска" для волосся в мене теж така. під неї купую захист для волосся. з об"ємом проблем нема... воно в мене об"ємне навіть коли мити вже треба, і на справді там раз два і "обчолся " .. але всі думають що в мене мега густе волосся) праскою не дуже задоволена, хотілось би більше скользіння.
Відповідь: "Праска" для волосся Згідна)І дійсно дуже классна плойка)І по якості і волосся гладеньке і рівне)))
Відповідь: "Праска" для волосся В мене Eurolux. Минулого року приніс Миколайко. Тож користуюся уже рік, задоволена. В мене волосся не так кучеряве, дуже пухнасте. Але останнім часом помітила наліт, мабуть, сліди від захисних засобів, пінки. Підкажіть, як того позбутися без шкоди для поверхні. Щось гугл нічого не хоче казати(
Відповідь: "Праска" для волосся Я це роблю оцетом.килька крапель на шматку и протира,буде як новенька=)
Відповідь: "Праска" для волосся Цьогорічний Миколайко здійснив моє бажання і приніс (тобто замовив з інтернет-магазину конусну плойку Мозер 25-13мм. Довго думала, яку замовляти: Бейбіліс, яка була майже у два рази дорожча чи Мозер, яка так само з титановим покриттям. Консультант магазину сказала, що суттєвої різниці нема, більше може за бренд платимо... І я рада, що не взяла Бейбіліс, бо дуже задоволена цією від Мозер, нагрівається швидко, волосся у мене досить густе, то локон робить швидко, довго дуже тримати не треба. Лаком перший раз не закріплювала, то після сну трошки опали локони, а коли злегка закріпити лаком - то дуже гарно тримаються. Супер річ! Задоволена!
Відповідь: "Праска" для волосся Коханий чоловік зробив мені справжній сюрприз на День Закоханих: подарував прасочку Ga.Ma Electronic 1001 CP1 Не могла втриматись, і пробувала випрямити волосся сьогодні вранці (в мене рідке волосся, але крутиться такими широкими хвилями), щось ніц мені не вийшло, як писали дівчатка вище - на голові пляцок пляцком. Начиталася Ваших порад, буду ввечері ще раз пробувати. Бо мені точнісінько такою випрямляла подруга, і в салоні перукар теж Ga.Ma користується, тільки не знаю, яка модель, то було дуже гарно. Хочу так теж навчитися.
Відповідь: "Праска" для волосся треба на горі коло коренів робити такий рух вгору, хвильку чи як то пояснити, ну що б при коренях трохи припідняти волосся
Відповідь: "Праска" для волосся І в мене така є. Просто супер неможу нею натішитись (всі попередні праски були донічого). Можете нею випрямити а потім підняти корені грубою щіткою і трошки ще просушити феном для обєму.
Відповідь: "Праска" для волосся Бачу тут клуб любителів GA.MA )))) і я туди ж . Маю прасочку від GA.MA, дуже задоволена, правда рідко користуюсь. І ще якийсь такий захист (спрей на волосся) від GA.MA protect-ion
Відповідь: "Праска" для волосся Дівчатка, дякую за поради! Сьогодні вранці зробила наступне: висушила волосся вниз головою , щоб зробити об"єм біля коренів. Після цього відділяла прядки і випрямляла не по всій довжині, а починаючи 10 см від коренів (знайшла таку пораду в цій темі). Вийшло значно краще, ніж вчора, але вдома волосся вклалося прядочка до прядочки (в мене подовжене каре), а поки доїхала до роботи, вже знов трохи покрутилося і кінці стирчали в різні сторони. І головне питання: в мене зовсім-зовсім не вийшло гарно вирівняти і вкласти гривку (не прийшло в голову іншого перекладу російського слова "челка"). Вона в мене подовжена і пострижена косо. Щось таке вийшло після мого "вкладання", що я сама в шоці, чесно. Як її правильно вирівняти? Перпендикулярно до обличчя, чи косо "тягнути" прасочку? - оскільки муж вмудрився подарувати мені довгоочікувану прасочку так несподівано, не маю захисту для волосся. Порадьте, який добрий, і де у Львові купити не підробку?