"Праска" для волосся

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nanaya, 21 Січень 2009.

1. RedSun

RedSun Member

Відповідь: "Праска" для волосся

Дівчата, пригледіла праску Zelmer 33Z022, може хтось таку має напишіть будь ласка відгуки

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Нарешті купила собі омріяну прасочку GaMa 1031 з турмаліновими пластинами і з механічним терморегулятором. Вирівнювати нею волосся - саме задоволення. Один раз протягнула, максимум два - і все рівненьке, блискуче! Ще до неї купила термозахист ГаМа. Влаштовує по всіх параметрах.
    Тепер ще загорілась ідеєю купити плойку ГаМа або Бейбіліс 25мм і ще хочеться для дрібніших кучерів конусну плойку...

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

п.с. І дякую дівчатам, які порекомендували мені хороші місця для покупки прасочки.

3. preciosa

Дівчата, хто з вас користується плойками? Які фірми порадите? Я зупинилася на Гама 25мм з терморегулятором і турмаліново-титановим покриттям або Бейбіліс з такими параметрами (на 100грн дорожча від Гами в інтернеті). У магазині Б*юті мені казали, що Бейбіліс краща, але вони порівнювали її з Гамою, що без терморегулятора і без титану.
    І ще цікавлять конусні плойки, знайшла від фірми Мозер, більш-менш не дорога, бо Ремінгтон і Бейбіліс дорожчі...
    Що порадите? Чим користуєтесь ви?

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Мене теж конусна плойка цікавить:girl_yes:
    І теж хочу похвалити свою прасочку ga.ma laser- ion 1056 з кераміко- турмаліновим покриттям, лазерно-іонною системою і електронним керуванням. Користуюсь нею три місяці, не часто, але раз в тиждень точно ( іноді 3 рази в тиждень), проходжусь по всій довжині десь 10 см від коренів, моє волосся не пошкоджує. Дуже зручно що є регулятор температури бо на моє мяке тонке волосся температури 160 цілком достатньо. ( максимальна 220) Якщо т вища то як би швидко не проводила залишається залом від захвату. Я задоволена, єдине, що дратує то довжелезний 3 х метровий шнур

5. Rona

Rona Мама-йожик

в моїй теж такий довжелезний, і теж класно, що є терморегулятор, бо нагріваю по мінімуму, на моє тонке волосся вистачає цілком

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага і її важко нормально поставити, коли хочеш взяти якесь пасмо волосся двома руками.. А так супер, в мене така ж, хоч я нею користуюся зараз дуууже рідко.. За ці три місяці тут я раз випрямила нею волосся на концерт, то мене колеги по роботі не впізнавали і дуже дивувалися :girl_crazy:. Отак бути зовсім в новому колективі, незвично..

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

У мене плойка, там набір різних, фірми PHILIPS. Дуже подобається, якщо взяти до уваги,і те що вже більше 10-ти років служить. Ось така упаковка .

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

а як правильно? яка температура на моє волосся? 180?
    як ви робите- миєте,сушите, і прасуєте? а прикореневий обєм?

9. preciosa

мені з праскою важко досягти прикореневого об*єму.... особливо біля обличчя з однієї сторони волосся прилипає))
    а для прикореневого або скоріше для об*ємного волосся добре використовувати товсті плойки 33-38мм, виходять не локони, а якраз об*єм.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

це ясно.
    мене цікавить укладка праскою, без пляцка на голові.
    бо то реально так і виглядає деокли на дівчатах. пряме, тонке і нуль обєму.
    краси не бачу.

чи є якісь правила?

11. Vittoriya

то все індивідуально, я своє вкладаю при 150 нормально, хоча раніше на 200 укладала :girl_crazy:, треба пробувати. Коли прасую волосся, то перед тим сушу феном, відповідно об'єм роблю щітками. А праскою, то певно треба так не вести одразу до низу, а робити такий поворотик-трохи догори і тоді до низу(не знаю, чи я нормально пояснила, уявити легко , а от пояснити не так..)

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Правду Віторія каже, мені колись так разочок перукар вкладала. І об`єм гарний і волосся пряменьке. Вона захвачувала від кореня, там же робила такий поворот легенький і тоді аж тягнула вниз.
    Але сама собі я б того ніколи не зробила, бо вийшли би хіба заломи по волоссю.

В мене прасочка тільки для гривки. Все волосся ще жодного разу не випрямляла, бо ітак пряме. Випрямляю при 120.

І я також хочу купити товсту плойку для великих об`ємних локонів, але сама собі не даю того зробити, бо як почну крутитись, (а я почну, бо воно дуже гарно...) то за пів року буду лиса)))

13. preciosa

а я думаю купити, бо вже не можу витримати, лиса не будеш, я вже довгий час вирівнюю волосся утюжками, і все тьфу-тьфу нормально, треба захищати термозахистом, маслами для кінчиків, покриття хороше у плойки - і все добре буде.
    А я от хочу і конусну і звичайну плойку, так подобаються локони...

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене є.
    треба дуже тонкі прядки брати, і бавитися дуже довго. локони не виходять аж такі. просто обєм.

15. Vittoriya

В мене раніше був бдзік на локони праскою. Пробувала я то робити. То все лиш дуже гарно виглядає десь по відео. А насправді-то хіба дівчатам, в котрих волосся зовсім не густе. Тоді і легко робити , і файно виглядає, бо об'ємно. А я поробила кілька пасм і кинулася того ровера, бо власне так як пише Kasia:

І хоч ніби праскою то досить легко виходить, але то мені би було на півдня роботи-тонкими пасмами то робити...

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

то я к з тою шкарпеткою на голові))) на відео так гарно))

видно, то в кожного своє волося і руки))

мені з праскою ну ніяк не вдається потоваршувати..пляцок пляцком, і то мене нервує.
    а де кому тааааааааааааак гарно!

17. dyzain

dyzain Well-Known Member

Kasia, попробуйте так: берете локон і праскою його тягнете не вниз, а догори і розвертаєте проти росту волосся, тоді при коренях виходить об'єм.

18. Rona

Rona Мама-йожик

я не вім, чи є якісь правила, але проводжу праскою не по всій довжині, а тільки 10 см від низу, тому пляцка ніби нема, а кінці не позпушені, а лежать в порядку, рівно :)

19. Talya

Talya Well-Known Member

а я довольна як слонь прасочкою : Girl_wink:
    правда, треба було руки добре "поставити" і все вийшло! і головне - плойкою крутилася 30-40 хв, а тут - максимум 15. волосся в мене густе і довге (за лопатки) . темозахист точно треба наносити, бо думала, що поки навчуся - підстрижуся під каре. єдине - локони в мене не від коренів, а з половини довжини, але мені так підходить

20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Я якраз маю Remmington, років 5, то не дуже нею задоволена, в мене волосся крутиться, жорстке, то трохи важко витягувати, і ще плюс стираються пластини з часом, тому і зле витягує, а от витягувала колись професійною праскою, правда не знаю якою, то волосся дуже легко витягувалася.