Відповідь: "Праска" для волосся Nanaya перепрошую дуууже що процитувала не ваш допис я ще тут недавно...тому ще не у всьому розібралась. ні то без екранчику...інша її назва (1036). А сьогодні ще купила собі термозахист gama там же у Антеї за 45 гривень.Довольна як слон!!!РАДЖУУУУ! при тому що волосся у мене фарбоване на світло а тому пошкоджене, зараз воно тьфу-тьфу живе як ніколи!
Відповідь: "Праска" для волосся Наскільки знаю, це торговий центр біля Гуртового Шувару - там є якийсь магазинчик - все для перукаря. Правда я там ніколи не була
Відповідь: "Праска" для волосся Торговий центр "Антей" - по вул. Джерельній, 28 б (позаду Краківського ринку). Свою праску Gama і термозахист також купувала там
Відповідь: "Праска" для волосся а де саме там в середині тих магазинчиків я сьогодні пройшлась і не могла знайти
Відповідь: "Праска" для волосся На першому поверсі зліва, перепитайтеся у когось з продавців, де саме.
Відповідь: "Праска" для волосся те саме,користуюсь вже 6 років,але от сьогодні сталась халепа! я її вмикати, а вона не вмикається( і от тепер в розпачі шукаю хто б її зремонтував. Надіюсь на чарівні руки чоловіка,але так, на всяк випадок,раптом руки не такі вже в нього й чарівні може хтось десь ремонтував прасочку, якщо так, то де?
Відповідь: "Праска" для волосся Я думаю, що всі магазини які продають прасочки мають своїх майстрів. Можна підійти і запитати. Я свою купувала на Добробуті, туди ж зверталася, щоб поремонтувати
Відповідь: "Праска" для волосся Я також декілька днів тому придбала плойку-вирівнювач 2в1 з керамічним покриттям в магазині "техніка з європи". Мене влаштовує і волосся не палить.Куплю ще термо захист і буду насолоджуватись собою і своїми кучеряшками
Відповідь: "Праска" для волосся Ідентично, купувала на Добробуті і там ремонтують. Мене попередили, щоб нікому на ремонт не давала. Бо майстрів повно, а требе з гарантією.
Відповідь: "Праска" для волосся Читала багато відгуків про те,що праски псують волосся,я не зовсім згідна.Можливо все залежить від самого волосся(воно в мене товсте і жорстке).Я вирівнюю вже 7 років.як тільки вони появились.Спочатку праски були з металевими пластинами,вони трохи електризували волосся.Зараз маю з керамічними,не користуюсь ніякими термоспреями.Волосся нормальне,кінчики не січуться,час від часу їх підстригаю,щоб зачіска мала форму.
Відповідь: "Праска" для волосся Сьогодні хотіла купити прасочку і не купила. В магазині Б"юті біля універу не було взагалі прасочок в продажі, а в Антеї було 3 шт., але без регулювання т-ри.І І де я ту Гаму маю купити, поки гроші не "дістали ноги" на щось інше?))
Відповідь: "Праска" для волосся то залежить від того, на скільки часто ви робите те вирівнювання, і чи ваше волосся само по собі пряме, чи кучеряве. по кучерявому волоссі треба провести де-кілька разів, щоб його розгладити. бо, наприклад. я маю кучері, два роки назад зробила стрижку, яка гарно виглядає тільки з випрямленим волоссям. я випрямлялась кожен день, або через день. ніяким захистом не користувалась, бо не люблю нічого зайвого на волоссі.так от, підстригати кінці треба було щомісяця, але, наприклад, на гривці не було видно попаленого волосся, а по загальній довжині, то стало таке бідненьке, посічене, що треба було зістригати каскадом. тепер волосся відпускаю, майже не користуюсь прасочкою, то стан волосся набагато кращий.
Відповідь: "Праска" для волосся Леся, ти там де я купувала не хочеш? В мене працює нормально, може то ясно надійніше психологічно брати в магазині, але я у тих чоловіків на Добробуті вже стільки всього брала , то вже і в виборі праски їм довірилася.
Відповідь: "Праска" для волосся Можна і там спробувати. А в них гарантія надійна, тобто якщо шо, то не відфутболять мене?
Відповідь: "Праска" для волосся ну от ось цього ятобі не можу сказати, тому й кажу, що певний ризик тут є У мене все було добре. Але вони перевіряють прямо там, чи працює.
Відповідь: "Праска" для волосся Дівчата, планую купити собі прасочку GAMA, але не знаю де вигідніше її купити... Думаю про інтернет магазин. Може хтось з вас купляв її в інтернеті - порадьте де можна... Бо ціни суттєво відрізняються від магазинних...
Відповідь: "Праска" для волосся я свою замовляла тут http://stylesalon.com.ua/, кинула ще в карму кілька варіантів