Відповідь: У чому вбрані наші дітки? З досвіду подруг і мого маленького досіду то перуть дитячий одяг порошком "Ушастий нянь". Я ще також пробувала розчином дитячого мила: натерла на грубій терці мило, розварила і залила в барабан. ---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Можливо хтось користувався дитячими порошками іноземних виробників? Які хороші?
Відповідь: У чому вбрані наші дітки? Я прала англійським феірі для немовлят. Мала велику пачку на 10кг - тепер закінчився і почала прати все одним порошком. В чому сьогодні Ваші дітки? Бачила сьогодні купу діток у в*язаних шапках і синтепонових куртках. То вже пора? Ми були в бодіку, светрику машинної вязки і флісці, колготках, штанятках флісових і тонесенькій трикотажній шапці. Взуті в красовках.
Відповідь: Прання дитячих речей А може хтось користується дитячими порошками привезеними з Польщі? Коли так, то якими??? І скільки коштує?
Відповідь: Прання дитячих речей Я всі речі перу Фрошом - німецьким безфосфатним порошком. Ушастий нянь пробувала,але нам давало висип.
Відповідь: Прання дитячих речей ушастим нянем перу від народження Дмитрика. Нам він підходить. В нас взагалі і плин для посуду, і плямовивідник для кольорового, і дитячі шампуні - теж тої самої фірми. Ніхто з дітей не мав алергії, а мені дуже подобається відсутність запаху порошку від чистої білизни.
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) Таке питання - а з якого віку можна прати дит.речі дорослим пральним порошком? Я речі малого перу лише дитячим, хіба, коли є якась серйозніша пляма, тоді можу звичайним попрати, виполоскати і знову дитячим перепрати
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) Ми з народження перемо дорослим "Фрошем" - але завжди ставлю машинку на додаткове полоскання. Якщо дитина не має схильності до алергії - то (на хлопський розум), напевно, можна один раз спробувати ваш порошок + додаткове полоскання. Якщо не буде в дитини почервоніння, висипки - значить все ок. Тим більше чула неодноразово думки що ті дитячі порошки іноді за складом бувають ще "ядрьоніші" за дорослі :confused:
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) Перу дорослим, але завжди з додатковим полосканням. Спробуйте попрати з дорослим порошком, одягніть і прослідкуйте чи немає реакції.
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) І я вже десь з 6 місяців малої перу речі дорослим з додатковим полосканням і плюс ще прасую завжди білизну і натільний одяг (трусики, майки, футболки, літні сукні)
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) Старшій прала дитячим "Ушастим нянем" десь до півтора року, а потім в неї почався атопічний дерматит і я почала цікавитися детальніше складом хімії в домі. Почитала про "Нянь" і зрозуміла, що то була велика помилка ним прати. Тепер вже більше року перу Фрошем гелевим і більшість засобів для чищення теж маю цієї марки. Молодшій теж ним перу з народження. Тепер ще знайшла точку в себе на базарі, де він вдвічі дешевший, ніж в Ватсонсі.
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) якшо буде алергія на порошок - то прасування нічого не дасть, тільки усугубить плюс - від прасування на високих т-рах (а саме так люблять знущатись над одягом і собою наші бабусі) тканина втрачає задтність до провітрювання і швидше псується про трусики мовчу, бо там ше й всі нитки синтетичні
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) плюсуюсь ні дарусі ні ромчику речі не прасувала. Хіба ті що в пологовий, іто не можу пояснити чому, просто бо всі так роблять тай я за компанію, чишо? Обов"язково полощу двічі, але я так перу всі загальні речі - з додатковим полосканням. Зараз купила німецький дитячий дентокінд, бачу багато хто ним користується і хвалять. А дотого прала сіланом рідким, вродь ніякий реакцій.
Відповідь: Для мамусь і татусів (3) а ми вже майже як рік перейшли на органічний рідкий засіб для прання. перу ним все і всім. і дорослий одяг і дитячий і постіль. бо не бачу різниці - дитині прати дитячим порошком, а постіль чи рушники звичайним. все одно буде контакт.
Відповідь: Збираємось до ПБ -2 Дівчата, кому народжувати так як мені, що саме і в якій кількості ви берете з одягу для дитини. Бо я щось купую-купую, але здається що мало і не то і ще цікавить, яким порошком прати дитячі речі? підкажіть, бо я крім "Ушастого няня" нічого не пригадаю. А там стільки фосфатів і маде ін Росія не підходить чоловік би, певно, вигнав мене з тим порошком ніби і списки є, і голова на плечах є, але докупи позбиратися не можу
Відповідь: Збираємось до ПБ -2 Купляла у Ватсонс (ДЦ) порошок babylove, виробник - Україна, він на основі дитячого мила. Є варіанти від 0 до 4 місяців і від 4 місяців. Справді пахне дитячим милом, а не ароматизаторами, запах яких чути за кілометр і нема тої купи хімії, що в Ушастому няні. І ціна, як на мене, не кусається.
Відповідь: Збираємось до ПБ -2 я купила польский Lovela 0+ ,буду пробувати. Куліжанка сказала,що їй підходить ,все гарно відпирає, не викликає алергії і не має запаху.