Праця вагітної, або як готуватися до пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 29 Липень 2009.

?

Якщо відкинути фінансову сторону, Ви:

1. Працювала б, поки води не відійдуть, перетерпить дитинка.

6 голосів
    4,3%
  2. Плюнула б на роботу і присвятила максимум часу підготовці

94 голосів
    67,6%
  3. Я ТАКа бистра, все встигну...

37 голосів
    26,6%
  4. Я ТАКа затуркана, ТАКа затуркана

2 голосів
    1,4%
  1. Iryha

Iryha Well-Known Member

Відповідь: Праця вагітної, або як готуватися до пологів

Дівчата, а чому ви сидите на такій роботі, де ніхто вас не цінує? Хіба вас ланцюгом до неї прип"яли? Бо якщо ви тримаєтесь за таку роботу і кажете, що вас ніхто не цінує, то, в першу чергу, ви самі себе не цінуєте!

Просто зараз така ситуація в нашій державі (криза), і на твоє місце є люди, які працюватимуть 3 місяці безкоштовно (стажуватимуться), але знатимуть, що після того робота їм гарантована (хоча і не постійна). А ніхто не знає, що чекає за два-три роки. А так знаєш, що робота державна, стаж іде, і місце зберігається за тобою.

• Подобається Подобається x 2
  2. пандочка

пандочка Well-Known Member

Я працювала до декретної відпустки важко було по перше на роботі треба було бути 9-15 тобто з хати виходила 8-30 цілий день на ногах присісти в присутності начальства не можна,обід хвилин 15 відсили і то біжиш скоро їсти бо знаєш що після тебе ще інші мають їсти.Робота закінчувалася в 19-00 але виходили десь 19-30 додому приїзджала 20-10 це в кращому випадку якщо без пробок.І вихідний неділя.Додому приходила нічого вже не хотілося:8:.А в неділю цілий день на дивані відходила.Для мене особисто було трошки заважко.

• Подобається Подобається x 1
  3. vanilia

vanilia Miracles are real

В мене був дуже схожий робочий день коли я вагітна була :)
    Але я тільки кілька місяців так помучилась ,а потім поклали мене на підтримку, потім лікарняний був, знову підтримка...

4. пандочка

пандочка Well-Known Member

я також на 7 тижні лягла на підтримку а потім треба було працювати,на роботі невірили,що я в лікарні лежала думали що я спеціально домовилася щоб не ходити на роботу

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вагітній варто робити все в міру і рівно те, що вона хоче. Я працювала до 30-го тижня, крім того в той же час і багато гуляла, і ми постійно практично кожні вихідні десь їздили (Карпати, рідні закутки Львівщини тощо) або просто шашличили, я часто після роботи ходила поплавати годинку в басейн, дуууууууууууууже багато спала (і на роботі, і рано засинала, і по вихідних...), оформила собі альбом за наші останні 2 чи то навіть 3 роки, але якби я не працювала (а це ж не просто ходження на роботу, а все-таки і зайнятість, і розвиток, і спілкування, і далеко не в останню чергу фінанси;)), я б з нуду певно отупіла зовсім. 9 місяців дано власне для того, щоб жінка приготувалась до моменту, що вона певний час власне НЕ ЗМОЖЕ працювати, а має повністю віддаватись дитині, отже, навряд чи непрацювати вагітній це так дуже гут, на мою думку.

• Подобається Подобається x 6
  6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Так, я б напевно працювала до останнього дня, але не хотіла кидати дітей серед навчального року,. тому просто 1 вересня на роботу не вийшла, по моєму в декрет пішла 12 серпня, а відпустку планову 7 липня. А тепер дуже рада що відпочила тих кілька місяців, бо тепер ні хвилини спокою, маю дитину з шилом в одному місці, і якщо раніше встигала все, то тепер нічого, і б зрадістю, поспала до 9, але Христь не спить так довго, але це вже інша історія. Тому якщо є можливість відпочивайте, бо потім не буде! Ви будете працювати 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Ну може це мені так зафартило:)....
    виконувала всі приписи п. Левандівки окрім басейну.:)

Останнє редагування: 31 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  7. Любочка

Любочка Well-Known Member

Дівчатка, а я себе не надто добре почуваю під час своєї вагітності, тому то і рада, що не ходжу на роботу.Раніше ходила, а при УЗД лікар виявив разом із вагітністю ще і додаткові болі, котрі " дискомфортом" назвав, хоча я за 4,5 місяці вагітності до цього вже майже звикла...Хоча трошки переживаю, щоб погано не подумала про мене свекруха, що я ледача, бо живемо ми тимчасово у домі чоловікових батьків...

• Подобається Подобається x 3
  8. In4a

In4a Well-Known Member

Працювала до 7 місяця включно, і хоча в мене робота чітко з 9 до 6, ніхто нічого не казав, коли засиджувалась десь в поліклініці, чи аналізи здавала, чи раніше йшла, на йогу, наприклад. Потім пішла у відпустку (а зарплату за 8 місяць дали ніби на роботі була). Я ДУЖЕ-ДУЖЕ люблю свою роботу, і мені тяжко було йти з неї, майже 6 років там пропрацювала, плакала собі потрошку навіть...:sad:

9. Любочка

Любочка Well-Known Member

Працювала до 7 місяця включно, і хоча в мене робота чітко з 9 до 6, ніхто нічого не казав, коли засиджувалась десь в поліклініці, чи аналізи здавала, чи раніше йшла, на йогу, наприклад. Потім пішла у відпустку (а зарплату за 8 місяць дали ніби на роботі була). Я ДУЖЕ-ДУЖЕ люблю свою роботу, і мені тяжко було йти з неї, майже 6 років там пропрацювала, плакала собі потрошку навіть...- ІНЧА- то це у ВАс хороша робота мабуть була!!! А це скажете ким і де?

10. In4a

In4a Well-Known Member

Чиновнича державна робота, пов"язана з паспортами-візами )))

11. mamba

mamba Member

якщо жінка має бажання, здоров"я та сили працювати "до останнього")) чому би і ні! Я не мала ні того ні іншого, тому втікала на лікарняні. Якщо маєтет чоловіка - нехай турбується та забезпечує! В нас місія - народити!

12. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

ще залежить яка робота. В мене робота передбачала працю з 7 до 22. Звичайно чоловік був проти моєї роботи, хоча я ще трошки попрацювала. А у вересні мені тонко натякнули на те що зі своїм пузом я створюю непрезентабельний вигляд, тому просто на роботу не виходжу а сиджу дома до декрету. Так що мушу сидіти бдома.
    А так, якби у мене була робота з нормальним графіком (н-д 10-18) і в офісі то чому б і не попрацювати?

13. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

А так, якби у мене була робота з нормальним графіком (н-д 10-18) і в офісі то чому б і не попрацювати?
    то точно, у мене також робота з 9 до 20,00 і стояча, то я більше на лікарняних була.

14. kitty

kitty Well-Known Member

Від сидячої роботи теж користі мало - в мене робота цілий день від 9-18 за компютером і користі мало і почуваюсь не дуже

15. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а я вже чесно кажучи так втомилась вд тої грьобаної роботи :girl_mad: шкода тільки шо зара зима йде, нудно буде вдома сидіти :girl_sad: але я так подивилась на себе 3 тижні відпустки для мене пройшли на одному диханні як свято, ше б вони не були під час карантину :girl_in_dreams: ше якшо б працювати з вільним графіком, то ше можна попрацювати, а вставати зі самого ранку мене чесно кажучи вже злосно напрягає, я б з таким задоволенням валялась в ліжку :girl_in_dreams: і займлась своїми справами, ехххх

16. Ailenka

Ailenka Member

я не почуваю себе хворою-на роботу хожу з задоволенням. а от ходіння по поліклініках з масою черг, чхаючих та кашляючих паціентів тільки послаблюють імунітет вагітної. рообота тримає мене в тотнусі і ритмі життя. я не хочу лежати на дивані переглядаючи мильні серіали

17. olena

olena New Member

Все залежить від роботи.Якщо нормальні умови праці і ваша трудова діяльність приносить вам задоволення,то чому б і не попрацювати.Але сидяча робота ще й цілий день за компом чи робота у кабінеті ,де маса техніки,а витяжки нема,не думаю,що комусь піде у користь.
    Шкідливі умови праці "вимагали"від мене максимального відлинювання від роботи,благе діло накопичилось декілька відпусток,ну і в декрет я втекла як тільки це стало можливим.

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну от у мене робота за комп"ютером цілий день...обидві вагітності...і ніякої нікому шкоди! Вже всоте повторюю-комп"ютер ніякої шкоди не робить, це все вигадки!
    Звичайно, якщо це робота на підприємстві, де фізичні навантаження чи фарбою тхне - то в декрет треба тікати якомога скорше. Але якщо робота комфортна (навіть якщо сидяча, можно просто частіше вставати і рухатися), то чому б не працювати аж до самого "часу пік"?

19. l_treasure

l_treasure Member

В мене така ж була робота. Моя лікарка з ЖК пробувала послати кілька разів на лікарняне, але без живого сплкування мені було нуууууууудно дома. Працювала 8 міс. Хтіла і далі працювати, але мася не давала- ну дужечко була, та й зара так само:), рухлива. А щоб якось компенсувати сидіння цілий день, я старалась якомога більше рухатись. Зайвий чайок зробити, чи просто пройтись до когось в інший кабінет. Обовязкова вечірня прогулянка. Робила вдома вправи з йоги для вагітних. І закінчилось все прекрасно. Поправилась вміру, родила сама, без розривів.

20. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

І в мене така ж робота, і шкодив не комп"ютер, а сидіння. (Хоча докторка в ЖК твердо переконана, що всі проблеми в мене саме від компа, ну але там взагалі тяжкий випадок :) )
    Дуже часто і надовго вставати не виходило, все-таки робота потребує певної концентрації, але були дні, коли я не могла сидіти взагалі ніяк, ні в якому положенні, а ще як треба було бути присутньою на якомусь обговоренні - то взагалі.
    Плюс до того жахлива система вентиляції в офісі.
    Тепер, коли моїй нещасній сколіозній спині легше, я без роботи не знаю, куди себе подіти, депресняк ше той. Але працювати довше в таких умовах просто не витримала б.