Праця вагітної, або як готуватися до пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 29 Липень 2009.

?

Якщо відкинути фінансову сторону, Ви:

1. Працювала б, поки води не відійдуть, перетерпить дитинка.

6 голосів
    4,3%
  2. Плюнула б на роботу і присвятила максимум часу підготовці

94 голосів
    67,6%
  3. Я ТАКа бистра, все встигну...

37 голосів
    26,6%
  4. Я ТАКа затуркана, ТАКа затуркана

2 голосів
    1,4%
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Праця вагітної, або як готуватися до пологів

Стовідсотків!! В мене вагітність протікала просто чудово, жодних проблем, лише двічі чи тричі судоми хапали вночі, тому і працювала, і відпочивати їздили, і взагалі товклась,
    але, якщоби були якісь проблеми з самопочуттям чи клінічні покази-то звичайно що роботу в сад, і сиділа би дома.

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А хто ще за третій варіянт голосував? Признавайтеся! :shy:

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую, я старався... [​IMG]

Не зовсім ТАК. На мою думку (спостереження) є дійсно бистрі, яким вдається організувати все, а є "теж бистрі", які не ТАК високо ставлять нужди вагітності (навантаження, харчування, відпочинок).

• Подобається Подобається x 2
  4. viltis

viltis Well-Known Member

Я голосувала за 3 варіант:))) Да, я такая...

Працювала до 7 місяця вагітності, і далі б працювала, але мами моїх вихованців просто "вигнали" мене в декрет. Плюс , звичайно 2 мої ВУЗи ...А ще, багато читала, і не лише про вагітність, і гімнастикою займалась, і на курси з чоловіком ходила, і за кермом їздила...

От лише останній місяць було трохи важко: зима, сніг, слизько....Гуляти впускали лише з кимось...то я мало з розуму не з"їхала...Спала і їла....в результаті перебрала кг...але то таке:)))

Останнє редагування: 29 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 9
  5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

І я за третій варіант.:girl_curtsey:
    Перша вагітність,народжувати у липні ,а у червні випускні іспити,ну хто догляне моїх вихованців так,як я-у декрет на 37 тижні.За два тижні знудилась вдома геть -попрала,попрасувала,поскладала,закрутки зробила,на вишню вилазила(хотіла вишень вже і зараз).Син народився на 39 тижні.:girl_claping:
    Друга вагітність,народжувати в лютому,ну як я залишу своїх дітей у кінці семестру?-декрет на 36 тижні.Вдома майже все поробила,у магазинах попридивлялась до потріних речей,щовечора збагачувала організм киснем,поколядувала так хат 20.Щедрувати вже було годі(замок на чоботах не могла защепити),але коли піду як не тепер-потім точно ні,пощедрувала.До сповіді сходила,газети перечитала.Друзям і колегам наперед виставила за легкі роди -і на 39 тижні народила донечку.:girl_claping:

• Подобається Подобається x 12
  6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

ТО справді ...таке. Я лише 3 місяці пропрацювала, поки владнала всі справи і то половину у відпустці була, на морі.Спала щодня до 11-12 год, правда їла нормально, як завжди. Але не набрала лишніх кг, близько 11-12кг. НАпевно ті кг не від того залежать.

• Подобається Подобається x 5
  7. ksjy

ksjy Well-Known Member

Все залежить від самопочуття, хтось може і хотів би працювати, а не може! я працювала до останнього, мені було добре, отримувала купу задоволення від спілкування!

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

До державного декрету (30 тижнів) не дотягнула місяць - тобто пішла на лікарняний. на жаль, на вимушений. причина - робота.
    там - поблажок ноль. нікого не хвилюють чужі клопоти. + фанатична відданість роботі - як виявилося, ще одна дурниця в житті, але на помилках вчаться.
    працювати хотілося, але не дуже моглося.
    опинившись вдома, і в шоці від стіііііііііііііііільки вільного часу, знов знайшла собі заняття (+ паралельно трохи грішила роботою, поки чоловік не знав, бо прибив би і сам добився вже би мого негайного звільнення за "власним" бажанням)
    не знаю, як би було вдруге. але точно від роботи не фанатіла б. відповідальність відповідальністю. кар"єра кар"єрою, але більше своїх помилок не повторювала б у визначенні пріоритетів - нізащо.

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Або хтось би й не хотiв працювати, так нема можливостi такої розкошi.

Ех, менi б так. Послати всiх до чорта i на море :) Я б з пiдготовкою напевно наважилась би рожати без епiдуралки, якось природнiше, а не з голками в руцi та на спинi. А так...

• Подобається Подобається x 6
  10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Та на море випадково вийшло - я дізналася про вагітність за 4 дні до вильоту

• Подобається Подобається x 2
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Я голосувала..таки моя перша вагітність була дуже і дуже легкою, я працювала до останнього, правда, вдома, але ж кожного дня займалася з дітьми..останнє репетиторство маю зафіксоване 26 червня, а Любчик народився 3 липня....
    Наступна вагітність вірю, що буде такою ж вдалою і легкою, як і перша..і я буду така БИСТРА, як і тоді:girl_crazy::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 11
  12. Orman

Orman Модератор-бомба

Тоді напевно 1 і 4 подібніші. Така затуркана (роботою).

Ну то так до слова.

• Подобається Подобається x 1
  13. Megan

Megan Well-Known Member

І я голосувала. До останнього дня ходила на роботу, правда не повний день, а до обіду, доки не стомлюся. І в той день коли народила теж збиралася на роботу, але сама пішком дійшла до поліклініки, а там мене не відпустили вже і швидкою завезли до Львова. Але народила я на 33-му тижні.
    Робота приносила мені задоволення, то чому б не ходити, але до 40-го тижня не знаю чи змогла б працювати, не знала як буду почуватися. Тому якщо наступний раз все буде в нормі, то буду собі працювати доки зможу. Головне позитивний настрій і не нагружати себе нічим, і тоді все буде нормально.

• Подобається Подобається x 3
  14. levandivka

levandivka З яйцями...

Головне - не попадатися на 33 тижні в полУклініку...

• Подобається Подобається x 1
  15. Megan

Megan Well-Known Member

та то води відійшли, і потім я попала в поліклініку, але не навпаки

16. Відповідь: Праця вагітної, або як готуватися до пологів

А я місяць відпустки взяла , і відразу цей міссяць зікінчується - і у мене починається декретний.

От не маю сил і бажання льотати на роботу - де навіть не цінують твою працю.
    Де не провітрюють кімнату взагалі у якій сидить 10 чоловік, і вікна виходять на сонячну сторону. Я місяць назад пару разів ледь не зомліла від духоти і дітьо сильно крутитися тоді почало - коли мені зле було. Прийшла додому і сказала вистарчить бавитись в героїзм. здоров"я дитини важливіше.

На роботу можна бігати коли у тебе є необхідні нормальні умови,принаймі хоть би повітря свіже.
    А коли ти просиш відкрити вікно або включити на 10 хв. кондюк, а всім байдуже... а ти приходиш вимучений роздратованість скидуєш на чоловікові - то не нормально.
    Краще сидіти вдома і готуватися до вагітності.

17. Iryha

Iryha Well-Known Member

А я дочекатися декретної відпустки не можу (ще чуть більше місяця). Так надоїло ходити на роботу, де ніхто не розуміє тебе, та не цінує твоєї праці. Де тільки користають момент щоб виїхати на тобі. Де ваняє потом, незважаючи на те, що в тебе токсикоз. І коли людям говориш помитися, що неможливо 15 хв. біля них просидіти, а реакції і результату нуль. Асидіти треба з 9.00 до 18.00 год.
    Приходиш додому як вижатий лимон. А вдома робота також чекає. Нерви зганяєш рідних тобі людях.
    Краще сидіти в дома і займатися собою під час вагітності та сім"єю, а грошей скільки б їх не було все мало буде.

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Дівчата, а чому ви сидите на такій роботі, де ніхто вас не цінує? Хіба вас ланцюгом до неї прип"яли? Бо якщо ви тримаєтесь за таку роботу і кажете, що вас ніхто не цінує, то, в першу чергу, ви самі себе не цінуєте!

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Мене "ушли" з роботи за два місяці до пологів несподівано для мене. Сіла в хаті і така напала на мене хандра:girl_sad: Торбу я вже спакувала, як книжка пише ще на 7міс., "синдром гніздування" ще не прийшов, наперед нічого не купувала, тому відчувала себе якось не дуже. Окрім курсів для вагітних немала чим зайнятись. Почала шастати з чоловіком у відрядження і "дошасталась" на Батальну в патологію. Лібше б на роботу ходила, хоч робота юриста і нервова, але як зі мною співробітники носились - робили чайок, купували булочки і приносили квашені помідори:girl_smile: Тому якщо б мала можливість, ходила б на роботу.

20. Відповідь: Праця вагітної, або як готуватися до пологів

Дівчата, а чому ви сидите на такій роботі, де ніхто вас не цінує? Хіба вас ланцюгом до неї прип"яли? Бо якщо ви тримаєтесь за таку роботу і кажете, що вас ніхто не цінує, то, в першу чергу, ви самі себе не цінуєте!

Словом кажучи у кожного своя ситуація, і не можна категорично оцінювати ситуацію так.

ЗАраз з роботою напряг, якщо хтось забув то криза. І на кожній фірмі є скорочення штатів досих пір. А з осені прогнозують нову хвилю звільнень. От співробітники і гризуть один одного за місцем під сонцем.