PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно?

Вона ні одне, ні друге, вона педофоб. Бо треба дітей ненавидіти, щоб отак з ними...

Я не використовую у мові матюків, але це "п" в мене тільки одну асоціаію викликає...

Тю, Кучеряшко, та не така вона вже й стара. :) З рештою - погоджуюсь.

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Слухайте, я вчора ніяк не могла заспокоїтися. Спочатку чоловікові своє "фе" висказувала, потім мамі подзвонила, потім коліжанці.
    І до відповідальності я б притягнула не тільки пані Фаріон, а й керівництво садочку. Судячи з того, як гарненько всі діти були одягнені в українські строї, вони знали про прихід гості.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Бузька нє, бузько хороший, він діток приносить, а з нею дітки не витримали б! Там певно дятел!:girl_crazy:

4. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Ні. Знаючи її вживу,скажу, її заклинило і понесло...

5. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

На рахунок керівництва і працівників садочка - повністю згодна. Реакція взагалі відсутня. Повна байдужість до дітей, за яких вони начебто відповідають.
    А з Фаріон - там діагноз, а не відповідальність.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

підкажіть будь-ласка де той садочок знаходиться?

7. Дана

Дана Well-Known Member

В паспорті в мене записано Богдана - все життя мене звуть Даною, в школі в першому класі вчителька мене пару раз звала Богданкою - я підійшла до неї і сказала я не Богданка, я Дануся.:girl_crazy: Не тому що мені не подобається Богданка- але я Дана, я не хочу мінятися на угоду ось таким кадрам.
    Свою дитину називаю Соня, в свідоцтві в неї гарне імя Софія, але удома її звуть Соня, Сонечко, вона сама себе зве -Пісіка-Сонечко, або Соня-доня. Я народила цю дитину і маю право назвати її так як мені подобається, я можу звати доцю хоть Покахонтес, ніхто не має права вказувати мені а тим більше моїй дитині яке ім'я використовувати а яке ні.
    Стільки негативних емоцій я давно не відчувала :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

8. airy_cat

airy_cat New Member

І ще трошки, включно з коментарями Фаріон

9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я не думаю що керівництво садочку було наперед в курсі того що взагалі буде говоритись. Напевне просто було домовлено про якийсь там урок краси української мови. Навряд чи та причмелена баба давала роздруківку свої перлів завідуючій і вони разом узгоджували що потрібно говорти, а що не варто.
    Хоча навіть якщо так то можна було би за своїх вихованців заступитись а не підхіхікувати збоку

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Довбо...дятел.:girl_crazy: Пташка, яка довбе (пардон за мій хранцюзький):girl_crazy:

11. Tanyunya

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ну,добре,навіть,якщо керівництво було не в курсі,вони ж самі на то все дивились,сміялись й навіть не намагались зупинити її! Вот це мене найбільше обурює!
    У мене на місці батьків були першв претензії саме до того званого керівництва!
    навіть,якщо вона така впливова людина і її так всі бояться-є відіозапис,на якому вона принижувала дітей у прямому сенсі. Достатньо було просто цю "пані" попростити покинути приміщення,при чому це керівництво не тільки це не зробило,воно ще й підливало масло у вогонь-тупо підтримаючи цю вискачку!
    На мою думку,це чистої води піар-людина хоче,щоб про неї говорила,а добре чи погане-яка різниця?!

13. Tanyunya

Мені оце сподобалось в статті з ВЗ: "Мене обурення батьків не хвилює". Капець!!!Щирий український капець! Мене не гребе ваше обурення, я собі повипендрючувалась і в с...ці всіх маю!
    А виявляється, що Міша і Ліза ще й з однієї сім"ї, дітки розмовляють кількома мовами- та їх в приклад ставити треба, а не ганьбити. Дура!:girl_devil:

14. Улянка

Улянка Well-Known Member

Це що виходить, що всі хто не є з України, то або імена міняйте або геть валіть? Пані що Гаррі Поттера перечиталась? Манія чистокровок? Еееее тут вже кваліфіковані спеціалісти навряд чи допопожуть.......

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

мене, як маму дитсадкової дитини, в першу чергу непокоїть одне - чому перед тим, як до дитячого садка запрошують цікавих гостей, не обумовлюють план заходу, його зміст і наповнення?
    хто б не приходив, і які б погляди не пропагував (погодьтеся, людина має право притримуватися тих поглядів, які імпонують саме їй, якщо своїми діями вона нікому не шкодить), це має узгоджуватися з фахівцями-методистами, з освітою дошкільного педагога, які несуть безпосередню відповідальність за своїх вихованців

просто зайвий раз дозвольте прокоментувати:
    тут важливо, щоб всі керувалися не емоціями, щоб всіх "коментаторів" теж не "понесло" у своїх публічних образах, а щоб вдалося в таких випадках

пані провокатор виправдовується:
    але ж вона не цікавилася, яка національність дітей, яких вона ображає.

всі цитати звідси : http://www.wz.lviv.ua/print.php?atid=80883

16. Улянка

Улянка Well-Known Member

Це менталітет такий. Навряд чи там були діти керівництва. Вони всі думали про свою посаду, роботу але не про дітей яких їм довірили.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Наш новий президент взагалі проффесор, не дай Боже теж захоче здійснити свою викладацьку функцію...

Найгірше те що ту ....... навіть не думає мучити совість за те, що мудрувала перед маленькими дітьми, які їй не можуть відповісти на рівні. То мусить мати якісь налідки і відповісти вона мусить за свою недостойну поведінку!

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Бажано попереджати заздалегідь, щоб батьки в майбутньому дітей в садок на таке не вели

19. natorella

natorella Well-Known Member

я якшо шо - не на філології вчилась;( і певно тра роботу шукати десь в гиншому місці

20. Nata

Nata Well-Known Member

Тітка навіть не називає себе педагогом, це ж тільки у її дипломі так написано. Що можна ще хотіти?
    Повний капець.
    Ось це мене і хвилює. У нас будь-хто може в закриту установу вдертися, біди дітям наробити.

Статус теми:
Закрита.