PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно?

На цьому Веукраїньке об"єднання Свобода "від першого до отаннього члена" поставило для мене масненьку крапочку в своїй політичній кар"єрі. Хоть би мене різали я б за них не голосувала. Ох, наївна ж я була... Багато кого з них знаю особито. Націоналізм і любов до воєї країни це добре, але тре мати міру. А якщо це була провокація, а не від дурного розуму тої ... , то хіба на користь тих, хто обливає брудом Галичан. Ще один козир їм в руки.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

на жаль,не маю часу читати всі дописи,але подивилась це відео.

слів нема, та якби я була на місці тої дівчинки Лізи, у мене був би страшний шок, мене б батьки відкачували самі не знаючи від чого!!!!

як то називається???? яке ти маєш право??? якщо тобі не подобається,як я назвала свою дитину,то можеш сказати це мені, і то ще подивимся, чим то закінчиться, а дітей ти нащо чіпаєш???
    верх невихованості,хамста, безкультурщини і повна відсутність такту. а вихователі куди дивились???? діти,як піддослідні кролики там сидять, якісь вуйки шмаркаті бігють з камерами,а тітонька пхається з мікрофоном незрозуміло чого.

цирк, а дітки там в ролі тваринок, а глядачі мають сміятись і аплодувати супер дресерувальнику пані Фаріон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

3. Lidusha

Lidusha New Member

Так, і мені пощастило мати Фаріон за викладачку ділової української мови. Моя робота також приймала участь у виставці плакатів в захист української мови. Пам'ятаю, що ми її студентами дуже поважали і навіть захоплювались. ЇЇ психопатія почалась після розлучення з чоловіком. Одного разу вона прийшла на пару і дві години кляла всіх чоловіків дуже промовисто і емоційно і здається з цього моменту почалася нова Фаріон. Політика тільки підлила масла у вогонь...

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

так їй в такому випадку потрібен психіатр або вибачте за слово хлоп на пару днів і ночей (хоч мені його дуже шкода), а не дитячий садок з безневинними дітьми. Ви б її вживу бачили від злості перекошена і аж трясе, та не за мову вона так д..пу рве, а не відомо за що, сама говорить з граматичними помилками...ГАНЬБА і психіатрична консультація. Не сваріть мене, просто мене та ситуація з себе виводить. Було б то з моєю дитиною, я б не тільки в суд на неї подала повірте..

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ну,по-моєму,мені вже давно треба було виїзджати у мою Московію:girl_crazy:,а ще краще взагалі було б не приїзджати:girl_crazy:!

Але,якщо серйозно,мене більше здивувала реакція доросих:girl_devil:! Як можна так реагувати,коли принижують діток та роблять зних посміховисько?:girl_mad: не розумію... Цікаво,щоб вона сказала про мою Поліну? я думаю,що відповіді від мене вона би довго не стала чекати:girl_devil:!

лінгвісти скажіть,а Фаріон у нас чисто українське призвище? просто цікаво!

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

та ніби українське хоч я не лінгвіст, а от ім"я можна в різних формах вживати-Ірушка, ІрІна...і т.д.
    ІрІна-москальківна, ІрІна-московьщІна... Не бийте бо мене вже понесло.
    Це адресовано не до власників чарівного імені Ірина, а саме до цього "особливого випадку"

7. puma

puma Well-Known Member

Не дивуйтеся, бо в нас народ такий (лизодупів багато).
    Прийшла пані депутатка і знущається з маленьких, а хто,що скаже, вони ж на роботі (та й не їхніх дітей ображають),от і стоять підсміхуються.

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

певно чоловіка якось не так звали... не Міша часом?

9. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ФЕ! Велике ФЕ! Стара кляча без такту і мозгів! ФЕ! Мені встид, що ми працюємо в одному закладі! (Зараз "провентилюю", що там в політеху про цю біснувату кажуть)

10. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Хлопчику Михайлику ще повезло. Бо в нас на парах вона казала, що Міша- це ведьмідь, а Вася- діагноз....
    В нас були ідентична пара, як це відео. Скажу в інституті це смішно і весело, а от у садочку.... :girl_devil: І як тепер діти будуть знущатися з дівчинки Лізи...
    Згадалося як на першій парі вона назвала мене "детьом Леніна", бо я зказала, що мова це засіб спілкування. Мені було фіолетово і смішно, посміялися на парі і забули, але ж дітки у садочку не такі.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

О!.. Діло кажете.
    Особливо цікаво, що харчоблок про то думає.

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

нашому божку видніше :)

13. levandivka

levandivka З яйцями...

Вав!
    А фотографію на пам'ять тоді не зробили? То ж потім "онукам" можна похвалитися буде..?

Йой. Тут тема про грішне...
    Фіксуйте то фсьо. Запишіть потім 33 рази і розішліть...

14. Улянка

Улянка Well-Known Member

Точно біснувата. На місці завідуючої я би попросила в гості священника після такого. Садок окропити....
    А мене трафляють шляхи коли на Анну говорять Ганнуся. І багатьом вже пояснювала що свою доньку назвала Анною а не Ганнусею. Це зовсім різні імена. А якщо якійсь дурній бабі в голову прийшло би щось таке сказати моїй дитині то я би не стерпіла точно.

15. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Повірю,я як то побачила аж руки зачесалися.....

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

В мого Андрія є в садку подружка Соня... Мені дуже подобається ім"я Софійка, але я просто... тану:girl_in_love:, коли чую "Соня"! І тій дівчинці так пасує те ім"я! ЇЇ мама розповідала, що Софією назвали малу саме через те, щоб кликати її Сонькою! Причому діти в ясельках спочатку називали її Софійкою (варіантів було багато: і Фисійка, і Осійка, і Софіка:)))), але потім вона всім пояснила -вона - СОНЯ! А іншу дівчинку називають виключно Анастасійка, в жодному випадку не Настя. І саме так її й кличуть дітки. Ім"я, мабуть, батьками дається, щоб так і називали, а не так, як збреде в голову якійсь тьотці! А цікаво, щоб та чучундра сказала про НІКІТУ? Він так і записаний - Нікіта, а не Микита.

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Вчора були лише емоції, тому не писала. Сьогодні заспокоїлася трохи.
    Замість того, щоб працювати над іміджем української мови, тітонька накинулася на дітей, які не можуть ще зрозуміти, в чому вони завинили. Мені б хотілося, щоб всі розмовляли правильно, але такими методами Фаріон робить все можливе, щоб дітям спротивилася українська мова.
    Діток треба називати так, як їх називають батьки, і працювати можна з батьками, а не з малюками.
    Мене, наприклад, бісило, коли мене називали Машею і Марусею, бо я Марічка (іноді Марія). Коли була зовсім малою, то на інші варіанти імені крім "Марічка" і не реагувала.

18. Rysyachok

Rysyachok New Member

Здивувала мене Фаріон, дуже здивувала, просто слів не вистачає. Жаль, що політика вбиває в наших жінок мудрість :sad:
    Все ж таки, крім лагідного звертання Михайлик, є в нас ше Мишко :)))

19. Нюта

Нюта Well-Known Member

Щоб йти до дітей цій "одержимій" паняньці з "автентичним українським" прізвищем -Фаріон треба піти до психіатра і відвідати курси з педагогіки. Навіщо в дітей розвивати комплекси! Я незнаю як вихователь неспинила цей словесний понос! Не вже всі в Україні називають дітей лише автентичними іменами? Таким кадрам нема чого робити в депутатах. В мене в паспорті записане ім'я Анна, а 22 грудня я святкую іменини Анни (староєврейське походження), а не Ганни, може мене до Ізраїлю відправити!

20. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Вона, ще до політики була така. ділову мову вела в мене ще у 2003 році.
    Жінка цікава, але має шпака в голові, або швидше бузька.

Статус теми:
Закрита.