PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно?

Я розумію що вона дітей хоче навчити рідної української мови, ну але вибачте не такими ж методами, і хіба діти винні що їх так називають батьки. І чому так від Лизи так морду крутити. це ми плюємося на її вчинок, а діти цікаво як почуваються. Їй же однаково. противна баба, однако. Я малого часто називаю Стасік, деколи Стас, Станіслав. А прізвище в дітей російське, бо прадід був росіянин, і що тепер їм в Московію. Або перейменувати Йолкіна в Ялинкіна

Останнє редагування: 23 Лютий 2010
  2. natorella

natorella Well-Known Member

ну тоді мій олександр артемович з татом артемом феліксовичем сразу паєдут чємадани паковать

3. ksjy

ksjy Well-Known Member

я під враженням вже другий день(відколи побачила відео), це жахливо і обурливо, один хлопчик "хороший", бо Ромчик, а інший..... в Московію, бо Міша!

4. Sanka

Sanka Active Member

справа кожного, як назвати свою дитину...
    і якщо ця дитинка ходить до українсьного садочка і говорить українською, то тим пишатися треба, а не "Вітя, ну... може якось бути, від біди вже"

Навіщо калічити і навмисно спотворювати імена?

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Чомусь багато людей важають, що якщо вони патріоти України то треба за будь-яку ціну це доводити.
    Особисто я українка, люблю свою Батьківщину, українську вишиванку, українські традиції і практично все, що мені нагадує про Україну, але... люди добрі, треба бути розумним патріотом а не (вибачте мене) шизофреніком, і такими вчинками (як нам продемонструвала п. Фаріон) вони ще більше нагнітають обстанівку.

6. kati

kati Well-Known Member

Таких людей як ця пані не переробиш, не докажеш їм щось....вони вперто стоять на свому і саме жахливе що вони переконані в тому що праві....По відношенню до своєї дитини....не дай боже щоб така видра попалась або в вихователі або в викладачі.....Тоді або просто переводити дитину до іншої школи/садка або ж просто дати пі:cesored: в прямому сенсі такій :cesored::cesored:

7. Siania

Siania Love Life

Ага, а потім дивуємось, чому пів-України боїться їхати до Львова...
    Задумуватись як кликати чи називати своїх дітей варто явно не такими вчинками, це ще більше відштовхує і налаштовує проти української мови.

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Цікаво, як звати її доньку? І чи її саму в дитинстві лише Іринкою кликали, чи може бувало і Іра (від біди вже...)

9. Siania

Siania Love Life

Уявляєте, якщо її дочку звати, наприклад, Світланка, а хтось при п. Фаріон назве її Свєтою, порве на місці як Тузік грілку:girl_crazy:

10. natorella

natorella Well-Known Member

або ЛИЗААААААААААА

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

її дочку доньку звати Софія-Жанна

12. Tanyunya

ТУЗІІІІІІК?????????????????????????????????:girl_devil: Тузіки в Тамбові!!!! Сірко, Бровко, в крайньому випадку - Тузик (від біди вже):girl_crazy:

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Ачумєть!!! [​IMG] [​IMG]Яке українське ім"я Жанна!

13. Sanka

Sanka Active Member

без коментарів...

"Ірина Фаріон не є приватною особою, вона є представником Всеукраїнського об’єднання «Свобода», відповідно, вона є членом політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і ті дії, і ті заяви, які вона робить, вона робить як один з керівників організації. Ірину Фаріон повністю підтримує весь склад Всеукраїнського об’єднання «Свобода» від першого до останнього члена", - прокоментував дії своєї колеги для ZAXID.NET лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

http://zaxid.net/newsua/2010/2/22/154641/

14. Tanyunya

15. Sanka

Sanka Active Member

так най до тих членів і чіпляється, а не до дітей...

Тягнибок теж не дуже звучить,
    має ж бути Тягнибік (від біди вже)

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну, Софія може бути (від біди вже):girl_crazy:
    А раз Жанна - бігом пакувати валізи і жити "во фрацузской стороне, на чужой планете" (с):girl_haha:

17. Лія

Лія Well-Known Member

Я була в числі тих студіків, з якими І.Фаріон випускала плакати про мову,тепер мені ,і думаю багатьом бувшим студентам дуже неприємно,бо студенти її направду любили.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

А мені от цікаво чи знайдеться хоч один тато, наприклад Лізи-Лизи і начистить тій дурі її писок...:girl_devil:

19. anka

anka Well-Known Member

Люди добрі, не смішіть, ви вірите, що Тягнибок ВО Свобода, Фарон ітд- це справжні патріоти?! Провокатори, покликані викликати відразу до всього українського. Як можна захоплюватися Тягнибоком з його олігофренською заточкою, божевільними очима?!
    Ті, хто давніше за ними слідкує, зрозуміли, що це черговий проект. Ідіотизмом попахує.
    Мені теж не подобається, коли дітей називають Наташами, Марінами ітд, але за те, що вона так принизила дітей я б голову відкрутила!
    до речі, чому вона в садок до беззахисних дітей пішла? Вони ж тепер будуть жартувати з Лізи і з Міші... Хай би п.Ірина пішла в зал вільної боротьби і спробувала там Альошам і Мішам пояснити свою позицію:)

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Наталь, та у мене прадід був Артемом - той взагалі народився у Яричеві ще за Австрії, сина Тадеком назвав, а бабуся - Климентина, так священик охрестив (причому всі вони були українцями). Цікаво, куди би та відьма їх би позаганяла, була б її воля? :)
    Дивлюся я на те відео, і до голови приходить одна думка: "не всіх дурних війна забрала". Велика героїня - з дошкільнятами воювати.

Статус теми:
Закрита.