PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно?

Виніс то з теми про ДС.
    Давайте розуміти, що в політиків є свої завдання, у нас - свої.
    Політики шукають спосіб голосніше попіаритися. Ми - або хапаємо ту наживку, або ні.

Нині, доречі, вислухав від мамочки-неукраїнки "фе"...
    Каже, заставляють на фотографування вишиванку одягнути, кОшмар...
    Коли підійшла для уточнення вихователька ("винуватиця", буцім) - сорочки 2 шт. їй видали, щоб на Шевченкове свято поміряти і вибрати. а в чому її дитятко буде фотографуватися для альбому - особиста справа.

До чого я?
    -Поясню.
    Все залежить в садку від мудрості і відповідальності персоналу.
    Ми можемо лише користуватися їх послугами, або ні.
    Я ТАК думаю.

2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

бачиш, тут нюанси. Я не думаю, що персонал садочку аж настільки непрофесійний, щоб батьки очікували від них такої свині.

З і ншого боку, Фаріонша - голова комітету по науці й освіті, тобто таке собі начальство. І в конкретній ситуації їм просто не стало духу зреагувати...

Зовсім іншший аспект, як педагог, кандидат наук може бути аж таким мясником, але то вже питання з розряду проффесорства.

ще одне, чому Свобода її підтримала, а не засудила (адже це очевидне мракобісся) - тут вже напрошуються думки про свідому провокацію і згадуються чутки (а для декого достовірна інформація) про джерела фінансування тягнибакса.

Так що інцидент один, а от питань різних він підняв огогого...

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Думаю, персонал свині теж не очікував. Сталося, "проїхали".
    Нє?

я теж ржав на формулою:
    Аоьону й Мішу - в Тамбов,
    американська дівчинка - цяця-ляля, бо автентичність береже.

Але то провокація, +1, свідома. І політика свідома.
    трудно, смердючо...

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

цікаво..в мене якраз в четвер в неї пара)))Цікаво буде почути її коментар.

Але чесно кажучи..я б проти щоб такі фанатики бували в дитсадку моєї дитини.Це ж дітям треба все говорити м'яко,поступово,а не так різко і нагло як вона.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Є старий анекдот.
    Сталін- єсть 2 прєдложенія:
    1.расстрєлять 5 тис. татар,
    2. покрасіть забори в зєльоний цвєт!
    Молотов- а почєму в зєльоний?
    Сталін - харашо, что по пєрвому вопросу разногласій нєт...

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Левандівко, Уко, Ви справді вважаєте, що це провокація?

Оскільки (як на мене) - це був очевидний зрив емоцій, просто тьотя "на своїй хвилі" не стрималася... ПМС, чи інші гормональні причини... Я читала на ЛФ, що її студенти бояться їй питання задати на парі, бо вона неадекватна...

Але та вся історія просто жахлива! Я вже мовчу про те, як можна так говорити з маленькими дітками, мій чоловік прокоментував "ще би позабирала в них цукерки"... АЛЕ наскільки такі вчинки шкодять іміджу українців, шкодять нашим стосункам зі східняками, шкодять іміджу ВО Свобода!... Читала відгуки про той випадок на різних форумах... .... (немає слів...)

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Значіт ето кому-нібудь нужно..? (с)

Як і біснувата І.Богословская...

8. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

а Вам не виглядає на провокаію?

9. Мамань

Мамань Well-Known Member

Вчора прочитала про цей інцидент і перше, що прийшло в голову - асоціація з Богословською... Шкода, що любов до українського "прививається" таким чином. Знала п.Фаріон ще до її походів у політику - вона була врівноваженою і тактовною, робила дуже багато корисного в мовному питанні, цікаво і невимушено (особливо з архітекторами), студенти її любили і поважали... Політика людей змінює кардинально на зле...

10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

І мені вона більше подобалася, коли зі студіками плакати робила про мову.... Ефективніше було.

11. Siania

Siania Love Life

100%
    Вона в нас викладала. Був випадок коли вона до говорила "Так, та КОЗА що то - сказала встала й вийшла", ми були шоковані. Людина цікава, але настільки зациклена на свому, вважає що має бути лише так, як вона думаю, пихата, самовпевнена:girl_devil::girl_mad:
    А відео...без коментарів, таких людей треба позбавляти права викладати, най йде на базар торгує зі своєю культурою:girl_mad:
    Бути патріотом добре, відстоювати свої права, збереження мови...але явноь не такими способами...А те, як хтось писав, що вона зірвалась, емоції - це її проблеми.
    Вона мені нагадує Тимошенко, тільки це ще гірше!:girl_devil:

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Напрошуються одразу дві цитати:
    1. Яка різниця між педагогом і педофілом?....
    2. И эти люди запрещают нам ковыряться в носу...:girl_crazy:

Насправді ж дуже шкода дітей, чи доросла тьотка не розуміє, як почувається дитина, коли ні за що, ні про що її перед усім колективом виставляють ідіотом?
    Чи вже настільки низько опустилися, щоб піднімати свою оцінку за рахунок дітей???

То зрозуміло, що провокація, але вже якась занадто огидна :girl_sad:

13. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

та виглядає, якщо кажете, що Свобода її підтримала... А яким чином підтримала?..

Але якщо то провокація - то це страшно!.. це ще страшніше, ніж цукорки в дітей забрати...

14. Leila

Leila Well-Known Member

ось де ноги ростуть комплексів у діток, які потім одні з одних глузують. оце видно який культурний викладач, культура аж пре.

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Це точно.А то б школі їй би дали відворот поворот.А тут в садіку зробила з себе каралєву!Вона розуміла,що в садіку її побояться вихователі.Нехай би ішла в університети з цим,а то в садіку вона герой!Це недостойна поведінка дорослої,зрілої жінки по відношенню до малих дітей!!!

16. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Давав інтерв"ю для Львівських новин депутат із партії "Свобода" (нажаль прізвище не запам"ятала) то сказав, що все вона правильно зробила і сказала, і вони повінстю її підтримують і є на її стороні :tanksmile:

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

В ясла б сходила, там хоч дітки того не розуміють ще... але й ті певно б забоялись таку цьотку...
    Мені діти сподобались, котрим подобається Міша:)))) Вставили, козі:girl_claping:

19. Sanka

Sanka Active Member

і я вважаю, що це провокація.

не можна пускати політиків до дітей, особливо таких маленьких, оскільки для політиків це реклама, або ще якісь певні інтереси, як тут, а дітей це травмувати може...

і це стосується не лише Фаріон.
    я також проти збору діточок для вітання президента, який запізнювався, а діти мліли, коли його чекали

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Якби вона вже так дуже хотіла дітей нерозумних навчити, то лазила би по садках без операторів і вчила... а то ж - явно п.... ой, піар і провокація!:girl_devil:

А ще краще - в пологовий будинок, до мамусь недалеких, котрі потім дітей неправильно називають! Там їх відразу навчити, щоб потім діти від таки дуріонів не страждали в садку.

Статус теми:
Закрита.