PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

О! Ви всі ще тут? Я думала, вже всім набридло то мусолити...:girl_crazy:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

:) хі-хі,от я сьогодні прокинулась, відкрила цю тему і прочитала від першого допису до останнього:)

3. Ворон

Ворон Well-Known Member

Справді? І саме тому вибрали Януковича-Тимошенко й циркус на п’ять років? :confused::xaxa:
    Тре напевне фальцетом покричати: А вам не встидно і який ви "примір подаєте" дітям? Це "значиться" щоб "напримір" стати президентом України тре когось зґвалтувати і чим більше тим краще. Стид тут ні до чого. Стидатись потрібно коли сам щось натворив. А от думати головою хоч раз у п’ять років варто. :confused:

4. Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Я думала,що всі вже відплювались...Включаю телевізор тільки що(збираюсь на роботу) тема мусується на НТН .Таку антирекламу для галичан зробити...Забила би...Але я людина мирна...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

5. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

6. Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

А в "Комсомолці" що понаписували....Очуметь!!!Один мудрий ляпнув,а ще мудріші підхопили...

7. zetta

zetta Well-Known Member

не депутат а якась стидоба....вже тиждень вона не сходить з росiйських телеканалiв...

8. Редвумен

Редвумен Active Member

я підтримую п.Фаріон в тому, що вона зробтла, тільки місце неправильне обрала, треба було б піти до якигось чиновників і провести їм такий "тест". Якби нас було більше таких як Фаріон, то ніхто не звертав на це увагу, а наша національна ідентифікація тільки б виграла у цьому! А так вийшов резонансний випадок...

9. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Я ПАТРІОТ! І за українську мову горою. Ми повинні не забувати свої коріння.Називати дітей українськими іменами. А не "випендрюватися", що мою дитину одну звати таким ім"ям на цілий Львів. Я підтримую п.Фаріон, але як писала Редвумен не те місце. Почина потрібно з дорослих.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Вот.
    Конкретно.
    Ходит сынуля в сад.
    Спрашиваю его:"Какие новости?"
    Отвечает:"Карина не умывалась, Ильдар дрался, Нурали моя подружка, Нуралислам поделился игрушкой"
    Как бы Пани Фараон в НАШ детсад пригласить?

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

В чому?
    ВАША индефикация каким боком к индефикациям иных Громадян Украины?

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

Извините, Шановная, но по российским каналам ни разу данную Пани не видел.
    Откуда инфа?

11. Редвумен

Редвумен Active Member

Якщо говорити про даний приклад, а саме, імена людей, то національна ідентифікація полягає в неперекладанні українських імен (англомовний Даніель не захоче, щоб його кликали Данилом, то чому ж українську Олену називають Альоною?:naci:)
    не зрозуміла формулювання речення...:girl_in_dreams:

12. нталька

нталька Well-Known Member

А тема не закінчується. У нас в групі в садочку є дошка оголошень і всілякої інформації для батьків, то тепер там з"явився мініплакатик чи то пак велика листівка від "Свободи" з іменами. З одного боку намальовані лапті, валянки, шапка-вушанка... і написані імена на російський манер (Альона, Аня, Міша, Вова..), з іншого боку українські відповідники.
    Не вважаю саме таку подачу нормальною.

До речі, ім"я вашої доці, згідно з думкою п. Фаріон теж непатріотичне, бо мало би бути Ганна.
    і називати дитину Міша, хіба це "випендрюватись", що більше ні в кого такого імені нема?

13. дашулька

дашулька Well-Known Member

Ну,напевно,тому що так в першу чергу подобається батькам! І мені якось було б все одно,що там думають інші-це МОЯ дитина й маю право називати її як хочу,й вихователей попрошу так само до неї звертатись-це нормально. Не нормально приходити у дошкільний дитячий заклад й Мішу називати мишою,Лизу-"ужасним женскім журналом".
    Я розумію,якщо б Фаріон зробила це ВСЕ як якусь цікаву гру. Наприклад,як по-різному звучать імена в іншіх країнах,при тому наголосити,що все-таки найгарніші все-таки імена українські,а не принижувати дітей таким чином.

14. Редвумен

Редвумен Active Member

Так і є! Ненормально називати дитиною Мішею, коли та (дитина) називається Михайлом

15. Полковник

Полковник миється в бані

И кто их (имена) переводит?
    Есть у меня на работе девушка.
    Зовут её Оксана.
    Но она при устройстве на работу попросила называть себя Ксана.
    Так и называем.

П.С. Лично я на месте Лизиного папы дал бы этой Фарион хорошей (цвиринь).
    Что бы надолго запомнила имя Елизавета.

16. дашулька

А хто Вам сказав,що вона так називається? скоріше,так правильно звучить по-українські,так? Не думаю,що вихователі стали просто так називати хлопчика Мішею,напевно так до нього звертаються вдома,й батьки воліють його саме так кликати,а не інакше. Я ,наприклад,теж Даша-то,що мої батьки теж ненормально мене назвали й мені треба збирати чумадани? смішно з того й сумно одночасно...

17. Редвумен

Редвумен Active Member

В кожного з нас в оточенні є люди, що "перекладають" імена і найгірше, що, власне, у садочку вихователі (часто без "прохань" батьків) називають дитину на свій лад.

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

та ніхто не сказав! я ж до прикладу
    Ще раз пишу для : якщо Міша (назвали так, чи батьки так дома кличуть, чи він так сам хоче) - то так і треба його кликати. Але якщо він Михайло - то не треба кликати Мішей!

Останнє редагування: 7 Березень 2010
  18. дашулька

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Ви луччє Затуліна запросіть, менше в Україні швендяти з провокаціями буде.
    А китайці ще не окупували Москву?

Дуже сумніваюся, що в документах той Місько записаний Мішею. А як собі (батьки) його називають - їх справа. Аби плутанини не було... :)

Останнє редагування: 7 Березень 2010
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Пока нет.
    На подходе они.
    НО!
    Должен Вам доложить, что и украинских гастеров стало меньше.
    Спасибо Пану Ющенко.
    А вот что начнётся с Паном Януковичем - пока не представляю.
    Но к себе на фмрму брать не буду.
    Это однозначно.
    Два раза брал - два раза обворовали Громадяны фирму.
    Так что лучше Товарищи Узбеки.

Статус теми:
Закрита.