PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Ука, 20 Лютий 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: PR від Фаріон. Поплюємося дружно? Конкурс... :)

так-так, батьки забули ІФ спитати, як їм дитину називати, щоб не бути винними.

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Щойно по скайпу з друзіми в Іспанії розмовляла.
    Цей позорище вже й до них докотився. На весь світ цьотка зганьбилася.

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

кожен вільний в тому,як свою дитину назвати. Інша справа вже з яких міркувань вони це роблять: слідуючи за скороминущою модою,чи псевдонаціоналістичними поглядами.
    п.с.я не намагаюся вас переконати в чомусь.Я лише висловлюю свою думку і реакцію на ваші думки))

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

я з Вами згодна,мені це ім`я теж подобається. Але є нюанс, доволі часто дитину так і називають - Ліза. Як от колись Леся пішло від Олександра, так і тут. Це вже як окреме ім`я.

3. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а хіба я казала щось інше?
    І хіба на форумі ми не ділимося порадами з виховання?
    Чи давайте закриємося у шкаралупках і не будемо потикати із них носи?
    Найгірше - це пасивність і байдужість.

5. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

о, це було б чудово, як би дехто не пхав носа, а потім не вернув би його від Міш та Лиз, з"ясовуючи при цьому, з яких таких міркувань так дітей називають:girl_cool:

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Ой-ой-ой...
    Сльози мєшают смотрєть...

Зря Мартіні "5 графу"* на форумі не завів... :)

Юкола, а вашого дідуся-бабусю як звали?

*-Пя́тая графа́ или Пятый пункт — выражение, употребляемое в переносном смысле, означающее указание национальности как факта принадлежности к определенной этнической группе.

Останнє редагування: 25 Лютий 2010
  7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

8. Мамань

Мамань Well-Known Member

Дозвольте такий собі post Ваших skryptum (здається, я вчергове влізаю в дискусію :girl_smile:)
    Напевно варто, окрім гнівно плюватися, копнути глибше... Вам не здається, що будь-яка агресія має вагоме джерело подразнення? Плюватися зараз на вчинок Фаріон - це те саме, що у сучасній фактажній площині засуджувати чеченських шахідок, які ідуть на вбивство, щоб зайвий раз сказати про знущання над своїм народом. Якби їм і їхній землі дали спокій - чи мали б ми Беслан? =

так-так, батьки забули ІФ спитати, як їм дитину називати, щоб не бути винними.

Не у виннності-невинності справа, а у КОМПЛЕКСІ ХОХЛА. Якби ми, свідомі українці, що ходимо у вишиванках і пильнуємо традиції, не СОРОМИЛИСЯ кликати своїх рідних Дмитриками, а не Дімами, Володьками, а не Вовами, Світланками, а не Свєтками, Марійками, а не Машками .......... Погодьтеся, що крутіше звучить Діана, Віолетта, Каріна тощо, аніж якась там Оксана чи Наталя. Бо ці імена - українські (читай - селянські, бо в нас за століття так всадили комплекс меншовартості, і тотожність українець - селюк, що воно, здається, вже генами передається!!!)
    Не підтримую вчинку Фаріон, не є фанаткою Свободи, але, звиняйте, оцінюю його не як PR, a як прояв словесного тероризму, якщо хочете, людини, яка уболіває за рідну мову навіть такими крайніми методами і тому не можу читати ці всі "плювки" без згадки пісні В.Баранова "можна жити й хохлом, і не згіркне від того хлібина"... Вам-нам вибирати, як називати і як жити...
    Ми вже так затолерантнились, що скоро, як і Бельгія, де влітку іммігранти вимагали державної мови - арабської, як Франція, де щокварталу палять-нищать все, що нерівно лежить, як Голландія, де хам-чорношкірий завжди правий, будемо із жахом згадувати цю "толерантність"... Мені особисто досі у вухах сказані зі злобою крізь зуби слова російськомовного гостя в день 750-річчя Львова: "Красівий город, но с етімі бандєровцамі..."
    Все. Як писала колись Зануда - можете нападати :girl_curtsey:

Останнє редагування: 25 Лютий 2010
  9. levandivka

levandivka З яйцями...

Хіба тільки за нік..?

10. Мамань

Мамань Well-Known Member

Так мене вперше покликала донечка - і хто сказав, що це не по-українськи?????????? :girl_smile:

11. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ні, Мамань, нападати я не буду, тим більше, що погоджуюсь з Вами в деяких з перечислених пунктів ("Я, Іван Гівно, міняю ім’я своє на Едуард").

Так, аби збудити нарід, інколи потрібна шокова терапія.

Але у цьому випадку місце було вибрано погано. Хоча - ні... всі вожді любили з дітьми увічнюватись.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ггг...
    Збудила поки москальню...
    (я не про нашу гілку, не подумайте)

13. natorella

natorella Well-Known Member

та нема за шо. ви праві. так - ви праві. але тра було - мухи окремо, котлети окремо. борись собі де хочеш, не лізь ти до дітей
    так - насаждали роками тоту російську. но - в мене чоловік росіянин, то шо маю робити - розлучатись і йти перейменувати дитину? бо він олександр і ми кличемо його саша? не буде він все життя сашком і не можу я його малого олександром називати. ну нічого страшного нема якшо я скажу саша. правда? а чого хтось має проти того виступати? і таких як я *несвідомих батьків-українців* багато

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Де, наприклад?
    Є, доречі книжка "Після 3-х уже пізно"...

ЗІ: Затуліна вже в Україну пускають, міліція Гудиму, кажуть, вже затримувала, щоб пікети москалям не влаштовував.

Останнє редагування: 26 Лютий 2010
  15. Un.Known

А треба було давати москальні в руки отакий "козир"?

16. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК у них карти краплені...
    Не поможе.
    Самі мордою на кулак вскакують.

Читали, що Тягнибок каже?

17. Un.Known

Читала.

А хтось чекав іншої реакції?

Все закономірно. А Тягнибок, звісно, в нас тепер визначає, хто патріот, а хто всього лиш "псевдо". Так, як йому пасує.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну, кожна людина визначає. а йому не можна?

19. mayscream

mayscream Well-Known Member

Ірина Фаріон,як на мене, класичний фанатик. І насмілюсь уявити як би зацікавились її особою психіатри, як би вона їх до себе підпустила. Хтось тут писав про 120 людей, які отримують позитив від її лекцій. ІМХО, цифра явно завищена. Особисто також мала з нею конфлікт, навчаючись в Політесі та відвідуючі її лекції. І на дебатах, нею же зорганізованих, саме вона при зав. кафедри та викладацькому складі, кричала мені в обличчя "Чємодан, Масква, Расєя",бо бачте нема в Україні імені Єкатерина. Де ж та автеника та ідентифікація, про яку вона так голосно співає?!А її посиденьки на першій парті та з розрізами на спідниці по саме тойво-во,дійсно надавали позитиву усім хлопцям нашого потоку;) Завдяки таким фанам,як вона чудово працює PRорганізацій на кшталт "Свободи", і навіть не важливо в якому напрямку - 24 сторінки обговорень лише на ДП - це вже мега результат, не говорячи вже про ЗМІ! Шкода, що такі "помірковані" захисники рідної культури гарно міркують виключно в оточенні малечі, чи з екрану телевізора, а от "вийти" мабуть духу таки не стане, бо з тою автентикою самим доведеться наслідувати власне гасло "Чємодан,і місце призначення".Хоча,судячи з усього, вони щойно звідти;-)

20. natorella

natorella Well-Known Member

муж ДП не дивиться навіть, не то шо не читає

тим дітям вже більше 3-ох. пізно????? нє. ну добре - я згідна, треба вчити з малого. ну хоч слова можна і інтонацію поміняти? ну хоч то визнайте..

Статус теми:
Закрита.