Позитивне батьківство або дисципліна без покарань

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Вересень 2013.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

те і значить. В садочку їм по сто разів пояснюють, і ловлять руку? Всім 25-ом? Не смішіть мої тапки. Кричать, ставлять в кут, кладуть в ліжко, лякають поліцією і бабаями.

Зараз тільки не треба розказувати, що "в нашому садку такого нема". Я часом ходжу в тему "дитячий садок".

а як ти можеш поступитись? Дати себе набити?

як маєш час і терпіння, то істерику магазинну можеш в магазині перечекати. Потім скаже що хоче. Зазвичай уваги, а не кіндера. Тільки про кіндер їм сформулювати легше.

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Звичайно, що ні. Діти з чужими дорослими ведуть себе інакше. Принаймі моя. Не надо про садок, загальні правила скрізь однакові. І ще якби в садках було ,,по дупі і в куток,, то не було б стільки бажаючих туди потрапити.
    До теми то одне, а в садок то інакше.
    Не конкретно за бити, а за всі види маніпуляцій.

• Подобається Подобається x 1
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, тепер садочкових дітей вдома тільки 5 раз на день ременем лупити і бабаєм лякати, бо інакше не зрозуміють?
    Навіть якщо раптом в садочку таки філіал пекла то чому дитина (не садочкова) може спокійно себе вдома поводити по-різному - наприклад з бабою і татом (ну типу бабі можна на голову вилазити бо вона дозволяє, а татові ні). І більшість дітей то прекрасно розуміє, користується тим і спокійно міняє модель поведінки залежно від ситуації, то чому ж з садком\домом має бути не так?

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Bree van deKamp

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Orman

Orman Модератор-бомба

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

8. Bree van deKamp

В чому я пересмикнула?
    Було написано чітко
    Я щось не так зрозуміла?

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а ще б хто сказав, що робити, коли репетує йди геть і замахується рукою. ноги знаю звідки, давно вже цього не роблять, але ефект то який тривалий.

10. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я так розумію, що малось на увазі те, що дитина більшість часу протягом дня проводить з чужими людьми, які не заморочуються принципами позитивного виховання. Це полюбому впливає на їхню психіку і поведінку. А ще плюс брак уваги від мами. От дитина і відривається. А в мами просто фізично немає стільки часу на спілкування з дитиною, щоб застосовувані нею принципи позитивного виховання перекривали садочкові.

• Подобається Подобається x 5
  11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

бо ти дозволяєш. значить тобі підходить. я з ними двома як собі раду давала? на майданчику, при чому? моє слово останнє і залізобетонне, не подобається - травка і валяйся скільки хоч, брудні лахи попере машинка.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Bree van deKamp

Моя дитина з чужими золота. Я панічно боюсь отого ,,травка і валяйся,,

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

питанняя? чого саме? що вимажеться? що кричати буде? чо простудиться? я в такі моменти починаю на пташок дивитися, щось цікаве помічати, чого я маю спосетрігати і підігравати їм в істериці.
    нуну, а ти найгірша мама, вперд з такими установками

14. Bree van deKamp

Що на мене всі дивляться і думають

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

тю, та хай собі дивляться,аж очі повилазять!! тобі ж ними не жити:)то ж дитина. звільни голову від "а що ж подумають..".
    я спершу теж дуже напрягалась через оте,що інші подумають. а потім попустило...чого я маю перейматися думкою чужих людей?дитина ж не приносить їм персонально шкоди. хоче собі покричати - дуже прошу. сусіди коли під вікнами сваряться - не переймаються,що в мене може діти сплять.чого я маю про них турбуватися.

• Подобається Подобається x 4
  16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

тьотя, ваші таракани - просто прєлєсть. вчись бути егоїстом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Bree van deKamp

В мене панічний страх, що моя дитина недолюблена, недошкодована, обділена всім на світі...

• Смішно Смішно x 1
  18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

за яких обставин?
    дитина може так себе поводити коли дуже скучила, коли було страшно чи одиноко.

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

коли злиться, мусить йти зі мною, щось не даю.
    думаю, треба почати говорити, більше випитувати, може пошукати яякусь фразу, але хз яка підійде