повивальний столик потрібен?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Dell, 27 Квітень 2011.

1. Solomiya

Solomiya миється в бані

Відповідь: повивальний столик потрібен?

І у нас пеленальним столом став мій звичайний письмовий)) А то, якщо ще в кімнату пеленатор купить, то не буде, де й проткнуться.

2. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

у нас на комоді прикріплюється ширша дошка з бортиками, виходить пеленалка, з 6 місяців зняли, стоїть просто комод. зручно.

3. Gossip

Gossip Member

в нас щось схоже :girl_wink:
    так. направду... дуже зручно.... як на мене переодягання. зміна підгузників стоячи "в троє" біля ліжка чи дивана- незовсім вдалий варіант!

4. olangel

olangel Well-Known Member

ну не знаю... я сідаю на ліжко, переж собою кладу малявку і так перевдягаємся, а в тумбочці біля ліжка підгузники і все, що треба, мені так дуже зручно... ну перед тим як малий народився, думала, що пеленатор дуже зручно буде... от і маю в "дитячій" писмовий стол на якому стоїт пеленальна дошка і всякі дитячі прибамбаси... користувалась може пару разів і користувалась після пологового, а потім лень стало дитину тягати в іншу кімнату для того щоб перевдягати. А в мріях всьо так ідеально було )))

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

ми теж собі так зробили, було дуже зручно, але коли малята трохи виросли, то вже й почали все мені стягувати, що стояло поряд і страшно було залишити хоч на 1 с. щоб дістати підгузник. Зараз переодягаємося на ліжку, не так зручно, зате безпечно :)

6. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ми теж так зробили (було дуже зручно), правда мала зараз так крутиться (1рік 1місяць), що пора вже щось інше придумувати. Напевне на горшок переводити :))

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

мені теж ніколи не було проблемою на ліжку перевдягати дитину ,навіть не задумувалась, що треба зайвий раз нагнутись, я і так багато фізично рухаюсь впродовж дня, що мені то не є важко. а зараз мала просто від мене втікає , перевертається, закидає ноги, що вдягати інколи треба в 4 руки :). тому, як на мене, пеленальний столик - то швидше за все не є необхідністю. хто має можливість де його поставити і зайвих пару грн., то може і придбати собі на пару місяців. я на перед не купляла, думала, побачу, коли малятко народиться, чи дійсно його тре. тепер не думаю, куди з ним подітись.

8. RamirZ

RamirZ New Member

Я використовувала для сина більше року. Дитина народилася важкенька – 4 кіло, тож нахилятися, як тут писали "втроє", а потім підводитися з такою "гирькою" було досить важко. А так поставила цю дошку-столик (з бортиками) поперек ліжечка (там є спеціальні кріплення, щоб дошка-стіл не зсунулася) та обробляєш пупик чи памперо замінюєш. Масажист на ньому робив сину масаж - теж зручно. Зрозуміло, відходити не можна. Та я тримала все необхідне (зеленку, крем, памперс тощо) в пластиковому боксі тут же на столику, а пізніше – поряд на комоді.

9. malunka

malunka New Member

у нас був- кріпився до комода- дуже зручно було малого переодягати і теж доглядати за шкірою і т.д. не уявляю собі як без нього б були!

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, і в нас так. Не пам"ятаю точно з якого віку малий почав все з того столика тягнути, намагався скотитися, а коли вже сам сидів, то на дивані його важко було втримати, щоб перевдягнути, не те що на повивальному столику.))
    Реально шкодую що купляла, хоча і продавати поки що пошкодували, тому залишили в свекрухи коли переселялися і виявляється зараз вона на ньому успішно прасує.:girl_crazy: Каже, ліпше ніж на дошці і зручніше. Так що хоч якась з нього користь та й є.:girl_wink:

11. silvia

silvia Well-Known Member

- от і я таке замовила, а то диван за низький, стіл зайнятий компютером....та й потім буде як звич.комод на речі.

12. Molecule

Molecule New Member

я теж так роблю, за пеленальний столик чомусь навіть не задумувалася,я навіть в пологовому не дуже часто ним користувалася, завжди на ліжку одягала малявку.

13. Setka

Setka Мамулька непосидок

А я от дотримуюсь думки, що столик пеленальний це більше забаганка ніж потреба. Якщо є - прекрасно (поперек менше болітиме), ну а якщо нема, то "кінець світу не настане", можна запросто скористатись ліжком, звичайним столом, комодом тощо, тільки більше слідкувати треба.

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Я теж не задумувалась, по перше той столик нам не було би де поставити, в моїй "ХРУЩОВСЬКІЙ" квартирі немає жодного вільного місця, а по друге підстилаю непромокаючу пеленку і переодягаємся на дивані.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми так теж купляли. просто звичний комод, а зверху клали пеленальний матрасик, який згодом забрали ( до речі, я продаю зараз його, пишіть якшо комусь потрібно)

16. sianako

sianako New Member

Щодо найбезглуздішої покупки - не згодна. В мене сусідка замоила собі комод з пеленатором у ванну. Роздягла малечу, дупцю під краном ополоснула, в рушничок і на столик. А в комоді шухлядки -- справді все під рукою. То коли прийшла і нам пора донечку родити, я теж собі подібне замовила. Правда не у ванну, а в спальню. У нас там стола не було, а на ліжку перевдягати, стоячи догори попом після кесаревого не усміхалось. Майстер зробив верхню частину широку, глибоку і знімається. Доця підросте - буде мати комод для речей. тепер дуже тішуся з тої мебельки -- зручно вдягати, іноді навіть годувала навстоячки: манюня на пеленалці, а я збоку стану. Дуже зручно, хто має змогу таке замовити і є де поставити. хоча й інші варіанти, описані в темі, теж цікаві - кому як пасує.

17. jookl

jookl New Member

ну якщо багато грошиків - то купити комод можна :))) Я ж, зекономила - купила пеленальну дошку.. і встановила на ліжко. Спина моя врятована. Бо болить страшенно. Правда вже нам 4,5 міс. Треба вже з тої дошки злазити... Та й вже не лишиш дитинку саму.. А так річ потрібна :)))

18. Modna

Modna New Member

Коли син був маленький то пеленала на столі....а малій вже купували пеленальний столик з ванночкою. То навіть не порівняти. Задоволена була))) При чому купувала б/у за 100 грн.

19. newlife

newlife New Member

Пеленатор не купляли, як були менші, то передівались на столі. А зараз перейшли на ліжко - дуже крутиться. Тільки повернешся, що б щось дістати з комоду то ризикуєш побачити дитину вже на підлозі.

20. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

І ми обійшлися без пеленатора. Всі справи робили на дивані з одноразовою пеленкою.