повивальний столик потрібен?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Dell, 27 Квітень 2011.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: повивальний столик потрібен?

я купувала махровенький чохол, полськ. ф-ми( нам пеленатор віддали від дівчинки рожевенький і ми комплексували спочатку))))0

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я мала комод і нього поставили дошку пеленальну. Було дійсно зручно - все під рукою і безпечно. Але можна обійтися. А от комодом я дуже задоволена - шухлядки для дрібних речей якраз те що треба!

3. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

Ми теж планували купити після пологового, але спочатку звичайний стіл використовували для переодівання, а зараз і ліжко і диван підходить, лише кладу одноразову і просту пеленку на неї і переодіваємся, так і потреба в пеленальному відпала, але от про комод ми ще думаєм.

4. cream

cream New Member

Мені (після кесарського), наприклад, було дуже зручно. Купили в товарах для малят на Південному комодик, пеленалку на нього у Польщі. В шухлядки речі донечки поскладала (у верхню - підгузки, зеленки, креми, піпетки, ватки, бинтики, серветки і т.д. і т.п.:girl_impossible:, у наступні - одяг, пеленки) і у кімнаті був більш менш порядок. Вважаю, що пеленатор річ не першої необхідності, але ящо маєте можливість купуйте, не пошкодуєте

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Нам подарували матрац для повивання. я його поклала на комод який в нас стояв біля ліжка і було дуже зручно.З малою я використовувала майже до року бо ліжко в нас було дуже низьке, як що на ньому повивати то навколішки вставати треба було

6. AlbinaK

AlbinaK Member

Ми і з Донею і з сином використовували стіл з махровим рушником та пеленкою :) Потім так само ліжко(ну з малим ми поки до ліжка недоросли, але ще не довго лишилося :)) А комод я вже прошу в чоловіка міс 5-6 :) Почала "нити" ще до народження малого. Я би вже давно купила 10 разів, але він хоче робити сам з дерева, а не купляти з ДСП, тому чекаю :)

7. Nyny

Nyny New Member

я теж хотіла купити , але добре що не купляла , вважаю - зайва витрата )

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я собі замовила ось такий комодик,
    [​IMG] [​IMG]
    проект сама намалювала, поміряла собі висоту зручну і глибину, щоб динина поміщалась по довше.... там в мене глибина десь 60 см здається, дуже було зручно. Я приклеїла одноразову пеленку паперовим скотчем і зверху банний рушник вдвоє, нам було люкс))) я не знала, що таке болить спина - я взагалі не згиналась, плюс добре все у дитини було на виду)))) зараз верхня шухляда використовується для нашої з чоловіком білизни (там є посередині перемичка), друга і третя на дитячий одяг, нижня - на іграшки, вельми зручно)))

9. grape

grape New Member

У нас також є комод повивальний. І як на мене це дуже-дуже зручно. Старший був неспокійною дитинкою і по-ночах прокидався, і переодягати його у такому напівсонному стані мені було зручніше на комоді, причому в шуфлядках я і з закритими очима могла знайти все що потрібно швидко... І до речі у нас на ньому зверху були дерев"яні бортики, щоб дитя не звалилося :), а коли малявка підростає то їх можна просто відкрутити і залишається звичайний не повивальний комод. І ще в тому комоді зберігалися одяг малого аж до 6 років(а тепер молодшій сестричці передав його у користування:) Нам було зручно - малий коли вже трохи підріс то сам собі відкривав, одяг діставав, і одягався.

10. Osya

Osya Active Member

В мене теж є пеленальний столик, разом із ваночкою всередині, дуже зручно.

11. amazon

amazon New Member

я вважаюЩо то марне викидання грошей-я пеленала на звич.столику,накритому коциком і рушничком-зекономила суму грошей!

12. Nesterko

Nesterko New Member

ми мали пеленальну дошку яку поставили на стіл,після 3-х місяців нам вона стала непотрібним так як доця стала перевертатись)

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Пеленальним столиком користувалася до 5 місяців (було дуже зручно пеленати і особливо масажі робити), тепер там складаємо всякі дрібнички які потрібні щоб були під руками)))))

14. Farfalla

Farfalla Member

Я мала пеленатор. Оскільки столу в спальні немає, а ліжко низьке, то пеленатор поставили на комод і до 9 міс. там переодягала, масажики робила, після ванни натирала. Потім мала стала дуже рухливою і я боялась, щоб вона не гепнулась. Нам його спрезентували і він став у пригоді.

15. Lintiajka

Lintiajka Active Member

У нас пеленальна дошка, так як на столі комп"ютер, а на пленальний столик місця немає, то поки що дошка лежить на дитячому ліжечку, дуже зручно...

16. Oksamyt

Oksamyt New Member

В мене пеленальним столиком слугує звичний стіл у кімнаті, вважаю, що купувати пеленатор - даремна трата грошей ІМХО.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ми купили комод для дитячих речей і на нього поставили пеленальну дошку. Мені дуже зручно.

18. morkvao

morkvao New Member

В нас дуже зручна річ: комод, де тримаю дитячі речі а зверху розкладний пеленатор, коли стає непотрібний (дитина підросте) слугуватиме полицею. Купували через інтернет магазин Сонька.

19. silvia

silvia Well-Known Member

а усі пеленатори можна на ліжечко зверху ставити? чи є спеціальні?

20. Farfalla

Farfalla Member

так :girl_yes2: