повивальний столик потрібен?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Dell, 27 Квітень 2011.

1. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Відповідь: повивальний столик потрібен?

нам подарували пеленальну дошку, але так і не користуюся нею, на дивані краще)))

2. Kecan

Kecan New Member

Як для мене, то взагалі непотрібний аксесуар. Мої двоє обійшлися без пеленального столика чи дошки. Був в нас комод, на нього застелили коцик, зверху пеленочка, збоку всі прибамбаси... так було перші місяці, а потім дійсно, де зловили там і переодівали..

3. Agrafka

Agrafka Member

І ми обійшлися без цього аксесуару. Повивала на звичайному письмовому столику, який був застелений рушничком і пеленкою одноразовою непромокаючою. Зараз малій уже 5 місяців, вона так викручується на тому столику, що і на секунду не можна її там лишити. Буду переходити на ліжко, а стіл віддам в кабінет, бо чоловіку одного мало.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

поки мені та дошка зайвою не є, але цілком і без неї обійшлась би.

5. iriwa

iriwa Особлива мама

У нас щодо того столика навіть питання не поставало. Вважаю що це зайва річ.

6. Kobra

Kobra New Member

Ми скрутили старий стіл застелили його рушником, непромокаючою пеленкою і зверху пеленкою звичайною. Получилось не гірше за спец столик. Всі ббаночки, памперси і т. д. також помістились на ньому

7. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

підтримую дівчат, що прекрасно можна обходитися і без нього. Адже, справді, по суті пеленальнпй столик- то є удосконалена форма звичайного стола з рушником і пеленкою))))
    в мене є подарований пеленальний матрац- ним користувалася і буду користуватися. якби не було- спеціально не купувала б

8. kati

kati Well-Known Member

високого столу в спальні немаю, тому мені дуже навіть потрібен і зручний пеленатор(пеленальна дошка).
    Ставлю його поперек дитячого ліжечка- зручно проводити щоранковий туалет дитині.Не уявляю як то робити на ліжку- воно ж низько , спини шкода...
    Другий варіант використання пеленатор- ставлю його на ліжко,застеляю рушником і там дитина голопопить.По-переше-пісі/каки не протікають на ліжко, а по-друге пеленатор має бортики і я не хвилююсь що дитина може скотитись, ми хоч і маленькі ще, але вже робим спроби перевертання зі спинки на животик.

Але столик повивальний я б всеодно не купувала...згадуючи досвід з старшим,пеленатором користувалась до місяців 3-4, не довше.

9. levandivka

levandivka З яйцями...

А що це? [​IMG]

10. kati

kati Well-Known Member

аяяй...тато зі стажем а не знаєте такі речі:girl_haha:
    Це почитити носи, вушка, нігтики підстригти, очка помити, масажик зробити...

11. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК у моїх дітей ванна була, з водою. Тому носики/очки/масажики - фсьо там...

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну ми і діти зранку також ванни не приймаємо, а всі процедури проводимо на пеленаторі, він в мене стоїть на комоді в ванні. чим ще особливо зручний, що молодшій можу приділити уваги при вмиванні і сама помитись, а маля тим часом може на животику полежати, коли попу підмила-відразу там і передягнула, ну, лінива я, не люблю згинатись, і все під рукою, і місця багато не займає, і ліжко де я сплю чисте і застелене, імхо.

13. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

В нас повивального столика не було, але місце, де можна переодягнути/зробити ранковий "туалет"/покласти на животик і т.д. однозначно потрібне. Ми для цього виділили звичайний письмовий стіл у спальні, застелили його клейонкою, зверху коциком і отримали непогане місце для сповивання:)

14. classic

classic New Member

Обходжусь без пелинального столика! його заміняє або ліжко!!!!

15. zetta

zetta Well-Known Member

в нас теж такий, подарували, зручно, займає мало місця.

16. vernata

vernata New Member

В нас пеленальний столик теж заміняє ліжко.

17. Tagonga

Tagonga New Member

В нас теж не було пеленального столика, замість нього вікористовували звичайний стіл-книжку, але піднімали тільки одну сторону при потребі. Дуже і дуже зручно, тим більше, шо кімната у нас невелика, місця особливо не було, навіть дитяче ліжко розібрали :girl_blum: - стояло без потреби. А ще в середині тої книжки зберігали всі "причиндали" для туалету і багато всього іншого.

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

нам подарували ліжечко з пеленальною дошкою. той пеленатор ми використовували за призначенням 1-й місяць, зараз він у мене замість приліжкової тумбочки: кладу туди на ніч телефон і окуляри :) і як додатковий склад дитячого одягу, іграшок.
    зараз всі процедури проводжу або коли мала в мене/в когось руках, або кладу її на диван.

19. manka

manka Member

Нам ще для старшого подарували такий.
    Стоїть в кімнаті, правда перевдягала на ньому дітей лише перші місяці, бо на дивані жахливо спина боліла. Особливо зручно було вночі Коли малий почав більше "крутитися", то перейшла з тою процедурою на диван. На нижній полиці різні креми, олійки, памперси...Коли купаю малого, то переношу його в ванну. Для мене це дуже зручно, бо куди покласти малого, витягнувши з води, як не на пеленальний столик? Я ЗА пеленатор! Зрештою, хто як пристосується так тому і добре.

20. Alexx

Alexx New Member

Мені пеленалка дуже потрібна. З перших днів і до тепер нею користуюсь. Спочанку вона стояла на комоді в кімнаті і на купання носили її вванну, ставили на пральну машину. А потім так вона там і прижилась )))). Зручно по любому, чи просто передіти, чи з ванни витягаю, то кладу.... або коли води нема( буває в нас таке раз в тиждень) серветками витерти. На ліжку мені не зручно, треба зігнутись в три погибелі, а на пеленалці просто супер.
    Зробила для себе таке вдосконалення в вигляді чохлів на пеленлку. Пошила з байочки парочку, а то пеленки завжди скручуються і сповзають. А так фіксую зав"язками і нічого не злазить.