Відповідь: повивальний столик потрібен? нам подарували пеленальну дошку, але так і не користуюся нею, на дивані краще)))
Відповідь: повивальний столик потрібен? Як для мене, то взагалі непотрібний аксесуар. Мої двоє обійшлися без пеленального столика чи дошки. Був в нас комод, на нього застелили коцик, зверху пеленочка, збоку всі прибамбаси... так було перші місяці, а потім дійсно, де зловили там і переодівали..
Відповідь: повивальний столик потрібен? І ми обійшлися без цього аксесуару. Повивала на звичайному письмовому столику, який був застелений рушничком і пеленкою одноразовою непромокаючою. Зараз малій уже 5 місяців, вона так викручується на тому столику, що і на секунду не можна її там лишити. Буду переходити на ліжко, а стіл віддам в кабінет, бо чоловіку одного мало.
Відповідь: повивальний столик потрібен? поки мені та дошка зайвою не є, але цілком і без неї обійшлась би.
Відповідь: повивальний столик потрібен? У нас щодо того столика навіть питання не поставало. Вважаю що це зайва річ.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Ми скрутили старий стіл застелили його рушником, непромокаючою пеленкою і зверху пеленкою звичайною. Получилось не гірше за спец столик. Всі ббаночки, памперси і т. д. також помістились на ньому
Відповідь: повивальний столик потрібен? підтримую дівчат, що прекрасно можна обходитися і без нього. Адже, справді, по суті пеленальнпй столик- то є удосконалена форма звичайного стола з рушником і пеленкою)))) в мене є подарований пеленальний матрац- ним користувалася і буду користуватися. якби не було- спеціально не купувала б
Відповідь: повивальний столик потрібен? високого столу в спальні немаю, тому мені дуже навіть потрібен і зручний пеленатор(пеленальна дошка). Ставлю його поперек дитячого ліжечка- зручно проводити щоранковий туалет дитині.Не уявляю як то робити на ліжку- воно ж низько , спини шкода... Другий варіант використання пеленатор- ставлю його на ліжко,застеляю рушником і там дитина голопопить.По-переше-пісі/каки не протікають на ліжко, а по-друге пеленатор має бортики і я не хвилююсь що дитина може скотитись, ми хоч і маленькі ще, але вже робим спроби перевертання зі спинки на животик. Але столик повивальний я б всеодно не купувала...згадуючи досвід з старшим,пеленатором користувалась до місяців 3-4, не довше.
Відповідь: повивальний столик потрібен? аяяй...тато зі стажем а не знаєте такі речі Це почитити носи, вушка, нігтики підстригти, очка помити, масажик зробити...
Відповідь: повивальний столик потрібен? ТАК у моїх дітей ванна була, з водою. Тому носики/очки/масажики - фсьо там...
Відповідь: повивальний столик потрібен? Ну ми і діти зранку також ванни не приймаємо, а всі процедури проводимо на пеленаторі, він в мене стоїть на комоді в ванні. чим ще особливо зручний, що молодшій можу приділити уваги при вмиванні і сама помитись, а маля тим часом може на животику полежати, коли попу підмила-відразу там і передягнула, ну, лінива я, не люблю згинатись, і все під рукою, і місця багато не займає, і ліжко де я сплю чисте і застелене, імхо.
Відповідь: повивальний столик потрібен? В нас повивального столика не було, але місце, де можна переодягнути/зробити ранковий "туалет"/покласти на животик і т.д. однозначно потрібне. Ми для цього виділили звичайний письмовий стіл у спальні, застелили його клейонкою, зверху коциком і отримали непогане місце для сповивання
Відповідь: повивальний столик потрібен? Обходжусь без пелинального столика! його заміняє або ліжко!!!!
Відповідь: повивальний столик потрібен? В нас теж не було пеленального столика, замість нього вікористовували звичайний стіл-книжку, але піднімали тільки одну сторону при потребі. Дуже і дуже зручно, тим більше, шо кімната у нас невелика, місця особливо не було, навіть дитяче ліжко розібрали - стояло без потреби. А ще в середині тої книжки зберігали всі "причиндали" для туалету і багато всього іншого.
Відповідь: повивальний столик потрібен? нам подарували ліжечко з пеленальною дошкою. той пеленатор ми використовували за призначенням 1-й місяць, зараз він у мене замість приліжкової тумбочки: кладу туди на ніч телефон і окуляри і як додатковий склад дитячого одягу, іграшок. зараз всі процедури проводжу або коли мала в мене/в когось руках, або кладу її на диван.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Нам ще для старшого подарували такий. Стоїть в кімнаті, правда перевдягала на ньому дітей лише перші місяці, бо на дивані жахливо спина боліла. Особливо зручно було вночі не треба було чоловіка до стіни футболити.Коли малий почав більше "крутитися", то перейшла з тою процедурою на диван. На нижній полиці різні креми, олійки, памперси...Коли купаю малого, то переношу його в ванну. Для мене це дуже зручно, бо куди покласти малого, витягнувши з води, як не на пеленальний столик? Я ЗА пеленатор! Зрештою, хто як пристосується так тому і добре. коли старший підріс, а меншого ще не було, то використовувала його, як "склад іграшок" (кімната велика, то ж він не заважав)
Відповідь: повивальний столик потрібен? Мені пеленалка дуже потрібна. З перших днів і до тепер нею користуюсь. Спочанку вона стояла на комоді в кімнаті і на купання носили її вванну, ставили на пральну машину. А потім так вона там і прижилась )))). Зручно по любому, чи просто передіти, чи з ванни витягаю, то кладу.... або коли води нема( буває в нас таке раз в тиждень) серветками витерти. На ліжку мені не зручно, треба зігнутись в три погибелі, а на пеленалці просто супер. Зробила для себе таке вдосконалення в вигляді чохлів на пеленлку. Пошила з байочки парочку, а то пеленки завжди скручуються і сповзають. А так фіксую зав"язками і нічого не злазить.