Відповідь: повивальний столик потрібен? І ми так) Комод і так стояв, тобто додатково місця не потрібно було. Зверху матрацик. Малий дуже там любить лежати навіть до сьогодні, хоча вже зовсім не вміщається. І мені чесно кажучи порівнюючи з ліжком точно зручніше його там переодягати.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Аналогічна ситуація і у нашій сім"ї )) комод у спальні був, на нього положили пеленатор з бортиками. З першого дня вдома і до тепер (малій майже 9 місяців) ми там її підмиваємо, переодягаємо, висаджуємо. Ще таке: пеленатор - зручна та мобільна річ. Переношу туди, куди потрібно: купаємо на кухні, то несу туди тощо. Згідна, що без нього можна обійтись. Але у нашому випадку - це було б дуже незручно: у спальні немає стола, а ліжко стоїть так, що прохід вузькуватий: сидячи незручно, стоячи - поясниця не витримує. Тому, я цілком задоволена, що замовила такий подарунок на хрестини
Відповідь: повивальний столик потрібен? Серед всіх великих "дитячих" покупок - комод з пеленатором для мене чи не єдина потрібна покупка. Служить нам ось уже понад 2 роки Златка в її 2 з хвостиком досі іноді просить, аби її на ньому переодягнули і взагалі любить просто на ньому сидіти ) Мені дуже зручно, бо не треба згинатись, переодягаючи дитину - мені аналогічно. Зручно робити масаж. Дуже зручно, що комод під пеленатором: у нас чотири шухлядки, у верхній - аптечка, у другій - памперси, трусики, пеленки, в третій - Юстині речі, в четвертій - Златині речі. Усе під рукою
Відповідь: повивальний столик потрібен? У нас ліжечко з пеленальним столик одразу і дуже зручно було особливо коли приходив лікар і масажист.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Для мене це теж було спасінням, бо все було під рукою, дуже зручно. Плюс всі дитячі речі і кремчики були в одному місці, не треба було бігати по хаті за речима. Плюс у нас пеленальний столик був на колесиках, тому дуже зручно було ним користуватися по всій хаті.
Відповідь: повивальний столик потрібен? І ми пеленатором з комодом відкористувались по повній, практично до 2 років там малечу передягали, мені, які і підставка під ванночку в перші тижні, значно полегшувало життя аби спину не гнути, Іра і зараз проситься туди залізти, то я їй знімаю пеленатор на землю і вона ним на ньому лежить, просить іграшку для "маленької дитинки"), словом весело їй так.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Мені чоловік для старшого сам пеленатор зробив. З товстої фанери. Дуже зручно було!
Відповідь: повивальний столик потрібен? Я теж мала пеленатор з бортіками, стояв на звичайному комоді, але користувалась ним тільки десь перші 1.5 місяці. Щось малий його не злюбив, плакав коли його там переодівала, а на ліжку ні. Тепер навіть не уявляю як би я його туди клала (майже 8 міс.), він таке шило, на ліжку не можу деколи переодіти - перевертається на живіт і тікає від мене . Тому якщо є ліжко і нормальний доступ до нього то не дуже бачу потреби в тих пеленаторах. Масажі нам робили тільки на ліжку - там же ш треба досить простору, не уявляю як на тому комоді можна щось зробити
Відповідь: повивальний столик потрібен? Ми теж обійшлись без цього аксесуару, переодягала малого на ліжку. Не бачу великої потреби купляти його на кілька місяців.
Відповідь: повивальний столик потрібен? нам також згодився пеленатор (пеленальна дошка). може б і не купувала сама, але подарували на хрестини. користуємося ним досі. немовлятком доця на ньому інколи засинала (мабуть, був ефект обмежувача для сну). там знизу можна самому ніжки прикрутити - то ми підлаштували їх під ширину ліжечка і ставили його зверху. дуже зручно для спини - не потрібно зайвий раз нахилятися і крім цього виручала його мобільність (носили на кухню, у ванну і т.п.) а після 5 місяців "переселили" його на диван. доця ще не вміла перекидати ніжку через бортики і тому не могла сповзти з нього. ну а вже зараз дитину легше впіймати на дошці ніж на ліжку.
Відповідь: повивальний столик потрібен? В нас є не столик, а пеленальна дошка, яку я ставила на дитяче ліжко зверху. А для засобів гігієни є кишеня на ліжку збоку. Для дитячого одягу звільнила місце в шафі. То ж потреби в комоді з пеленатором не було. Користувались до 7 міс., а потім мала почала повзати і на пеленаторі її було втримати не реально, то ж перейшли на переолягання на ліжку.
Відповідь: повивальний столик потрібен? мала пеленальну м'яку дошку, яка лежала на комоді хтось позичив сама би такого не купувала хламу в хаті і без таких прелестних аксесуарів досить
Відповідь: повивальний столик потрібен? І ми комодиком користувалися.... застелили такою ковдрою, в четверо складеною і пеленкою непромокаючою.... А зараз тато переодягає, де спіймає, а я на диван пеленку стелю тай все...
Відповідь: повивальний столик потрібен? На мою думку, то є лишнє, краще за ті гроші накупити дитині щось більш потрібне...
Відповідь: повивальний столик потрібен? А ми ось такий повивальний столик мали. Купляли заради ванночки, тому що наша ванна невеличка і досить холодна. Зверху повивальна дошка з'їжджала вбік і ванночка готова. Хоч сама ця ванна невелика, але ми купалися в ній до 8 міс., по-моєму. А потім у дорослу ванну перейшли. Цим девайсом я задоволена Зараз знайомі користуються, теж задоволені.
Відповідь: повивальний столик потрібен? Звісно, пеленальний столик не є предметом першої необхідності, це питання швидше додаткового комфорту для мами (як, наприклад, крісло для годування чи ті ж памперси)... Так, без нього можна обійтися, але з ним зручніше.
Відповідь: повивальний столик потрібен? І ми не користувались пеленальним столиком, але якщо були б зайві гроші, то б купили мабуть... а так без нього добре обійшлись (звичайний стіл, накритий ковдрою вчетверо і непромокаюча пеленка)))