Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

і мені, бо мій не пригодний по стану здоров"я (плоскостопість і ніби шуми в серці, конкретно незнаю чи ті шуми підтверджені) Але кожен день сиджу як на голках!

2. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

щоб скласти акт обстеження сімейного стану. Робиться для того щоб не було фіктивних дітей. Наприклад формально усиновив, а насправді діти не виховуються в сім"ї того чоловіка. По ідеї, якщо 3 дітей є причиною для демобілізації, то з жеку і з воєнкому можуть прийти подивитися чи є ті діти насправді. Я розумію, що це не Ваш випадок, але такі документи потрібні. Думаю що зараз вже не хочуть мобілізувати тих кому не положено, бо потім більше возні при потребі демобілізувати з місця ведення бойових дій.

3. Holly

Holly Moderator

Я так і не зрозуміла, можуть взяти батька 3 дітей чи ні?

4. robik

robik Member

Екс отримав повістку, але не мобілізували, бо 3-є дітей. Двоє в першому шлюбі, проживають зі мною, в другому одна дитина. Пустомитівський ВК. Хоча за плечима в нього миротворчі війська, три контракти.

5. Holly

Holly Moderator

а коли отримав?

6. uliana

uliana Well-Known Member

Приносять! Але не факт,що мобілізують!

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

прийшла(колись відкупили), забрали в Яворів на навчання

8. zetta

zetta Well-Known Member

А в мене таке питання , а як людина пропала і не дається чути в ато , як її шукати ?

9. Mawynja

Mawynja New Member

Цікавить теж саме питання (однокласник не дається чути від суботи і не появляється в мережі) ?

Надіслано від мого GT-S7390, використовуючи Tapatalk

10. whisper

whisper Well-Known Member

в мене родич в травні проходив підготовку в Яворові, в червні вийшов закон що якщо 3 дітей демобілізовують, то якраз десь за тиждень до відправки на схід, начальство сказало написати заяву і його відпустили додому. так що з 3 дітьми точно демобілізовують

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

здається, бійцям в зоні АТО зараз обмежили можливості до спілкування в будь-якому варіанті. Тому на зв язок мжуть виходити дуже рідко. Це так- з неофіційної інфо.

12. allusya

allusya Well-Known Member

А якщо в сім'ї з одною дитиною віком 4 роки обидвоє батьків мають військову кафедру, то їх також можуть мобілізувати?

13. whisper

whisper Well-Known Member

матір не мобілізовують, бо в вас дитина до 16 років.
    Та ситуація на даний час не є така що заберають всіх поголовно хто служив чи має військову кафедру, беруть спеціалістів, які потрібні зварювальники.... адже там потрібні люди не тільки воювати а й охороняти вже відвойовані обєкти, допомагати відновлювати інфраструктуру. Думаю по справжньому там воюють ті що вміють це робити, а не ті що кафедри купили, командири ж розуміють, що вони не зможуть прикрити в важкій ситуації

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маму ні, тата так.

---------- Додано в 06:43 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ----------

Було таке... Всі батьки трьох діток, які мали бажання покинути лави мобілізованих, писали заяви, подавали документи і їх відпускали.

15. Ari

Ari Well-Known Member

це дуже позитивно може вплинути на ситуацію, від того кого набере собі воєнком залежить і його становище (людей які не тримали зброї чи людей які реально є боєздатними). І не було би питань, як писалось вище, що людина з поганим зором, та і купої інших.

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

17. Talya

Talya Well-Known Member

а потім написали спеціальність "десантник" і тепер морбілізують. а той "десантник" зброю тримав лише раз в руках.

18. Milady

Milady Well-Known Member

Дивлячись на списки загинувших хлопців, серед яких були 18-річні, щось я сумніваюсь в вашій теорії....

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ще 700 чоловік. Повістки і тут багатьом приходять. Є план скільки людей з кожного району мають забрати і скільки машин.