Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

Точно нова була минулої осені! Бо сама купляла.а зараз з тою мобілізацією коли все вигрібають то не знаю. Хіба знайомим тре казати щоб йшли дивитись

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Чоловік зекономив купив там не нову англійську- каже, що німецька краща.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щодо того листа до президента, то папір все стерпить, як не подіє, то хоч виговоримося))
    Єдине, я не думаю що то взалі хтось читає. Це стосується і електронних листів і таких паперових.
    Я так писала тому Порошенку... Був час, мене якось пробило, то строчила що не кожної ночі і що з того. Хоча б одненька якась відповідь, чи хоч щось. То такий зворотній зв"язок називається. Сміх якийсь, а не зв"язок.

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата , на фейсбуці найшла від бувалого поради , що брати з собою

5. WildWind

WildWind Member

Та вони там по одній ціні, нє? Там ціна від стану залежить. Але я можу плутати. Німецька реально сильно грубша, цупкіша, але, як на мене, на наших мужчин куца. Штани там надто вузькі. Британка тонша (літня) але крій інакший, ширший. Ну і там різні курточки верхні, британка не промокає, німецька мені не сподобалась. Ті форми шиються під потреби кожної армії, можна комбінувати. Штани від одної, курточка від іншої.
    Там про дощовик не написали. А реально його дуже треба.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ні, німка дорожча(була принаймі)

залежить, які мужчини- на мого якраз)

Але вона парить, мій тільки в дощ її бере.
    Так, звичайно можна.

7. AnnyMa

AnnyMa миється в бані

Президент хоче створити "гарячу лінію" для матерів і дружин військових

8. AnnyMa

AnnyMa миється в бані

Віктор Балога

Віктор Балога

І дійсно чому б так не зробити? Але чомусь у нас все робиться через Ж

Тай міліції в нас в 7 разів більше ніж потрібно, для чого вона? - хай іде і доказує свою проф пригодність в АТО.

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

оцей пункт вважаю дуже сумнівним, зрадників нам і так вистачає

10. octavia

octavia Well-Known Member

Всі з тим згідні навіть спілка офіцерів України ось їх лист Пороху
    http://dyvys.info/polityka/ofitsery...ds=850850988272557&fb_action_types=og.likes&f
    Але сумніваюсь що Порошок щось зробить ,сантехнік і фермер більше зробить в армії ніж силовик :girl_devil:. Та й настоящі специ миротворці зараз гарно воюють в Ліберії, до речі це вже вдруге за час війни відправляємо миротворців в Ліберію.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

http://zik.ua/ua/news/2014/07/22/na...y_spalyly_mobilizatsiyni_posvidchennya_508068

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А що планувала зробити?
    Ні, реально, навіть на те, щоб банально відкупити, потрібні по-перше кругла сума грошей, які за день-два-три у простої людини не знайдуться, та й не відомо, чи знайдуться взагалі, бо не у всіх є заможні друзі, близькі, чи знайомі, щоб позичити. По-друге, навіть якщо хабар десь добув, чи мав на хазяйстві певну суму, не факт, що вдастся знайти зв"язки, через які того хабара можна всунути.
    Одним словом, то не для простих і бідних.((

І я б прибила того Пороха, що не слідкує за тим питанням. За те, що не ухвалили рішення про ротацію, за не справедливу мобілізацію і кінець-кінцем за те, що розвів хабарництво і бардак по військоматах. Точніше, він був і далі продовжується!
    І нема ради на то, нема...

Дівчата, скажіть офіцерів запасу, в котрих воєнна кафедра мали б призивати? Свекруха дуже хвилюється, щоб другого сина не забрали.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

по факту їм треба спеціалістів ,що мають практику, але ж то на словах, а як то буде..

не знаю я Жанна, що би мали робити, може краще б відсидів..може таку думку мала на увазі, але такого вона не казала, це я вже додумую

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

ТЕМА ЗНОВУ ВІДЧИНЕНА ДЛЯ ДИСКУСІЇ. ЩЕ РАЗ УВАЖНО ЧИТАЄМО ТОП І ДОТРИМУЄМОСЯ ТЕМИ

Останнє редагування: 24 Липень 2014
  15. enigma

enigma Well-Known Member

Ну а на бронік 5 класу і форму і берці тощо знайдуться? Суми рівнозначні майже (хтось називав тисячу доларів хабар, ну а бронік то 5 тисяч грн плюс решта витрати). Якщо вже про гроші суто йдеться.
    В бідної людини на ні те, ні на інше нема. Не заробив - сорі, підеш під гради голий. Бо винен державі. Абсурд.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я взагалі вважаю, що вже би мали зробити так-не хоч воювати, плати, але офіційно, нехай велику суму, але якби вона йшла на потреби армії, то би було краще всім. Але то не в нашій країні, де кожен хоче собі в кишеню запхати...

17. Holly

Holly Moderator

підтримую 100% Від мого чоловіка більше користі тут, ніж був би там на Сході. тут він працює і отримує зп, частину якої ми перераховуємо на армію. А воювати я навіть не знаю як він має - не служив, військової кафедри нема, має серйозні проблеми із здоров"ям. Якби ті всі хто відкупився, пустив гроші на броніки, харчування і т.д. солдатам було б набагато краще

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а не знаєте, як ту повістку вручать, якщо чоловік приписаний в селі, а живемо у Львові? Віддадуть в селі його братові/мамі чи то треба особисто в руки?
    Як дадуть мамі, то ми певно навіть не взнаєм, бо вона не скаже...

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дівчата, а що чувати за медиків? їх теж мобілізують?

20. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

на бронік і решту, можна просити волонтерів, і не байдужих. Наприклад ми селом(для односельця) скинулися на 1 бронік 5 класу, а продавець дав на ту суму 4 таких бронижелетів, їх всіх відвезли в Яворів, але умова продавця була віддати найменш заможним.
    А про взятки, пора всім з тим зав"язувати. Дав (взяв) взятку, вважай власноручно винний в смерті небесної сотні. Пора мінятися.
    А по темі, військомату, щось мені здається, що Бабич від простих смертних не візьме, а всі інші варіанти ненадійно. Ну і недавно в одному місті на Волині воєнкома посадили за взятки, думаю для інших наука

Ідея хороша, але то точно поки не для нас.
    Так, але в основному хірургів, в якості військових медиків