Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. marianast

marianast Well-Known Member

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

а без воєнки? Я сперечатись не буду. Варто лише подивитись на батальйони сформовані поза ЗСУ - "Дніпро", "Азов" і т.д. Там зовсім інший принцип формування і відповідно зовсім інший ККД. Бо там люди на своєму місці. А воювати проти диверсантів дилетантами у військовій справі... я не розумію навіть такого наміру

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та нє, гребуть таких хлопчиків, бо хочуть грошей заробити. А як інакше пояснити те, що добровольцям відмовляють?? От вони і беруть всіх, кого можуть, а там вже хто піде, а хто відкупиться..

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

з того що бачу більше гроший по стаціонарах осідає. Хоча і воєнкомі теж. Ніхто нікого не примушує платити.

Дурна наша система, чого не берети добровольців не велено:)

4. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Моєї двоюрідної сестри чоловік служив у Косово, зараз призвали. До слова - йому вже за 50

5. terezka

terezka котяка-вишивака

і саперам, з бойовим досвідом, і тим, хто був у Косові, Іраку та ще де-інде...
    спецпідрозділи, які могли за кілька годин розігнати всю ту шоблу на самому початку - просто відвели з того місця, подалі... (я так думаю - великі гроші, великі ігриська, великий розподіл та підкилимні війни...)

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

там в основному люди, які мають поняття у військовій справі. Хоча звісно є і ті, хто не служив.

7. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

Підтримаю!! Але що ми можемо зробити жінки?

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

А ти свого чоловіка пустиш просто так? якщо не служив, автомата не мав в руках... коли є хлопці, що служили 1-5 років тому закінчили армію?

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

І я теж знаю таку інфу від перевірених людей. Власне є підготовлені підрозділи, люди і тд + то їх робота читай покликання, але коли ця вся катавасія закручувалася їх просто не покликали, ні повістки, ні телефонного дзвінка, нічого. Отож, всі ті хто розвалювали армію роками (автори ти ж нових законів чи поправок) нині є великі главнокомандувачі і сердечно піднімають рівень армії до світового. От тільки як так далі піде, то не буде з кого формувати і сортувати.
    На рахунок повісток, то ще ЖЕКа теж розносить і блюде, хто де живе і чи живе ? Ну і хто офіційно оформлений на роботі ...., бо по ідентифікаційному чи 1-ДФ чи ... вирахують, місце праці вирахують. Ясне діло впаяють працедавцю адмінку, але то на перший раз, а потім далі... й він попаде. Тому тут складно є.

9. Mira_SH

Я свого чоловіка пустила якраз от на всіх тих умовах, що Ви описали. Не служив , не тримав. Чому дивитися на когось треба на себе дивитися

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ось тут є перелік хворіб і придатності-непридатності- часткової придатності у мирний ( чи воєнний) час і по роду військ http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z1109-08/page21

Коротко: повністю знімаються з обліку ( тобто не призиваються ні у мирний, ні у військовий час ні у які роди військ):

11. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

То що получається як підчас 2 світової, спершу треба пушечне мясо а офіцери потім трохи постоять, бумажки попідписують і медаль отримають а наші хлопці будуть лежати в землі. Вибачайте але я такого не хочу. Якщо ти офіцер іди воююй, знав коли ішов в армію на службу а молодих неосвідчених в останю чергу брати треба, во ще навіть не об'явили воєний стан на сході, то якого милого збирати всіх? Добровольців багато.

І так до слова. Знайома хотіла здати житло для біжанців у Львові а до неї прийшли три бугая тато і два сина по 25-30 років, реально великі хлопці і вони біженці????:girl_mad:чи :girl_cool: як це називається вони своє захищати не хочуть, мало того деякі ще й допомагають наших стріляти, а у нас просять захисту??? Я важаю що таких назад в поїзд і воюй за свою країну. Якщо патріот.

12. Mira_SH

Що для вас означає офіцери, лейтинант , це вже офіцер.
    Чесно , я сприймаю, те що відбувається зараз тренуванням, бо судячи по всьому буде повноційне вторгнення, тоді воювати підуть всі. І добре що хоч чогось навчаться до тої пори.

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Забагато розуміють і помічають, за потреби можуть самі тими офіцерами покерувати, а того, видно, там не треба...

Ну так після військової кафедри то якраз і офіцери:) багато вони навоюють?

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

в Грузії було повноцінне? тобто постріляли, рознесли, на чомусь домовились - все - хепі (не для всіх) енд (для когось справжній).
    Бачу, ви дуже оптимістично настроєні)

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну це ж не пісочниця.
    Я автомат тримала, чоловік теж. І що з того?

---------- Додано в 02:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ----------

Чоловік теж так каже. Що ми на порозі третьої світової. І явно не тим займаємося.
    Думав сам напроситися на навчання на полігон. Бо що з тої воєнки в Політесі грр.

---------- Додано в 02:27 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ----------

Мене переконують, що це тільки ми так думаємо.
    А насправді навіть по спискам загиблих видно, що наших там не так і багато.
    Почула про 20 загиблих закарпатців, то чуть не заплакала.
    Ой, мене від того теж тіпає.
    Зима змінила. Та нажаль не всіх...
    Руки би відрізати за таке- і тим, хто дає, і тим хто бере.
    І коли вже у нас закони запрацюють:girl_feminist:?
    В мене останніми днями склалося таке враження, що в нас тих, хто пішов воювати, якимись лохами вважають. Що відкупитися\відмазатися не змогли.
    Ох- як же ж мене і то злить.
    В неділю йду на зустріч одногрупників. Цікаво, хто що буде гороворити на ту тему. Нюхом чую, що буду там зла.

А взагалі- вірю і молюся щодня, що наші хлопці повернуться живі здорові і все в нас буде добре.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А родичів малому теж прийлша повістка. 18 виповниться тільки 28 червня. Якраз 11 клас закінчує. Правда принесли папери, що здає зно і поступати збирається. Але куди ту дитину?

19. Mira_SH

Дитину в військову частину, про Схід мови йти не може.

20. marianast

marianast Well-Known Member

Під Волновахою отримав поранення хлопець з чоловікового села, йому якраз десь 18-20 років. Дві кулі. Солдат строкової служби.