Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

була на вихідних в селі Ів.Франківської області, от на суботу збирали в сільраді разом із 2 працівниками військомату та медиками огляд та співбесіду всіх чоловіків віком від 25 до 65 років. Назбирали та оголосили здоровими майже всіх, навіть тим, котрим поза 60 р., та на суботу визивають на військрмат, про офіцерів і мови небуло

2. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я ше собі думаю, шо в воєнкоматі немає градації кафедра не кафедра, хіба у воєнному квитку таке пише? Тим більше з таким безладом як був.

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

що всіх чоловіків села ? якась маячня...

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я можу допустити що оті доброволець-не доброволець вони сортують аби тих добровольців відправити само собою, і не добровольцям запропонувати відмазатись. І ті хто відмажуться, да, все буде законно, у них будуть заяви про те що вони не хочуть їхати на схід. Все буде законно. А ті хто не зможе відмазатись, ті заяви дивно зникнуть і люди автоматично стануть дбровольцями. і також само собою будуть відправлені.
    Інакшого сенсу в гру "доброволець-не доброволець" я не бачу. А враховуючи що армії вигідно мати добровольців, то вони прикладуть максимум зусиль щоб набрати саме "добровольців"

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

це звичайно обнадіює, але не впевнена що цьому можна вірити.

5. Diana

Diana мрійниця

визивали всіх, які прописані та віком 25-65 та перебувають в селі , а остаточний відбір нам вже не дізнатися

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

так, написано,

Останнє редагування модератором: 23 Липень 2014
  7. kraplynka

kraplynka реалістка

Зараз на ТРК Львів-Зік Дроздов веде передачу про мобілізацію. Зараз був військовий експерт, після реклами будуть матері. Є можливість дивитися передачу онлайн на сайті ЗІКу http://zik.ua/

8. solomka

solomka Active Member

Мій кум закінчив військову кафедру при університеті Франка, відповідно в армії не служив. Так от, його призвали ще перед Великоднем, ніби на 45 діб. Спочатку був у Рівному, потім біля Миколаєва, тепер в Дніпропетровській області. Відпускати його до закінчення військових дій ніхто й не збирається. А маю декількох знайомих, які служили, були саперами в Лівані, а повістки їм не приходили жодного разу. Так що в мене таке враження, що з тою мобілізацією це як гра в рулетку.

9. allusya

allusya Well-Known Member

Вчора знайомий проходив медогляд. Щось там йому не так сказали, він не змовчав. Отримав обіцянку попасти в найгарячішу точку АТО :sad:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Не думаю, що комісія вирішує куди посилати, просто хотіли залякати.

11. Mammy

Mammy Well-Known Member

Дівчатка, прийшла мені на електронну пошту розсилка, можливо, комусь знадобиться ця інформація:

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

13. Mammy

Mammy Well-Known Member

А якось інакше це зрозуміла: ну, типу, якщо будуть такі пропозиції- записати, а потім кудись з тим звернутись.
    За такі речі має бути відповідне покарання, хіба ні?

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

та яке, навпаки задокументувати і потім поскаржитись куди треба.

15. Krysya

Krysya Well-Known Member

А довідки чим і де допомогти можуть?

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Скільки часу триватиме мобілізація? До коли носитимуть повістки в цій третій хвилі?

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

45 днів, але потім можуть продовжити...

18. Chekay

Chekay Well-Known Member

45 днів згідно закону

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Я знаю, що то трохи істерика, але може давайте якусь акцію зробимо типу "кажіть нам правду!" - вимагати законного і прозорого проведення тої мобілізації. У т.ч., залучення до АТО більшої кількості кадрових військових і мобілізації синів високопосадовців. Сина Гриценка ж призвали!
    що то дасть - не знаю.
    Але не хочу ані відкупляти рідних і близьких від армії, ані наражати їх на небезпеку загинути через чиюсь недбалість. Треба йти - значить треба, але не липовим "добровольцем" і не за призовом по телефону. І разом з чинними ЗСУ, а не замість
    Що тут у Львові можна попікетувати з цього приводу?

20. denverod1

denverod1 New Member

На лігабізнес ціла стаття як дуже добре все розжовує кого мають зараз набирати

http://news.liga.net/articles/polit...a_zachem_ona_nuzhna_i_komu_zhdat_povestok.htm

Ящо коротко
    1. Тих хто має досвід , служив у армії
    2. Людей до 60 років які мають досвід механіків і так.д
    3. Хлопців які пройшли воєнну кафедру не мають брати так само як і 18 річних, вони підпадають під 3 хвилю а зараз тільки перша, потім друга , потім третя хвиля ну а четверта то вже всі і жінки теж.