Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Повістка у військомат Вашому чоловіку

зараз на села буде найбільший тиск, оскільки там всі все про всіх знають. Також чула у тітки в село приїзджали з воєнкома та звіряли списки з одначасним виясненням хто в селі, а хто за межами

2. whisper

whisper Well-Known Member

мені сподобалась позиція Одеси, нарешті і вони приєднались до інших областей, біженців призовного віку не приймають, а то таке враження що нам найбільше треба

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

десь проскакувало пояснення, що чоловіків призивають на оте навчання(30-45 днів) ,аа вже коли оголошено мобілізацію то їх передислоковують в зону військових дій

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а що написано? може бути для уточнення даних, показався і пішов... хоча в такий час все-одно стрес. А може писати "з речами на навчальні збори"... є такі що від березня навчаються.

ні, можуть покликати на збори типу "підвищення кваліфікації"

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

значить призивати мають на навчання тих хто ні служив і на воєнці не був, типу тих хто ще ніразу не воєнний. Ну я так думаю.
    А кстаті оті хвилі мобілізації що були, вони також оголошувались " типу на навчання", ніхто ж не казав що набирають людей щоб відправити на схід.

6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ще нічого не знаю, щойно два слова сказали для підтвердження.

8. Нікуся

коли була перша хвиля мобілізації мому чоловікові дзвонили з військомату, питали чи він на місці, і казали не виїжджати за межі області , бо може бути призваний.
    чоловік служив.

9. Diana

Diana мрійниця

я думаю поки ще будуть брати всіх військових, колишніх військових, та всі силові структури + ті що служили, хоча в нашій державі все непедбачувано

10. Halina

Halina Well-Known Member

Моєму теж дзвонили і просили зявитись з квитком воєнним і паспортом. Там пояснили що ситуація важка, записали дані і сказали бути готовим.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мама розповіла, що сьогодні майже всім чоловікам на роботі принесли повістки, щоб з понеділка прийшли у військомат (це Одеська обл).

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

13. Halina

Halina Well-Known Member

Чоловік служив, звання не має. У воєнкоматі уточнили дані,запитали чи не має скарг на здоровя (медогляд не проходив там), запропонували добровольцем і поставили умовно в чергу типу третя.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А поясніть як це точніше зрозуміти? "У мирний час", це якщо війна локальна, як от зараз, чи як? Пишуть що це дає "білий квиток", то таких мобілізують якщо йде світова війна чи взагалі не рухають? А як щодо тих хто не служив? Воюють коли йде повномасштабна війна і кожен хто може тримати зброю йде в бій?

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я так до кінця і не можу зрозуміти, кому приходять повістки. Ніби тих, хто не служив не мали би призивати у "мирний час". Ясно що він зараз відносно мирний, але ніхто воєнного стану не оголошував. Але цілий час читаю, що і тим, хто не служив і тої кафедри не проходив повістки приходять. Як так може бути?

17. zetta

zetta Well-Known Member

Вчора цілий вечір вичитувала які берці кращі , так по жіночому заклинило мене на комфорті . Там є і літні і демісизонні . Як би хто сказав колись шо буду тим цікавитись -не повірила б .

18. Нікуся

може тому, що не служили , то призивають на навчання? щоб були хоч мінімально обізнані в військовій справі.
    нині , просто неймовірна кількість приходу повісток по друзях, знайомих і тд...
    чим же вони їх годувати та забезпечувати будуть..?

19. katysik

katysik Well-Known Member

у мене теж саме, кожного дня приходить чоловік з роботи і каже, що тому повістку принесли, того забрали вже, на іншого наказ в Луганська прийшов і т.д. (це все хлопці, що закінчували військову кафедру і мають якісь там звання)... щось мені чим раз, тим страшніше від того всього стає!!!

20. terezka

terezka котяка-вишивака

ті самі джерела у Франику тепер подають наступну інформацію:

звідсіля