Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

@Т@нюшк@, а можна якесь посилання на джерело цієї інфи. Чи може хто знає, киньте, бо ніде не можу знайти...

2. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я це чула ще десь місяць або й більше назад по новинах.
    --- дописи об"єднано, 13 Травень 2015 ---
    зараз глянула в неті, то пишуть що демобілізовані є резервістами і стоять перші на черзі. але будуть призвані в разі критичної необхідності

• Інформативно Інформативно x 2
  3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, може тут підкажуть, бо в неті не можу знайти.
    Передзвонила вчора в ночі свекруха і сказала, що десь по новинах казали про продовження служби в зв"язку з мобілізацією до півтора року. Ніби Верхона Рада прийняла. Підкажіть де то можна глянути. Всю ніч нет рию і не можу знайти.
    Мого якраз мали демобілізувати, хвилююсь, якщо продовжили дійсно.

Хлопці сидять у в/ч з попідписуваними обхідними лисками, але ніхто нічого не говорить поки, частина взагалі ще в АТО, хоча 19-20 травня буде рік як служать.

В неті хіба пише про звільнення їхньої хвилі з 15-го травня по 1-е липня, але Указу знайти не можу, пише рішення Генштабу, а хіба то не президент має підписати?

Останнє редагування: 15 Травень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Взяв чоловік з роботи довідку, що має приступити до роботи з 20-го числа, тобто рік і більше поки не дають офіційно оформленим. Трохи себе тим тішу, може свекруха дійсно щось наплутала, вона любить не дослухати і навести паніки.))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Мій мобілізований знайомий казав, що це стосується тільки тих, кого мобілізують після прийняття цього закону.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А закон прийняли вже, чи ні? Може хтось знає...

• Корисно Корисно x 1
  7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Чоловіка брат в АТО, вже рік виходить, сказали їм, що до 1,5 триматимуть.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може контрактник?
    Якщо простий мобілізований, ніяких договорів не підписував, то якби не мають права.
    Що означає "триматимуть", якщо дійсно закон щодо року тільки в силі. І вони мовчать, чи самі погоджуються?

• Корисно Корисно x 1
  9. marianast

marianast Well-Known Member

Мій брат (двохрідний) серед них. Каже, що їх нема ким замінити тому демобілізація наразі відміняється.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дуже "весело".:sad:
    А до роботи мій муж має приступити 20 травня.

11. marianast

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Біда шо мовчать, як люди спекаються робіт, то думаю самі бунт піднімуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. marianast

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  14. Zula

Zula New Member

15. marianast

По тих,що в зоні АТО, щойно уточнила. Сказали до кінця червня додому не поїдуть, а далі буде видно. Бо нема кому приїхати замість них

• Корисно Корисно x 1
  16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зрозуміло, бо мають розпустити з 15 травня до 1 липня, тому мабуть їх демобілізують в самому кінці.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на рахунок тих, хто ще не демобілізований, не підкажу. Але зараз дозволено повтороно мобілізовувати тих, хто вже був демобілізований. Не підлягають мобілізації лише ті, які демобілізувалися менше 6 місяців тому. Тобто, демобілізований через 6 місяців може бути знову призваний.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. prolisok

prolisok Member

сніжна , хочу Вашої поради ) Моєму знайомому прийшла повістка ,але він один в сімї ,мама інвалід першої групи , з чоловіком в розводі ,крім сина за нею немає кому доглядати ,дитині ще немає 3-ох років ,але він не є опікуном офіційно ,працює на роботі ,скажіть ті підстави діють на те ,щоб не брали ,що йому робити ?

• Корисно Корисно x 1
  19. terezka

terezka котяка-вишивака

здається таки стати опікуном офіційно
    але мусить тоді не працювати взагалі (на попередніх сторінках згадували про це)

20. prolisok

prolisok Member

якщо офіційно то потрібно з роботу іти а но що жити ?