Повістка у військомат Вашому чоловіку

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем kharchenkoiryna, 20 Червень 2014.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я вже вище давала пояснення, як це трактують юристи.Те, що немає прецендетів ( поки що)- це виключно тому що керуються внутрішніми вказівками Генштабу. Що буде завтра- хтз. Відстрочка ж по цим причинам ( наявність судимості) стосується строкової служби, а не мобілізаційної

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Pliuka

Pliuka Active Member

Ну ок, піде в тюрму і що в тюрму принесуть ще одну повістку? А по закінченні строку вийде з тюрми і на порозі вручать повістку?
    Лякаєте тюрмою?
    Та всіх не пересадять, хай спочатку зі злочинцями лад наведуть! Вже майже рік пройшов з розстрілу "небесної сотні", комусь строк дали?

• Тупо! Тупо! x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. octavia

octavia Well-Known Member

Я щось не зрозуміла... Якщо людина засуджена і відбуває покарання то не є підставою для відстрочки мобілізації? І в тюрмі і в армії? В армію в штрафбат відправляють ,чи як? Якщо людина засуджена умовно на певний термін ,чи з відтермінуванням покарання то хіба вона не має відмічатись в міліції ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

дураку може й зрозуміло...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. Ука

А ще мене дуже тішать ті, чий патріотизм змушує перейматися розслідуванням вбивства небесної сотні, але дозволяє вважати цілком прийнятним не захищати країну від зовнішнього ворога.
    Я б розказала, що про них говорять мої підопічні - а там є батьки, у яких по 3-4 дітей, є батько дитини-інваліда, є люди, які отримували зарплату в 3-4 тисячі доларів і утримували всю сім’ю, є такі, де пішло 2-3 сини, залишивши старих батьків. Відсотків 75% з них могли ухилитися законно, решту 25 - без проблем відкосити. Але вони вийшли з Луганського аеропорта, де кілька місяців були без їжі і води під обстрілами. Їх Бог вберіг не потрапити в Іловайський котел. Вони тримали 31й блок-пст, коли звідти "героїчно вийшла з-під обстрілу" нац.гвардія. І зараз вони воюють під Дебальцево.
    Я б сказала, що вони говорять про тих, які зараз терміново шукають, ким би поопікуватися, чи як отримати бронь на роботі.
    Але не напишу, бо відразу піду в бан за нецензурщину. А якщо викинути мат, то залишаться тільки стиснуті зуби і страшенно втомлені очі.

• Подобається x 16
    • Погоджуюся x 10
    • Зе бест! x 2
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  7. Pliuka

Pliuka Active Member

Я не пишу одне й те саме, і ні під який черговим ніком, я просто пишу що думаю і маю на це право!
    І я проти мобілізації тих хто ніколи не служив, бо як можна з 35-40 річного вже сфомованого "ботаніка", що не служив і тяжче мишки в руках нічого не тримав за 2 міс зробити вояку? Скажіть мені як? В нас просто набирають і роздувають штат для якоїсь галочки. А потім ту ненавчену масу людей кидають під гради з наказом "триматись". Як довго він протримається? Буде або труп, або поранений або дезертир. І нічого хорошого від нього там не буде. Сам постраждає і ще товаришів підведе.

Мудро пише Бутусов, хороший військовий аналітик, і про мобілізацію, і про виплати за збиті танки і тп!
    https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/924340004272963
    https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/913163188723978

Але ж в нас толкових людей не прийнято слухати чи прислуховуватись, в нас є незамінимі генерали як от наприклад був Гелетей, безпомильні керівники генштабу, якого той Бутусов криє як тільки може.
    https://www.facebook.com/photo.php?...479663955407239.116013.100000909172681&type=1

https://www.facebook.com/inLviv.net/posts/775468842546501

В нас всі генерали куми, свати і тп що покупляли генеральські посади. Як вони можуть адекватно керувати? А вони керують і розмінюються життям солдат. А послухати юристів, до яких звертаються солдати, так взагалі в голові не вкладається, в нас 30-річний автомат набагато цінніший за життя того ж солдата!

Тому й недивно що ухиляються, як говорив один комбат, в нас люди готові воювати і якщо треба навіть віддати життя, але не так по тупому.

Я не мала на увазі патріотизм, а про логічність дій бо виходячи з судочинства, якщо ти розстріляєш в центрі Києва 50 людей, тобі нічого не буде, як командира беркуту випустять з зали суду, а якщо відмовишся брати зброю до рук то ти небезпечний злочинець, якого треба посадити за грати на 2 роки. Це хіба логічно?

Військові без мотивації не будуть ефективними, але нашим дегенералам легше як в СССР відстрільні загони НКВД ввести

http://www.pravda.com.ua/columns/2015/02/3/7057305/

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Баян Баян x 1
  8. YeWa

YeWa Well-Known Member

Вчора, на одне із львівських державних підприємств у відділ кадрів принесли 5 повісток без корінців, а печатки на повістках ксероксні. Люди відмовляються брати ті „повістки”. Як бути особам, яких запрошують до військкомату?

9. Жменька

Жменька Well-Known Member

то для чого тоді ділити на два розряди, не розумію...

10. Ука

цитую одного замкомбата, військового пенсіонера, який пройшов купу миротворчих і гарячи точок, а тепер повернувся на службу:

"знаете, ребята, у меня в батальйоне только 2 кадровьіх, остальньіе - партизаньі. Такой партизан за неделю там стал богом артиллерии. Я предпочитаю партизана с двумя вьішками и мотивацией, чем кадрового, которьій пришел в армию за спокойной жизнью".
    Партизан - лейтенант з намальованою воєнкою. І тих партизанів вчили по 2-3 тижні, а не так як зараз. І не в учебці, а відразу в частинах. З батареї в учебку йшов в кращому разі навідник. Мінометники міномет побачили на передовій, а херячать так, що довкола їх позиції все встелено ржавим москальським залізом.

І під градами гинули там, де на команду окопатися посилали лєтьоху н****й, бо вони кадрові, а він партизан. А там де цей партизан дав прикладом в морду такому запитому кадровому і змусив копати, весь взвод вийшов з-під зеленопілля лишень з гулями на чолі, отриманими від сволоку бліндажа, коли туди влітали на швидкості. І ще й частину техніки вивів. І це було літо, коли градів вживу до того ніхто не бачив.

Тепер мобілізованих всіх місяць ганяють на полігоні, а потім поділять по частинах, де буде відпрацьовуватися злагодження.
    На відміну від тих, хто пішов в перші хвилі, вам дають можливість вчитися!!!! А ви, блін, до баби під спідницю. І ще й смієте кричати, чому ЗСУ без ротації? А на кого їх ротувати? На спідниці???? Чи на тих, хто і так вже в три заходи там з відпустками по 10 днів? А їм по закону в травні дембель має бути. Але їм, якщо скажеш, що нема на кого міняти, стиснуть зуби, обколяться анальгетиками, і підуть знову. Бо в тих, хто був там, психологія міняється. Вони починають розуміти, що треба. Мотивація, як не дивно, з'являється під час першої поїздки туди - знаю, про що говорю.

процитуйте мені місце про відстрільні загони.

На яке саме?

Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. YeWa

YeWa Well-Known Member

На яке саме? - Львівський вагоноремонтний завод

12. бжілка

бжілка Active Member

може ви маєте на увазі Львівський локомотиворемонтний завод? Бо ВРЗ найближче є в Стрию.

• Інформативно Інформативно x 2
  13. YeWa

YeWa Well-Known Member

той, що на вул. Залізничній. А людям що робити??

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

З ФБ:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  15. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

щось мені здається, що люди вже просто фантазують як можуть....Не думаю, що до такого б дійшло. Скоро на каналах Рассєї напевно з"явиться щось такого роду, скажуть, що мобілізовують прямо на дорогах..

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  16. Chekay

Chekay Well-Known Member

Не хочеться вірити, щось підказує мені що рашка знов вкидує дизінформацію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  17. zizy

zizy New Member

дівчата, може хтось вже з таким стикався і може допомогти - мого хлопця мобілізували 10 серпня і на той момент він стояв на біржі і отримував виплати, але після призову не мав можливості відмічатись в тому центрі зайнятості і виплату йому призупинили. Пізніше подзвонили до нього і запитали чому не відмічається і сказали що знімають з біржі бо треба було відразу їм принести довідку з військової частини а її йому спочатку ніхто не давав. Зараз та довідка в мене, чи можу я шось в них відспорити і повернути решту виплат?

18. Chekay

Chekay Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. xrustia

xrustia Active Member

Не буду говорити за всіх, може тут є дівчата в яких чоловіки не служили і їх відправили за два місяці в зону АТО, але в моєму випадку чоловік не служив і крім тримання мишки в руках більше нічо не робив. Тому коли прийшов в частину так і сказав. То всі, кого з ним тоді мобілізували, служивші, вже як тиждень проходять навчання. Він наразі сидить в штабі, набирає списки мобілізованих і т.п. На навчання його ще не посилали і автомата також ще не бачив. Але пройшов тільки тиждень і можливо зарано робити якісь висновки. Пройде місяць чи два, тоді напишу якщо будуть якісь зміни. Хто не читав дописів вище, чоловік сам пішов за повісткою в жек і ховатися чи відмазуватися не збирався

• Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Черговий вкид. Звертаюся до всіх активних дописувачів цієї теми:люди, та фільтруйте інформацію, перестаньте тягнути в цю тему всілякі чутки і непевірену інформацію з ФБ чи інших джерел. Не забувайте, що ведеться інформаційна війна, а ви на ту вудочку клюєте ще й інших дезінформуєте. Аналізуйте, вмикайте критичне мислення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1