Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! дякую, дівчатка, приємно, що пам"ятаєте, але щось не чуюся в силі і настрої дописувати зараз на дп, може згодом
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! була колись така форумлянка Олюшка. щось не видно і не чути її давно(
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Останнього разу була на форумі 12.10.13. Я вже думала, чи все в неї нормально. На жаль, не знайома з нею в реальності, тому не маю можливості взнати. Можливо, хтось має координати?
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Я ще пам'ятаю форумлянку Koza-Dereza, вона ще модератор здається була, дописи такі яскраві, давно її че чути, чомусь не дописує.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Олька в однокласниках з"являється, а Коза-дереза в інстаграмі) в дівчат все добре) просто змінили локацію
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Йой, якби ж то я зважала на "правильних"... я б на сайті й не реєструвалась
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Орман, я за Вами сумую, повертайтесь!! Ви ж не просто дописувач, а колорит-maker на ДП.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! А olerusya куди поділась? Народила малятко і усьо, покинула посиденьки. Ні не пише, ні в онлайн не ходить...
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! якби хто мав з нею зв"зок і якщо справа в інтернеті, то можу дати покористуватися бездротовим. Не можна таким файним форумлянкам пропадати.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! так, ще до переїзду ми з нею по одному питанню списувалмся у ПП і вона казала, що буде без інтернету.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! дівчатка, приємно що памятаєте мене трохи була без нету, тепер буду заходити частіше, хоча ні читати, ні, тим більше, дописувати практично зовсім не маю часу, моє малятко меншеньке вже майже 4 місяці дає мені джазу