Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! А як там Зануда? Давно її вже не було. Цікаво як там в неї справи
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Зануда щось теє...час втікає не встигаю злапати. "Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat, bo ja wysiadam!"(с)
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Не маю можливості все перечитувати http://www.youtube.com/watch?v=sfd3gupCAeg
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! ку-ку ми повернулись відпочивали в Іспанії..., хочу ще а пока я дома, буду радувати вас дописами цьом-цьом
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Дівчатка а куда ділась robik, давненько я вже її дописів не бачила, мені їх бракує, хто знає де вона? Повертайтесь....
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Робік за кордоном, працює. Наразі можливості виходу в нет немає. Обіцяла за декілька місяців комп"ютеризуватися і повернутися в мережу Я теж її чекаю з нетерпінням
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Десь наша nezabudka пропала в теплих краях, гріється на сонечку напевно. Повертайся до нас скоріше, ми заскучили !
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! ой, як довго не чути Козуні -дерезуні... певно з рік уже... хто знає, як поживає дівчина і дівчатка?...
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Я вже є Вигрілася на сонечку (краще сказати спеклася), накупалася, наїлася, надихалася морським повітрям, і, незважаючи на вмовляння гарячих турецьких мачо, все-таки повернулась додому Скучила вже за Посиденьками
Відповідь: ЧОМУ??? Питання один до одного та, щось не заходить....але з нею все ок ,бавить синочка, при можливості, передам, що за нею скучають
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Куди пропали Ніфертіті і Бора? Вже так давно не зустрічала їхніх дописів!