Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Вона вже на роботі. А фото я би відсканувала (прислала фото-вітання поштою - така сім*я солодка!!!), але мушу спитати, чи не проти, або попрошу аби сама забігла.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Тута я. До НР мала купу роботи, а після трохи подорожей. І в Карпати, і в Київ. Ірусю, дуже дякую, що за мене згадали. Так приємно
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! А куди поділася mamatu? Чи може мені хтось в пп скинути якісь її контакти?
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! а мене тут декілька днів не було і ніхто навіть про мене не згадав
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! а хто ВАм про мене таку суцільну правду розказав??? Навіть як би сильно не хотіли...неа...не покину і ВСЕ..
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Дівчата, хто що знає про Софію-Соню.. давно не було її, лікувалася. Як там її здоров"я? Сумуємо без неї.
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! я ще в районі нового року помітила, що її довго нема. Питала тут - глухо....
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Ще восени дочка її писала, що мама лікується, а потім поїде в санаторій, а вже стільки часу пройшло.. дивилась в профіль, то останні відвідини 08.10.2009. Софія-Соня, повертайтеся!
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! сиджу, жую шоколад, розмірковую про дітей, і тут мене осінило - давно наш форум так активно не дописував про дітей, а тут знову пожвавіли Гелено, з поверненням! і з новим ніком!
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! так про Гелену я тут читала.....були такі а який новий нік Гелени?
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Якщо це правда, то мої підозри, що Гелена і Шкатулка - одна особа, підтвердилися. Занадто знайомий "почерк".
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Дівчаточка,хтось знає як там наша форумляночка Zirnycja? Направду,так не вистачає її світлих позитивних дописів,та й донечки її вже,мабуть,могли б скласти нам компанію.... хоч я з нею особисто незнайома і читала її дописи коли ще не була зареєстрована на ДП, але дуже б хотіла переконатися,що в Zirnycі все ОК,дякую