Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! влітку всі пропадають на відпочинку...тільки не всі наперед кажуть
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Занудка ніжиться під теплим кримським сонечком, і сподіваюсь , буде мати нагоду ,заскочити на хвильку на форум.А, наразі,усім вітання від неї . Лілю,не тра сваритись,я уже тутай ,а ще вчора була у Карпатах .Буду мати час,покажу вам усім, тоті красоти .
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! і Одрі напевно вже загоряє десь під турецьким сонечком.....не попрощалась
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! І я знаю)))Взагалі наст.тижня можна робити форумівку "повернувшихся".Цікаво як там наша Натка 75?Підкорила Італію чи ні
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! я знаю - писала нині смс - буду 26 ввечері, замучилась, перпедавай всім привіт. як там ДП? цьом чекаємооооо
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! Не жартувала. Але інфа була надана з іншого приводу і також в пп., тому не впевнена, чи мала право розголошувати
Відповідь: Повертайтесь,ми сумуємо! олеся таємну інформацію НІКОМУ не говорить, тому не филюйтесь- все ОК