Повернення чоловіка

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем euphoria sonce, 7 Травень 2016.

1. euphoria sonce

euphoria sonce Well-Known Member

та в тому і діло,що переважно він не у сільських клубах,а виривається в кременець,чи кудись там
    Тут йде розчарування,а то дуже неприємне почуття,бо після нього пусто...і не знати як заповнити ту пустоту.
    Я не знаю,але думалось,що йому та сім"я дорожча.Все ж таки заміж я хотіла за нього,і 4 роки тримала ту сім"ю 2 руками...пробачала і закривала очі на все.Виганяв,приходила-просила.І тут просто зібралась з силами і пішла.І получила те,що він почав шлятись і пішов подати на розвод.Може,як то не обідно,але то не чоловік мого життя

Гроші дає,по 500 грн на місяць

2. Kandya

Kandya Well-Known Member

Роздрукуйте це! А у його фотку дарц тикайте

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Chekay

Chekay Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

500 грн, яка щедрість. Просто слів нема. Та плюньте на то все. Гуляє, хай собі гуляє, то такий спосіб підвищення його самооцінки. Воно ж нездатне іншим способом довести, що мужчина, роботу престижну знайти чи ще щось. Відривається в сільських клубах, Кременець, просто лас Вегас для нього.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Баян Баян x 1
  5. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Знайшла сьогодні одну мудру фразу 13522990_1781056925446550_4068381955505070279_o.jpg і так задумалась. Але все приходить з віком.:)))

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ось і я добралась до цієї теми. Хочу розлучатись з чоловіком, сказати що мене в цьому прагненні не пітримує ніхто - це нічого не сказати. Дівчата, порадьте чи варто брати адвоката? В нас є дитина 4,5 роки і я так розумію, розлучати нас будуть через суд. Майнових претензій один до одного ми не маємо. Що ви вказували в причині для розлученні? Бо моя мама вже мене задовбала, що причина має бути вагома і що нас можуть не розлучити через дитину.

7. marianast

marianast Well-Known Member

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А яка причина розлучення?

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Якщо ви обидвоє погоджуєтеся на розлучення; якщо у вас немає майнових питань; якщ ви узгоджуєте питання утримання дитини і її місцепроживання- то судовий процес буде формальністю. І немає сенсу витрачатися на адвоката. Якщо у вас є майнові питання чи виникають суперечки з приводу аліментів ( утримання дитини) чи її місцепроживання- тоді справа може затягуватися і залежно від обставин, може бути потрібна послуга адвоката ( це в основному стосується 2 категорій справ: майнових питань і визначення місцепроживання дитини, якщо батьки не досягли згоди). Причому основне тут- власне майнове питання. Тобто ділити майно без наявності спільної згоди тоді краще заручившись підтримкою юриста.
    Щоб у вас не було затягнуто питання розірвання шлюбу якщо є якісь суперечки по іншим питанням, найкраще розділяти позов про розірвання шлюбу відінших. ТОбто розірвання шлюбу ( де у позові вказати з ким залишається проживати дитина)- одним провадженям, а суперечливі аліментні питання чи майнові- іншим. Якщо у вас немає спору щодо утримання дитини ( тобто ви це узгодили наперід, обумовивши всі нюанси і уклавши нотаріальний договір про утримання дитини, тоді можна об єднувати позовні вимоги). А якщо є сумніви у тому, що добровільно буде узгоджено фінансове питання утримання дитини ( наприклад ви хочете одну реальну суму, а чоловік погоджується на іншу і буде оспорювати ваші вимоги), тоді з метою прискорення процесу розлучення краще роз єднувати позовні вимоги. І позов про розірвання шлюбу подавати окремо. А потім- уже інший позов по іншому питанні (тих же аліментів). В цьому випадку, якщо чоловік теж не заперечує проти розлучення- розлучають просто і швидко за одне судове засідання. Якщо інший із подружжя проти розлучення, тоді суд може давати строк на примирення.

Причинами розлучення можна вказувати банальне "різні погляди на сімейне життя та обов язки, що призводить до постійних конфліктів і унеможливлює подальше сімейне життя", відсутність поваги і гідності, неможливість створити нормальну моральну атмосферу, нехтування сімейними цінностями- тобто це все у довільній формі, що вважаєте за причину. Також зазначаєте, з якого часу були припинені фактично ваші відносини ( наприклад,з ... не ведете спільне господарство та не проживаєте разом), якщо таке мало місце. Вказуєте що вважаєте, що подальше збереження сім ї суперечить вашим інтересам і інтересам дитини. І що на примирення ви не згодні . Якщо причиною розлучення є інші фактори- теж можна вказувати ( зрада ,зловживання спиртними напоями).

• Подобається Подобається x 2
  10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

сніжна, дуже вам дякую за таку розгорнуту відповідь.
    Причина в тому, що я його більше не люблю і жити з ним далі, змісту не бачу.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. euphoria sonce

Всім привіт
    Розлучення скоро,сказали на протязі 2 тижнів все вирішиться
    Я влаштувалась на роботу.І навіть потрошки починаю жити.Навіть хлопчина мені один дуже сподобався,і черговий удар був,коли нічого не склалось.Якось так опустошено дуже себе почуваю,нажаль.
    Чоловік вже 3 тижні не був у малої.Хотів приїхати з батьками,я сказала що не хочу їх бачити,то і він не приїхав
    Якось втрачається віра у те,що все буде добре...але я стараюсь тримати себе у руках.У дитини я одна

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. shparynka

shparynka Well-Known Member

та Ви так серйозно не сприймайте, чого ж зразу удар? Фліртуйте, відчувайте, що Ви подобаєтесь чоловікам, це іноді дуже помічне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Хотіла би Вас підтримати! Ви, дуже розумна та смілива жінка, якщо на таке наважилися! Повірте, Вам нічого не бракує в цьому житті. Без нього теж не бракуватиме.
    Не картайте себе, що щось неправильно зробили, не думайте, що буде, якщо би Ви чи Він щось там зробили. Тримайтеся для маленької красуні, беріть натхнення і силу волі, старайтеся для неї. Думаю, ви і так це робите.
    Не уявляю, як то все неприємно, як вам боляче, але я впевнена, що пройде час і ви побачите, що так склалось на краще. Бог добрий та й люди добрі теж є, тому все рано чи пізно буде у Вас добре.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Ви розлучувались через суд ?можна деталі в пп

15. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

в вас все складеться повірте, в вас все життя попереду, і ви будете згадувати ці всі сумні миті з посмішкою.... Удачі Вам!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. euphoria sonce

Дякую!)
    Аби з гідністю пережити те розлучення,а то впала духом)

17. Retaret

Retaret Well-Known Member

Тримайтеся, лишилося менше, ніж того всього вже позаду. І добре, що роботу вже знайшли.
    І я собі подумала, що навіть коли двоє старається будувати стосунки то все рівно є купа складних моментів і не все вдається, а що вже казати коли над стосунками працює лиш один , а другий і не намагається...?!!

18. euphoria sonce

Та важко,бо працювала над тими стосунками,над сім"єю.До кінця тримала,не відпускала,і вірила що все владнається.І я не думаю,що просила надприроднього,попробувати жити окремо,або вказати мамі,щоб не лізла в нашу сім"ю.До кінця давала шанс,казала йдем тоді в літню кухню,йомайо це ж один двір.Батьки поруч завжди.Він і на те не погодився.Казав ну я пропоную окрему кімнату(тобто як і було).Це неможливо,бо мама там спокою не давала,лазила по моїх речах навіть....Я не витримала.На роботу він також йти не хотів.Йому нормально було жити за мамині гроші,а свої складати до купки.Йому нормальним було,весь вільний час бути окремо від сім"ї,і віднекуватись тим,що вечора якби то він посвячував нам.Хоч сам сидів за компютером і грався до ночі.А я просила його побавитись хоч трішки з дитиною.То він виділяв може 15 хв.Та і не любив він мене.Яка ж то любов,коли люблю не люблю?Вже мовчу що 3 рази речі були в мене вдома.Мовчу що просила.І тут накінці всеодно винна я.Бо я розрушила,я пішла.Але ж не додумується,що я зробила те з необхідності,бо думала що сім"я йому важлива.Але і тут йому нормально.Мамця подала на розвод,все розрулила,а він гуляє по дівках,качається в спортзалах,і гуляє по барах.Крик душі просто

19. Leila

Leila Well-Known Member

Дівчата, поїхали мої діти в табір, вчора був них тато, відвідував. сьогодні я поїхала, діти розказують що тато привозив їм показати рішення суду про розлучення, казав що ще має сплатити 275 грн, за той позов. що то мама позивачкою була, що то мама так захотіла. всіляко налаштовує дітей проти мене. сусідка казала що на секонді в нас на Левандівці бачили знайомі його з мамою, то мама дуже всім розказувала як він за дітей дбає, що купує їм речі. а насправді я від травня від нього ні копійки на дітей не отримала. магазинів секонд-хенду і базарів з секондом повно у Львові, так вони спеціально приїхали на Левандівку, що розказати всім який тато хороший, а яка мама погана((((. скоро місяць після розлучення а спокою немає.

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@Leila я б з дітьми приговорила ситуацію, що склалася. але без негативу в сторону батька(як би Вам важко не було). а на решту забИла б...

Останнє редагування: 16 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4