Повернення чоловіка

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем euphoria sonce, 7 Травень 2016.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@marianast, я аж задумалась. Мабуть, в більшості так і є. З єдиною відмінністю, що мої знайомі теж докладають зусиль
    Але все ж таки головним критерієм є любов, яка може перевернути з ніг на голову наші планки, пошуки, вимоги :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. marianast

marianast Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Для мене теж, а не якісь захмарні вимоги. Просто якраз проблема в тому, що таких мало. От і по суті нормальні прості чоловіки вважаються тепер принцами, бо їх тяжко знайти серед купи розбещених, спитих, інфантильних та лінивих екзамплярів, яких зараз на кожному кроці...
    От і я про це
    А хіба так не має бути??? Хіба це завищені вимоги для здорового і ще молодого мужчини років під чи трохи за 30???Перепрошую, але мужчина то не дитя мале. І він таки має відповідати хоча б базовим критеріям для створення сім'ї. Якщо він ні фіга до цього віку не робив, щоб досягнути хоча б По скромному - щоб на все вистачало, можна було ще відкласти і за кордоном відпочити хоч раз в рік, або робив але не те, що треба. То проблема явно не в жінці, а в тому чим він думав стільки років??? Любов це основа, але однією любов'ю ситий не будеш, мені взагалі дивно чому нормальні базові критерії вважаються чимось особливим.
    Це в 18-20 можна ще не дивитися на досягнення, а в старшому віці таки щось має бути за тим мужчиною, мінімум хоча б нормальна робота, щоб годувати сім'ю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Siania

Siania Love Life

Тут так все перекрутили, все пішло не в те русло)))

Дівчата, я ЗА те щоб чоловік був достойним, працьовитим, успішним.
    Я писала що й жінка має щось робити зі своїм життям, щоб відповідати такому класному чоловіку. В моєму колі є такі і дівчата, і хлопці, які мають завищену планку у пошуку другої половинки, якій самі не відповідають.
    --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2017 ---
    @Apelsynka Ви просто так мені ліпите негативні оцінки? Цікаво, з чим Ви не погоджуєтесь в моєму дописі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Мені цікаво, а які критерії до жінки мають бути, якщо вона шукає чоловіка
    :)

8. Siania

Siania Love Life

Це я отримала від @Apelsynka
    Навіть не знаю як реагувати, просто бажаю Вам не задуситись у заздрості, чи що.

Вона має бути культурною, ввічливою, доглянутою, вміти себе поводити достойно :)
    Джузі, така красуня як Ви заслуговує :girl_blum:

• Подобається x 8
    • Смішно x 4
    • Зе бест! x 2
    • мімімі x 1
    • Тупо! x 1
  9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Як мінімум - бути такою, що не розтринькає його маєтки, буде поважати його думку і стане надійним партнером у житті
    --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2017 ---
    Однозначно!

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  10. arushka

arushka завжди досягаю мети

нмсд, єдиний критерій - мозги вище середнього рівня

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  11. jylanda

jylanda занууууда

Я ще не так довго в шлюбі, але таки мені здається, що вимоги мають бути до обох. Звичайно, що хлоп, який в 30 років сидить в батьків на шиї то далеко не супер варіант, але і дівчина крім вміння наносити макіяж мала би щось вміти. І якщо пара зустрінеться вже не в юному віці, то нормально, що обоє мали вже чогось досягнути. Дивно мені коли є купка вимог до чоловіка, а дівчина-принцеса? Маю таку колегу, яка в принципі людина непогана, але має прикрий характер, ну і зовнісність далека від топ моделі, а от вимоги до майбутнього чоловіка огого. Прикро, бо з такими ідеями досі одна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  12. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

ой, дівчата. Життя таке непередбачуване...Сьогодні ти маєш гроші, роботу, машину, а завтра - ти голий-босий...такі планки, як відпочинок раз в рік і мерседес якось банально виглядають.Треба розум і бажання мати, при наявності яких, все вищезгадане можна реалізувати. і НМСД, покликання жінки - бути стимулом, натхненням, партнером для чоловіка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я б сказала - вона має бути мудрою). І дивитись "в корінь". Ну і від віку багато що залежить. У юному віці дівчата ведуться на зовнішність та матеріальний стан. У більш зрілому віці - це напевно мало б бути міцне чоловіче плече (у переносному значенні).
    Ну і як сестра 30-річного неодруженого брата дещо напишу (може комусь стане у нагоді))). Брат цікава інтелектуальна людина з хорошою роботою, крутим авто та власним житлом, симпатичний дотепний. Але він "старий кавалєр", який не хоче втрачати свободи, поки що. Він шукає, але не інтенсивно))). І основні його вимоги - це цікаве спілкування, більш-менш нормальна зовнішність (перший критерій при зустрічі, але зовсім не вирішальний))). Він хоче мати поруч друга, партнера, цікавого співрозмовника (вік таки вносить корективи). І матеріальне тут ну зовсім не важливо. І не тому, що сам добре заробляє - просто він не матеріаліст, зовсім. І він каже, що ось таку саме дівчину знайти не легко, бо більшість перш за все ведеться на матеріальне(. І часто ці "принцеси" нічого цікавого з себе не являють. Є картинка, вимоги, притензії. Все. І як виявилось, наявність гарного авто лише ускладнило вибір), бо з'явилось багато "зацікавлених" матеріально принцес.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

так і дівчат з ненайкращими моральними якостями теж вистачає. Про те, мабуть, і йшлося, що не всі заслуговують апріорі "найкращого=принца" (хай там вже в кожного свої пріорітети, чи по характеру, чи по уму, чи по світогляду, чи по матеріальних статках і успішності), і навіть, якщо принц - це просто нормальний і простий.
    Я думаю, що завищені, якщо ідуть від дівчини такого ж віку, яка сама і приблизно так не заробляє. От теж могла б, чи не так? Так, думаю, всі хочуть "як мінімум" так "по-скромному" жити і то є нормально, але в українських реаліях чоловіку під 30, щоб заробити так, щоб і житло своє, і сім'ї "на все" вистачало (поняття дуже відносне, звичайно), і на закордони, і на відкласти - то не є базові критерії (просто порахуйте, яка це сума, - це однозначно вище середнього) і відсутність того - не обов'язково лінь чи інфантильність. Так можна багатьох нормальних, простих і "з головою" відсіяти....ну але тут вже що кому важливіше, звісно, за тим і "сіють". Ну, і вже як на те пішло, таки можна розгледіти в тих же 30 років того, хто без житла, бо лінивий і нездібний, і того, хто, можливо, за декілька кроків-років від цього і потребує віри, стимулу, мотивації, підтримки від вірного друга в особі коханої, або і без того всього є на шляху до цілі. То справді треба дивитись

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ой дівчата, найти рівню якщо сама не гола-боса теж тяжко (((
    Айтішниця, тобто заробляю добре, свій куток є, машини правда нема (але нашо, якщо робота за 15хв пішки). Не курю, алкоголь вживаю рідко, вважаю себе цікавою співрозмовницею. Але...сама. Мала стосунки в 3 роки, але пішов кавалір від мене до барісти з острівка кави на 13 років молодшої від нього. І поставила високу планку, бо не хочу нерівню собі. Але найти тяжко(( (мені 28 вже)

17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Читаю всі ці страсті-мордасті навколо критеріїв, і прямо руки чешуться від бажання понатискати весь діапазон кнопочок. В легкому шоці від деяких дописів, море відкриттів. Стримуюсь.
    Скажу просто за себе - для мене основним критерієм була надійність, чесність.. і любов до дітей. В плані того, що я завжди і в усьому можу на людину покластися "і в горі, і в радості", і в будь-якому разі не побачу хитрож*пості і "падстав" в його діях, бо от чого терпіти не можу, того не можу.Навіть як сваримося, то карти викладаємо просто, легше потім миритися. Банківський рахунок мене не цікавив, нерухомість також. На момент знайомства я була студенткою, він - молодим спеціалістом, що тут казати )). Ми не їздимо відпочивати за кордон. Взагалі. У нас навіть паспортів закордонних немає, машини в планах - також, бо й потреби в цьому не відчуваємо абсолютно. І я б не сказала, що в мене занижена планка, бо Людину знайти важливіше, ніж гаманець. Взагалі, в кожного свої цілі і пріоритети, і для нас це - власний будинок, навчання сина (в матеріальному) і "погода в доме" - в нематеріальному. І до цього всього йдемо РАЗОМ, а не вимагаємо при знайомстві, вибачте. Будувати своє спільне життя складніше, ніж просто пред"явити рахунок, звичайно, але.. ми ж партнери )) Все те, що маємо зараз і можемо мати в короткостроковій перспективі - в мене претензій немає. Навіть у складні матеріально періоди (і такі періодично бували).
    Так до слова, я - нереалізована професійно, стилістично-косметично занедбана, старая больная обезьяна з вредним характером і комплексами, можна сказати, "+ ще одна дитина" на його голову. Спитала його, чим так зачепила. Каже, лагідністю і посмішкою. "Ти така притуляха". Навіть не знаю, що сказати..
    Можна сказати, що яке їхало, таке здибало, має те, що заслужила, що за рівень... Ну нехай так, головне - отримала те, що шукала. І навіть більше. Так що я доволен, і бажаю вам всім правильно налаштувати параметри пошуку, щоб потім не розчаровуватися в мужиках, які "всі козли" від шофера до банкіра.

Останнє редагування: 17 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 11
    • мімімі мімімі x 6
  19. Siania

Siania Love Life

А Ви вважаєте що своїм дописом мене не принижуєте? Що Ви дістались до мене, я взагалі про Вас тут нічого не писала, а Ви почали в моєму житті колупатись!
    Не вже, а лише :) Це в нас 28 сприймають критично, а в розвинених країнах тільки починають думати про створення сім'ї. Я завжди кажу - хто довго чекає, то буде мати дуже доброго чоловіка (бачу з досвіду коліжанок:) )

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  20. iragonzales

iragonzales В декреті

Думаю, коли Радіоночка вже проговорилася, що має файного брата, то вона зобов'язана познайомити з кимось з тутешніх незаміжніх посиденьок, в нас всі дуже хороші дівчата.
    А тепер по темі, яка вже давно не по темі. Щоб зрозуміти в чому власне конфлікт. Конфлікт в оціночних судженях. Як знати , яка людина краща, яка гірша, як порівнювати людей щоб точно знати, що той точно кращий чи а той гірший....Нема такого. От коли ми оцінюємо зі свого погляду, оцінюємо своїми якимось баченнями досвідом, і не факт, що та оцінка правильна....Вірно?....Так само і з критеріями, та вирішила людина собі так, то її життя, нехай живе своє життя. І далеко не факт, що вона не знайде такого. А коли знайде, тоді говоритимемо що вона йому не пара?)))))). До чого веду, наше бачення хто кому пара, хто ні, може далеко не співпадати з Баченням Бога, тим паче вже післч того як люди зустріли одне одного....Ще бачу одну проблему, це штампи. Типу перебірлива, нікого не знайде. Та звідки нам знати. Тим паче ті штампи зі сторони дуже образливо звучать. Майже як діагноз. Хоче людина так, нехай робить як знає...Хіба би людина бачила, що щось не клеїться і хотіла підказки в критеріях, тоді можна говорити, про варіанти на наш погляд попроще, і кажу що то далеко не факт , що то варіант попопроще...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1