Повернення чоловіка

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем euphoria sonce, 7 Травень 2016.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

інколи краще розлучитися. Лише вчасно :).Зрештою, якщо пригадати ваші дописи на ДП ще кілька років тому, і подивитися на вас тепер- це дві різні людини. Куди ділася та затюкана і невпевнена у собі жінка :) ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Працює, заробляє, втілює в життя задумане і дякує Богу, що живі здорові.

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  3. shelev

shelev Member

Авжеж стоїть. Ви ж жива людина, якій потрібна сімя та соє гніздечько. Всяке буває в житті. Деякі все життя так живуть і нічого).Як в народі кажуть: Баба з воза - кобилі легше. Розійшлись - все закрили цю книгу і почали нове життя, як свободна людина, але вже з досвідом відношення з чоловіками. Головне помаятайте, що кожна жінка заслуговує для себе справжнього принца.

4. Siania

Siania Love Life

Не погоджусь, не кожна. Щоб мати принца, треба бути принцесою. Дуже багато жінок руйнують своє життя, в пошуках принца, дякуючи травмам дитинства, чи що. Кожна жінка мусить реально оцінити себе, свої можливості, і шукати собі хорошого чоловіка. А принци - у казках)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 9
  5. solana rok

solana rok Well-Known Member

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Якби все було так однозначно, то не було б історій про самотніх людей, про довгі пошуки чи невдалі щлюби. Та й навіть у реальному житті часто буває, що хороший ніби чоловік, а одружується з такою, що явно не відповідає, чи навпаки. І навіть справжні титуловані принци і принцеси давно вже одружуються на офіціантках, тренерах, продавцях та інших зовсім простих людях. Тому, чи в прямому, чи в переносному значенні такі твердження
    не є допустимі. В кожного своя правда і своя історія:).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Siania

Siania Love Life

Це моя думка, вважаю що цілком можу собі її допустити :)
    Власне, багато є жінок, які чекають на принца, тому одинокі, бо колєга Віталік не достойний. І може б жінка його полюбити, але навіть не допускає такої думки, бо ж з дитинства їй вбили в голову, що вона вартує принца. А вона - звичайна дівчина, симпатична, з простою фігурою, волосся у хвостик, розмовляє словами "тіпа", "карочє" переконана у своїй унікальності. Ну і перегляди фільмів, коли
    тільки підкріплює її впевненість.
    Я не кажу що треба одружуватись на кому попало, але треба тверезо оцінити ситуацію, тому зреагувала на фразу
    .

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Apelsynka

Не всі дівчата чекають на принца, але якщо той "колєга Віталік" виявляється любить регулярно бухнути а колєга, ну допустим Славік гульнути, а інший колєга має поняття, що жінка це ходяча прислуга і йому лише винна, бо він мужик і цим все сказано, то так дівчина "дуже перебірлива".
    Ви ж Оксано, поки свого знайшли, не одного відшили чи розійшлися з якихось інших причин, правда ж?)))То що вони були такі хороші, а ви перебірлива, чи такі вони паскудні, а ви ангелятко? Я не прошу відповідати на це питання, бо воно риторичне та й по суті особисте. Мені відповідь не потрібна. Просто немає однозначних історій і не завжди перебірливість є з причин, що шукають "принца".

• Не подобається Не подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Siania

Siania Love Life

По-моєму Ви проектуєте мій допис на себе.
    Я не писала що перебірливість це пошуки принца. Я писала про дівчат, які впевнені що вони достойні лише принца, в прямому розумінні. Для мене "принц" - це не той що не бухає, не гуляє і не лежить на дивані. Принц - це чоловік, який досягнув неабиякого успіху, володіє великим капіталом, одягається у дорогих магазинах, відвидує виключно дорогі ресторани, володіє манерами, знає кілька іноземних мов, має впливові знайомства і т.д.

• Подобається Подобається x 11
  10. Apelsynka

Та не розбираю, але з вашого допису виходить, якщо дівчина перебирає колєгами, то вона вже шукає принца. Я наводжу вам узагальнений приклад, що ви теж перебирали поки знайшли. І це я пишу, лише згідно того, що ви інколи писали про себе на форумі. І ні, я за вашими дописами не слідкую, просто пам'ять в мене хороша:))) І я теж маю право висловити свою думку, щодо вашого допису. Бо ви вже дуже перегнули, з ваших дописів читається, що он воно щастя під носом, але дівчина колегу не хоче, бо запростий. При тому, що самі явно вийшли заміж не за першого ліпшого. А за коханого, якого знайшли в свій час. Хоч може б вам і хотілося раніше:).

11. Siania

Siania Love Life

Я ніколи не шукала принца, це різні речі шукати свою любов і шукати принца. Як на мене, Ви явно не зрозуміли про що я пишу, тому не буду продовжувати. Хто зрозумів - той зрозумів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  12. Apelsynka

Ви справді думаєте, що зараз багато дівчат шукають саме такого?:girl_smile: Серед моїх незаміжніх подруг таких вимог щодо майбутнього чоловіка немає:pardon:

13. solana rok

Я так розумію, малося на увазі про теперішню моду "вийти заміж за мільйонера", ну не вистачить їх на всіх, а принців тим більше. Кожен в слово принц вкладає щось своє, звичайно, але ті гонки за ілюзіями часто ні до чого доброго не приводять. То не означає, що треба виходити за першого ліпшого, а те, що треба реально оцінювати себе і свої можливості.
    Вибачте, що встрягла. Вчора лише слухала, що наш мозок може протрактувати правильно лише 8-15% інформації наданої співрозмовником, от і приклад

• Подобається Подобається x 8
  14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мені подобається як казали в фільмі "Москва сльозам не вірить": щоб бути дружиною генерала треба вийти заміж за лейтенанта. Але то скоріше в "мистецтво..."

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

@Made in USSR, просто хто ж захоче "ростити" свого "принца", краще чужого звабити). Іронія).
    Я теж за те, що якщо хочеш таки мати поруч надійну кохану людину, то треба просто дуже уважно дивитись))). Іх насправді дуже багато, тільки спочатку розгледіти треба, потім підтримати у розвитку. А вже потім насолоджуватись плечем свого "принца".

• Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. marianast

marianast Well-Known Member

Якраз хотіла написати)
    Справа в тому, що багато дівчат себе дуже переоцінюють і задивляютьсяя на чоловіків зовсім не своєї категорії, які їм, чесно кажучи, не світять. Чому так-не знаю. Маю знайому - ну нічого особливого, не слідкує за тенденціями, дуже зловживає косметикою, далеко не спортивна), розвивати себе не любить, як співрозмовник дуже прісна. Має купу кавалерів з тих, що "попрощє", але шукає "забезпеченого, самостійного, розумного, ділового, з житлом, мерседесом і т. д. " От я розумію, що їй такий не прийде, бо зазвичай люди якось мають відповідати один одному, а вона навіть близько не дотягує до того, що собі не намріяла. Сказати їй щоб велась на простіших не випадає, бо то те саме, що сказати виходь за першого ліпшого. Сказати їй, щоб працювала над собою у всіх напрямках теж не випадає, бо там самооцінка зашкалює, вона себе реально не сприймає, то буде останнє, що я їй скажу) Спостерігаю
    Принцові пасує принцеса. Як не крути. Я винятків не знаю

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я це зрозуміла так, що принц - це чоловік, який любить і поважає свою жінку, а не
    Якщо чесно, серед мого кола знайомих немає дівчат, які шукають мільйонерів. Тому не думаю, що таких більшість, швидше, виняток ))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я думаю, якби форумлянка в своєму дописі написала таке уточнення, що кожна дівчина гідна "свого" "принца"(в комах той принц не інакше)))- приводу для дискусії б не було.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

19. solana rok

• Подобається Подобається x 2
  20. marianast

marianast Well-Known Member

Серед моїх теж. Але майже всі хочуть з житлом і рівнем достатку вище середнього. По скромному - щоб на все вистачало, можна було ще відкласти і за кордоном відпочити хоч раз в рік. Самі при тому зусиль до досягнення цих благ не докладають. Ну бо вік вже такий, що мужчина мав би вже до чогось доробитись і готовий явитись . А ті що не доробились, з батьками мешкають, маршрутками їздять трохи лузери

• Подобається Подобається x 3