Повернення чоловіка

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем euphoria sonce, 7 Травень 2016.

1. Deidra

Deidra Well-Known Member

А якщо ви добра і чесна, карму не псули, але життя (або колишній) вас ображає - це означає лиш те, що далі буде щось велике і хороше. Бо в житті мусить бути гармонія! :)

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Таке враження, що дехто одразу до себе почав то приміряти :). На кожен товар є свій покупець: і на сіру мишку, і на привередливу фіфу, і просто на ту,яка цим всім не заморочується :). Так само із чоловіками: знаходяться жінки і на принців, і на п янчужок( вони теж з кимось живуть:). Дівчата,реально менше переймайтеся самокопанням, пошуками " чому от тій так, а от мені отак". Буде вам добре самій із собою, буде добре і чоловіку, який поруч.Жоден принц не витримає біля жінки,яка сама себе знайти не може. Бо йому тоді мозок виколупає

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Це лише Ваше упереджене враження

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

То як про мого брата, який в результаті вже рік має стосунки з дівчиною, в якої є 7ми річна дитина. Стосунки серйозні, вже все йде до одруження. Брат одружений не був, дітей не має. До речі, той хлопчик якимось чином дуже схожий зовнішньо на мого брата :)

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Напишу що я про це все думаю (фіфи і миші, самодостатні жінки і успішні чоловіки, класні "мени" з спорзалів і п"янички, добряки і підкаблучники, жінки-тирани і т.д.), коротко: кожен має те, на що заслуговує :girl_smile:
    І це справа кожного будувати своє життя так, об в ньому почувати себе комфортно та жасливо. Ще додам, що переважно чоловіки не оцінюють самопожертви жінки, і надто догоджати (з самого початку подружнього житя, забувати про себе) не варто. Хоч кожна пара - окрема історія, бо всі різні. От ще недавно в гостях була, то там показувалив новинах сюжет де жінка мала 6 хімій, і народила потім свому чоловіку здорову дитину, а в кінці сказали, що він її з дитиною залишив. І от там в гостях один мужичок сидів, і каже (може він вже випив, може не випив :girl_crazy:)" Правильно, а нашо мужику хора баба":girl_in_dreams:. І його жінка там була. Ну вона мабуть до нього звикла і на то не реагує. А я кажу "Дуже негарно так вчиняти". Більше ніхто про це нічого не додавав. Це я до чого - треба добре дивитись і думати з ким пов"язувати свою долю. Вибачте що сумбурно.

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Ви серйозно? А як це дивитися і думати наперед? Я так не вмію...
    От, наприклад, брат мій одружився з великого кохання і прожив з дружиною 5 років. Розлучилися через ряд причин, одна з яких - неможливість мати спільних дітей (генна несумісність),а друга - дружина не змогла жити в спартанських умовах військовго гуртожитку (своєї квартири на той час вони не мали). Так мої батьки теж сказали, що брат не тим думав, коли обирав. Ніколи не забуду,як він їм відповів: "Я одружився, бо кохав її, а не тому, що "потрібно було робити підходящу партію".

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Supernatural

@AdFeja звичайно, всяке буває, але при можливості то так, варто дивитись з ким пов"язуєш життя, подумати де майбутня пара буде жити, з кимось чи окремо, яка рідня і звичаї в сім"ї обранця (скільки тут дописів і скарг у темі "Коханий - мамин синок", то ж теж одразу можна побачити, та й інше). І ще що важливе - повинні і почуття бути, без цього ніяк. Як кажуть - життя то лотерея, наперед все не прорахуєш і не вгадаєш, але те що від людини залежить варто брати до уваги. От ще одні знайомі - місяць тому були в них на весіллі (він своєрідний, вона скромна, з дитиною від першого шлюбу). Всі раділи за них, що знайшли один одного (в нього то третій шлюб, в неї другий). І що - вчора взнаю що вона його виставила з хати, і вже планують розлучення. Але вони мабуть якось поспішили, вона думала що він зміниться.

8. Supernatural

Ще про розмову про те чому часто красунчики живуть з недоглянутими жіночками, от в цьому відео про такі ситуації, але дивитись з 7:40 :girl_smile:

Останнє редагування: 2 Грудень 2016
  9. ChristinaSummer

ChristinaSummer Well-Known Member

Красунчики живуть з недоглянутами, щоб на їх фоні вигідно виглядати, не рідко з егоїзму. Як на мене випадки великої любові в такій ситуації мінімальні. Красеню зручно мати домашню, без потреби в салонах мишку, а гуляти з ляльками модельками, що інвестують купа грошей в своє тіло, зовнішність.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

ви про що? я вам відкрию таємницю. Є маса жінок, що без салонів виглядають шикарно. Це природна краса й бажання тримати себе в формі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Невже ви думаєте, що доглянутим і успішним жінкам не зраджують і, тим паче, не розлучаються з ними?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. ChristinaSummer

ChristinaSummer Well-Known Member

AdFeja звісно, що розлучаються і зраджують. Просто зазвичай чула про історії звичайних домашніх дівчат.
    --- дописи об"єднано, 5 Грудень 2016 ---
    Oleksandrochka природня краса, тримати себе в формі це добре. Але якщо розглядати варіант жінки, що немає таких даних, не слідкує за собою, тоді думаю ніхто такої триматись не захоче довго.

• Тупо! Тупо! x 1
  13. Melian

Melian Well-Known Member

Є ще такий варіант як "родзинка" в людині. Маю таку знайому - скпжем так - не далеко не перша красуня на селі, в одязі і макіяжі слідкує за собою, але не занадто, глянеш - нічого особливого. Але має таку природжену іскорку, що притягує чоловіків "на раз-два". Та й жінок підкорити може. Так що діло не тільки в доглянутості може бути)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  14. Hermi

Hermi Well-Known Member

повністю погоджуюсь. Зовнішність вона потрібна, але відіграє не найважливішу роль. Маю знайому, яка цільово шукає собі чоловіка (то довга історія, там купа параметрів і нюансів). Так от, спочатку вона почала зі зовнішньості - клюнули, але то були не тривалі стосунки, а потім та дівчина почала ходити на різні тренінги\курси і дійсно навчилась багато (у поведінці\іскорці\навіть в загальному розвитку), уже півроку має стосунки, які шукала.
    Фантик то добре, але смак цукерки важливіший ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. marianast

marianast Well-Known Member

За моїми спостереженнями, красунчик (самозакоханий зазвичай) просто хоче бути і в себе і в неї на першому місці. А чи вона салонна красуня чи не не салонна, чи взагалі не красуня то вже діло десяте. Жінка, яка себе любить і ціну як правило не приймає такі умови.

16. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

От з цим імхо треба Вам всерйоз розібратись... Щоби знов і знов не наступати на ті ж граблі. Про його мотиви навіть не думайте, тим більше про те, гад він чи не гад. Це несуттєво. Думайте, як Вам знову не опинитись в подібній ситуації, з ним або з іншим...

ПС. Вітаю Вас! Ви зробили рішучий крок, тепер тримайтеся і обов'язково рухайтесь вперед! Зараз все здається чорним, я знаю, але знаходьте сили на розвиток, нові знайомства, нові мрії!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Давно я тут не була, перечитала колись своє написане. Йде третій рік розлучення, я найкраща колишня невісточка для свекрухи і екс вже змирився, що я у Львові живу і зі мною треба дружити))) Час все лікує і дає зрозуміти, де було краще.
    Не розлучайтеся, бережіть свої сім'ї.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

тобто ви шкодуєте тепер про розлучення, подивившись назад і переосмисливши все?

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ні, нікаплі. Я просто всім кажу, що сім'ї треба берегти і нікому не раджу розлучатися

Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Leila

Leila Well-Known Member

ckorpionsha чому не радиш? через дітей? розлучення дуже не легка справа, може й справді неварто.