Поведінка дитини біля грудей

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем zara, 21 Листопад 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. zara

zara Well-Known Member

Модератор:
    Дитина засинає біля грудей.
    Дитина після року самостійно піднімає одяг мами, щоб прикластися до грудей.
    Дитина під час годування крутить, щипає іншу грудь.
    Дитина у віці 1-1,5-2-3 роки постійно вимагає цицю.
    Відповіді на ці і багато інших питань стосовно повединки дитини біля грудей в статтях за посиланнями:
    Чи бувають лактаційні кризи через півтора року годування? Болить грудь внизу, але не схоже ні на лактостаз, ні на що. Ніби мася стукнула, болить, як синець, що з тим робити?
    І ще- останнім часом доця мало того, що все молочко висмоктує, вона бере одну грудь, посмокче 3 секунди, потім іншу. Можливо, напір молока став меньшим, їй не вистачає чи просто лєнь добувати молочко, от і чергує. Спочатку то виглядало, як гра, я не змогла то припинити, тепер це перейшло в звичку, на нічний сон дуже нервується, коли наполягаю щоб вона їла тільки з одної. Чи важливо після півтора років годування щоб мала добиралася до заднього молока? Можливо, що цей біль в груді, який в мене зараз і є наслідком такого годування? :sad: може, то заднє молоко там накопичелось і згорнулось, чи щось таке? :sad: дякую всім хто відізветься.

Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2015
  2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Відповідь: Поведінка дитини біля грудей

Якраз у такому віці як зараз ваш малюк, у діток функціональна активність слинних залоз починає збільшуватися ;тому і все слинявить

3. domino

domino Well-Known Member

ооо, і в нас те саме! І що я вчора помітила, коли переглядала його фото на телефоні від народження - що рівно в 2 місяці його кулак був у роті, і від того часу, а це вже майже два місяці смокче руки і все підряд. Оглядав його лікар, я питаю чи бува то не зуби, а він каже, що якраз то розвиваються слинні залози так активно

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, мій малий по ночах майже перестав їсти. Дві останні ночі взагалі не будиться, перед тим будився раз, або два. І то так різко все відбулось, недавно я ще тут жалілась на кількість нічних прикладань.
    Ну, але на разі у нас не лізуть ніякі зуби і взагалі нам ше два тільки лишилось витиснути...
    Я не те що жаліюсь, чи тішусь, просто якось дивно. Не зарано нам ще відмовлятись від нічних годувань? а чи то може тимчасово так.

5. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

в мене так було, а на останні зуби було до 8 годувань на ніч і то це було у віці 2,2 потім полегшало

6. Megan

Megan Well-Known Member

От читаю і по доброму заздрю і напевне трохи тішусь, бо коли ви писали що Андрійчик не дає спати, то в нас було ок, а потім почалось таке саме. Недавно з 01.00 до 06.00 дитина реально не спала. Якесь хникання, сідання, повзання... Зуби ніби є всі. То мені вже можна надіятись, що скоро ми теж будем спати всю ніч???

7. domino

domino Well-Known Member

Вже останні 5 ночей ( десь з 4 ранку і до вставання) малий хникає, крутиться і постійно ість. Я вже ледве тепла, нині вже і чоловік удився н-ну кількість разів. Не плаче, не вередує, просто крутиться і кряхтить. Може то стрибок росту? що скажете? дякую

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

чи то зуби можуть бути?

8. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В нас таке теж було, до речі після 3 місяців як у вас! Крутить головою вбік, і то так різко, що аж груди боліли. І шо він там шукав вночі, в напівтемряві - не знаю. І гловне не плакав потім, а сміявся, просто лежав, потім знов шукав груди! А потім пропукувався, і ніби легше ставало і засинав! Я так і не знаю, що то таке було. Я вже говорила, що то у всіх животики проходять до 3 місяців, а в нас після 3 місяців почалося!
    Нам трохи допомагало перевертання на живіт і масажування спинки.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій малючок якось останні дні як їсть цицю, то зачіпає боляче зубами, при чому виглядає що всіма.. Нині вже то все далось в знаки, болять груди, дискомфортно годувати.
    Є якась тому рада?

10. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Підтримувати груди рукою, і знаходити чим по зручнішу позу для годування. Деколи малого притуляю більш до себе, щоб не висів на грудях, а гарно захоплював. Теж деколи зубами так закусує.

11. Gorda

Gorda Well-Known Member

А в мене моя, вже зубата красота :) , постійно крутиться. Ну не може вона спокійно лежати і їсти. Та дупця постійно до верху піднімається...це дурдом. Ще й почала зубами тянути груди...бавиться так. А мене то болить, бррр. Спить вже, поки відпочиваю :)

12. tasha

tasha New Member

В нас теж так було, але за пару днів минулось.

А тепер маю нову проблему, мала їсть хвилин 10 нормально, а потім бере грудь і відразу кидає, бере -кидає, і так поки не заберу її геть від грудей, бо робить боляче. Другу грудь дати не можу, бо на ній висить в той час малий. Що це може бути, нема молочка, чи треба тягнути а вона ліниться, чи наїлась і бавиться.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в мого така поведінка була на газик. треба підняти вертикально щоб зригнула

14. Lingerie

Lingerie New Member

У мене з малим теж саме було, але оте зригування почалося ще з 2-х тижневого віку. Просто дотримуйтесь такого правила: давайте часто груди, але менші порції) Я багато про це цікавилася, читала .
    Може й бути таке, що молоко попадає вище стравоходу і пече його , типу печії, як у нас, це навіть може спровокувати покашлювання.

15. Isa

Isa Well-Known Member

В мене так кидає,коли наївся і ніби як бавиться,я дивлюсь по ситуація,іноді він так поробить та й сам перестає,іноді я починаю сама з ним вже бавитись і він не плаче,не злиться,значить все добре,а як починає плакати,то даю ще...

16. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Теж така ситуація була, так і не знаю,що то була. Списувала на животик!

17. Megan

Megan Well-Known Member

Не думала я, що в 1,5 року прийду в цю тему. Але не знаю що робиться. Вчора мали шалену ніч - висіння на грудях, неспокійний сон, це триває вже тижнів 2. Вчора був пік напевне. Результат - на одній груді маю відбиток зубів, на іншій маю тріщину.
    Стресів, переживань нема. Зуби є всі. Що це?
    І ще, під час таких прикладань, мене аж викручує, мені неприємно, вчора зірвалась, забрала груди, казала, що більше не дам. Появились думки про відлучення...
    Скажіть щось :sad:

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

знайдіть зручний для вас режим годування. забирайте, коли вам не зручно, відволікайте.
    п.с. а ви не вагітні?

19. Megan

Megan Well-Known Member

Нє, точно нє. Та мене режим не напрягає, мене таке болюче прикладання напрягає.

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

Маю на увазі, якщо неприємно від довгого смоктання, то забирати: трохи посмоктав і циця лягає спати. Але ви ще такі маленькі - не знаю чи подіє.

21. Megan

Megan Well-Known Member

Спробую, бо мене сьогодні аж передьоргує, як згадаю ті нічні цицяння. А ще як гляну на той фіолетовий відбиток зубів, то сама себе шкодую. Вчора так і з нервами забрала. Повернувся і заснув, певне з мого вигляду зрозумів, що ніц не вийде.
    Йой, я думала що то йде до легшого, а то шось навпаки :sad: