Поведінка чоловіка біля грудей

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем levandivka, 12 Липень 2010.

1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Поведінка чоловіка біля грудей

Ой дівчатка класнюча темка.....
    У чоловіків мабуть пунктик "на грудях", бо і мій жодного бюсту не пропустить...ну і ще й разом обговоримо...
    Але колись на "питання чим розраховуватись будеш?" відповіла "та покажу тобі кусок цицьки та й хватить..." ...показала...щасливі в шлюбі...двоє діток...а він далі "цмокає для заспокоєння-і тішиться, каже моє..." а це ж тааак приємно!!!!

2. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

Мій чоловік взагалі поділив мої груди: одна його, а одна залишається мені :girl_haha: І зі своєю він буде робити все що захоче ;)

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Груди чоловік любить мої. Тільки коли годувала грудьми синочка не так міцно їх любив муж, бо казав, що то поки груди Кірюшки. А роздивлятися любимо вдвох жіночі фігури, оцінюючи. Тільк оце подумала ми більше дивимося на попу, стегна, талію і обличчя, одяг. А груди... якось ні. Хіба що дуже великі якісь, що зразу падає в око - як визначна частина тіла... то і обговорюємо. Зійшлося двоє називається.

4. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

В мене зараз два претиндента на мої груди. Кохані синочок і чоловік. Малий засинає і прокидається з масажем грудей (деколи дууууже не приємним),а чоловік вже коли синок не бачить.

5. MazDa

MazDa New Member

А мій синок одного разу заявив таткові, -" то мої ціці, а ти собі інші пошукай".
    Сміялися ми довго.
    Мій теж колись без них не засинав, як дитина мала, але коли з"явився синочок то прийшлося віддати належне дитині, малий інколи ділився з татом, але так на секунду, на мол погамай і відразу забирав ще чоловік не встиг навіть торкнутися, а малий реготав, різко забираючи від чоловіка, примовляючи -" мої-мої-мої ціці ".

6. SORRI

SORRI New Member

Читаю цю тему обливаючись сльозами від сміху,а як прочитала про проблему Jes,взагалі сповзла під стіл.Дякую пану модератору,повеселилася...:girl_haha:

7. talja

talja Member

Наш недавно підійшов до бабусі, гладить цицю і каже: "Менька циця, менька", а вона не така вже маленька, ото тепер чоловіка фраза!
    Темка повеселила...:girl_haha::
    Жінки кручу- верчу, свої від усіх бережу! Ну не хамство... а?

8. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Для мого коханого груди, як наркоз) Коли бачить, то одразу такий добрий і ніжний стає)) Я так "тащусь" від таких моментів)))

9. lapusik

lapusik Загублений

Чоловік біля грудей,що миша,почувша запах сиру-стає божевільним))

10. mireja

mireja New Member

А мої груди "роздєрєбанили" доця з чоловіком. Коли вонна лягає ввечері спати бере цицю в рот і кличе тата до другої:"Татю, на цицю, чко є!" А коли вчиш, що молоко дає корова, категорично відмовляється вірити. На питання "Хто дає молочко?", гордо відповідає"Мама!"

11. gasiafykan

gasiafykan New Member

мій колишній ну просто обожнював мої груди, не втрачав ні можливості ні моменту щоб просто подивитись на них, чи щоб попритискатись...інколи коли обнімались то притискав рукою дуже боляче....:girl_cray:
    А мій коханий дуже ніжний із моїми грудьми і чемно із ними поводиться :girl_in_love:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то може хтось візьметься то пояснити - звідки у чоловіків така любов до грудей?)

13. sani

sani New Member

З дитинства :)

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Прочитав ще й лінійку: "Кохаю вже 31 тиждень"

Уявляєте, що очікує груди з наступним коханим?

15. Red kady

Red kady New Member

Мені колись моя однадуже класна викладачка скащала, що мужикам, в будб-якому віці потрібні три речі: Цяцька, цицька і машина....
    А вдуматися, це ж дійсно так, мій коханий обожнює мої груди, і ніколи не упускає можливості глянути, чи поцьомати їх:girl_flirt:

16. ShystrukN

ShystrukN New Member

В мене груди маленькі (1-й розмір), тому мій коханий поводиться з ними відповідно ніжно, ніби боїться, що зробить мені боляче. Коли я годувала дитину грудьми ( а годувала до 2 років і 2-х місяців) то вони були 3-го розміру. Тоді в мене було ніби 2-є дітей

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

Останнє редагування: 23 Серпень 2011
  18. Winter

Winter New Member

Мій мацьопик обожнює мої груди, звжди хоче на них дивитись, торкатись. Знає, що мені це приємно і тепер взяв собі це за зброю проти мого поганого настрою.:girl_tender:Хитрий

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так цікаво чоловіка називаєте...:girl_in_love:

20. Winter

Winter New Member

Мацьопа- це бейбік (дитина), здається це ніжно