Потроху звідусіль

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by mermaid, Jan 22, 2011.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Потроху звідусіль

13 лютого пасажирський літак Ан-24, що летів з Одеси в Донецьк, зазнав аварії під час посадки, при здійсненні посадки літак з'їхав за межі злітно-посадочної смуги, перекинувся, загорівся і розламався навпіл, точні причини ще не встановлені.
    http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2013/02/14/90039
    http://life.pravda.com.ua/society/2013/02/14/121241/
    Одна з версій теракт http://24tv.ua/home/showSingleNews....katastrofi_u_donetsku__terakt&objectId=307831

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

навіть не знаю де писати. Але напевно тут:)
    Читаю новини і все більше дивуюсь високому інтелекту нашого міністра освіти.
    Ідея то хороша, але вибачте про яке плавання може іти мова у річці у травні місяці?

ну а чого варте порівняння Києво-Могилянської академії до Собчак?

3. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Угу , те що в травні то пів біди) а ще ті ""открытие водоемы"" треба ж підготувати, елементарно почистити... Бо там можна знайти і підчепити будь що (мікроби, куски арматури і т.п.):girl_nea:
    Думаю тим ніхто не буде цікавитись взагалі

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

для сільських діток, які все літо проводять у тих водоймах то не так страшно. Бо я дуже сильно сумніваюсь що коли тепло, вони там не купаються!

5. Exception

Exception New Member

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ну не кажіть, я жила в селі, через яке текла річка, яка за селом впадала у Дністер. То я раз чи два покупалася у воді по коліно і на тому все. І не одна я така була. Якби хтось спробував змусити мене тоді лізти в річку - скандал був би великий.

7. status quo

status quo New Member

У Польщі собака допомогла врятувати дівчинку, що загубилася. Про це повідомляють польські ЗМІ, передає УНН.
    Трирічна Юлія пропала пізно ввечері, коли вночі вдарив мороз. Дитина не замерзла тільки завдяки тому, що маленька собака всю ніч зігрівала її своїм теплом.
    Шукали Юлію більше 200 чоловік, знайшли її тільки вранці в трьох кілометрах від будинку на узліссі. Рятувальники почули, як дівчинка кликала маму.
    Зараз Юлія перебуває в лікарні, лікарі оцінюють її стан як стабільний. Медики визнають, що якби не собака, дівчинка могла загинути.
    На жаль, у метушні люди не помітили, куди втік чотириногий рятівник.
    http://www.unn.com.ua/uk/news/1191926-ditinu-scho-zagubilasya-vryatuvala-vid-kholodu-sobaka

8. marife

marife Member

У Стрию в парку з'явилась Матінка Божа. В дереві образ утворився. Ще не бачила, з нетерпінням чекаю кінця робочого дня. Людей туди пішло дуже багато. кажуть вже були священники, тепер чекають експертів щоб підтвердити чи нема там "людської руки"

9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

помер президент Венесуели-Уго Чавес...

10. smugastik

smugastik Well-Known Member

В Москві трагічно загинув відомий російський актор Андрій Панін [​IMG]

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

СЬогодні зранку у філармонії міста Jelenia Gora знайшли тіло охоронця в калюжі крові, а також тіло дівчини-арфістки в pokoju gościnnym.... Вона приїхала грати концерт, який мав відбутися нині, 27річна дівчина, котра працювала в молодіжному оркестрі Ювентус в Варшаві. Страшно і сумно, що світ такий жорстокий і такі речі відбуваються поряд... Кому і для чого то було потрібно, як могли потрапити туди вночі, хоча там всюди закрито і тільки охорона може впустити всередину. Для чого вбивати?? У мене в голові стільки питань, не розуміння... І хоч я тих людей не знала, проте в Єленій гурі колись жили моя сестра з чоловіком він там працював в філармонії, а в Ювентусі працюють двоє моїх колег і то так сумно, коли щось таке стається в світі, в якому ти живеш....

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

затримали вже підозрюваного у вбивстві.. Це 29тирічний хлопець, працівник філармонії-технічний.. Офіційно ще нічого не говорять, але мені вже розповідав однокурсник який працює в Варшаві і знав цю дівчинку, що її було згвалтовано. І що той технічний вже кілька днів за нею ходив і всі то бачили і всі там знали, що він дивний, скритний і нічого ніхто не зробив. Якесь таке жорстоке життя... Що має бути в людини в голові в душі, щоби відібрати життя двох людей . А знайшли його в поїзді в іншому воєвудстві , абсолютно спокійного....

14. Just me

Just me Member

Вже й маємо Папу, от тільки невідомо поки, хто ним став...

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Тепер вже відомо:

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

який взяв імя франческо ,"перший із перших"(перший папа з цим імям і перший вихідець із аргентини)

17. Gentle

Gentle Well-Known Member

Вчора наша футбольна збірна в Варшаві показала полякам "ху из ху" - 3:1, ура!

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

вчора помер Берозовський.......

19. zetta

zetta Well-Known Member

Флагманський магазин Louis Vuitton в Сеулі, від французького дизайнера Мануель Готран.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

А як у вас працював учора інтернет? А то в мене вже тиждень швидкість прямує до нуля...