Поступитися місцем у громадському транспорті. Хто кому винен?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем jozya, 16 Грудень 2010.

1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мені взагалі стареньких немічних у наших маршрутках шкода. Львівська маршрутка - не для слабаків, однозначно!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

Ото зімною теж ще таке було..побачила одна пані що мені зле ,спитала..зразу дали сісти ,таблетку і запити.якраз поки випила таблетку вже була моя зупинка, і я вийшла на повітрячко)бо коли стає зле, руки терпнуть , впасти - "секундне" дєло.

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я вам похвалюся, дівчата ))) як була вагітною, то старалася, звичайно, на кінцевих сідати і т.д. ну але були ситуаціі коли мус у переповнений транспорт. То от, кожного разу мені відразу давали місце, і то молоді хлопці, студенти чи старшокласники.
    Я взагалі дивлюся, гарна у нас молодь росте. От як з візочком іду то теж діти починаючи з класу першого і двері у підізд притримають, при чому спеціально підходять щоб допомогти, і почекають коли бачать що до підізду підходжу. Зате мущинки 40+ без проблем можуть хлопнути дверима перед самим носом.

• Подобається Подобається x 3
  4. Chekay

Chekay Well-Known Member

то 100%, раз я з візком в магазин заходжу, а мені на зустріч тато з сином, то маленький мужчина, років 8-9-ти, проустив мене і двері притримав, а старше чудо протисалося в двері паралельно з візком ще і на малого гаркнув чого він так довго, я не стрималася і кажу - "як добре що син в тата не вдався,має шанси вирости справжнім мужчиною"

• Подобається Подобається x 7
  5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

В мене була ситуація на днях в нашому громадському транспорті. Заходить мама з хлопчиком, років 2-3, маршрутка повна, вільних місць немає. Я сиджу і надіюсь, що хтось поступиться місцем мамі з дитиною. Ага! Ніхто навіть не ворухнувся, при тому, що спереду сиділо багато юнаків. Проїхали ми так одну зупинку, а на наступній я виходила. Ну і само собою дала місце мамі з хлопчиком.
    Такий парадокс своєрідний виходить: вагітна на 9-му місяці дає місце мамі з дитиною. Сучасні реалії. Нормально. :sad:

6. Linar

Linar невиправна оптимістка

На цю тему є дуже сумний анекдот "Місцем в маршрутці вагітній поступиться хіба інша вагітна". В мене саме так і було. Мені на 9-му місяці уступила місце вагітна на 6-му. Отак ми з нею і сперечались "та сідайте, в вас живіт більший", "та ні, я на фініші, а вам ще рости":girl_crazy:. А люди спостерігали.....
    А от про дітей. Одного разу спостерігала як в маршрутку зайшла родина: мама-тато, дідо-баба, і хлопчина років 8. Так от він сидів, а вони всі навколо нього стояли і людей відштовхували, щоб не зачепили. Хтось сказав "от точно мужчиною виросте". і тут почалось "та він ще малесенький, а от ви б мали бабусі нашій місце уступити".
    А ще одного разу на кінцевій заходить мама з 1 річною і десь 4 рочки дітьми. Прошу мужчинку (25 років) уступити місце мамочці. " тобі треба, ти і уступи". Занавес. Мамочки хлопчиків, будь-ласка, виховуйте Мужчин)))))):girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 1
  7. Farbovana

грубокажучи, є такі мамусі -бабусі що дають місце своєму чаду -онуку (Я не кажу про геть малихидіток ).Відповідно ж чужим вони, ше кіпіш наведуть ,як то так шо місце старшим не уступили.Головне що своє сидить...понапривчають

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Farbovana

прям везе мені на екземпляри в маршрутках.
    сьогодня їхала , то зрозуміла, що для старших пані ,не причина (незрячість) поступитися місцем. навіть якщо незрячий стоїть прямо "над тобою" , а головне шо всі сиділи.
    я в шоці...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1