Посмішка продавця, а за нею...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

1. дашулька

дашулька Well-Known Member

Відповідь: Посмішка продавця, а за нею...

А яка різниця? може не підійшов колір, об*єм, ще щось...всяке буває. Чи я не маю права вибрати, що хочу ,тільки тому ,що все ретельно поскладено? хм...а нащо тоді там продавці-консультанти знаходяться? для меблі? ціну питати їх не можна, товар рухати не можна, бо буде срач, про товар можна прочитати на етикетці...

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а звідки у вас інформація, що це входить в функціональні обов"язки саме цієї людини- є продавці, консультанти, мерчандайзери... і в кожного своя робота. йдучи на роботу кожній людині пояснюють її обов"язки і плотять тільки за їх виконання, а за те що виконуєш чужу роботу- не плотять!

3. robik

robik Member

Дякую! Я від тепер буду уважніше читати, обіцяю. Прошу вибачити мене за те, що мій допис у Вас таку реакцію.

4. Туфелька

чого ви так зациклилися на тих людях з достатком? у вас комплекс щодо багатіїв, бо вам мало плотять в оркестрі?

5. дашулька

В чому проблема? не виконуйте! висувайте претензії до керівництва, якщо ви виконуєте не свою роботу.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

а на особистості переходити не варто....

6. Туфелька

просто є люди-засранці по життю, от і все, і продавці тут ні до чого. свою роботу вони виконують добре, раз їх там тримають на роботі.

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

не виконуємо! але ж тут так всі скаржаться що погане обслуговування- звертайтеся до консультанта і він вам пояснить, а якщо на ходу спитати в комірника, то він і скаже, що це не його робота- правильно скаже, а тут почнеться: Хам! мене погано обслужили! Пани великі!

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Туфелька ,ви себе не гарно ведете,але я вже не дивуюся...По ваших дописах я вже все зрозуміла...Я ні на чому не зациклилася,чого так тупо дивитися на мої дописи.Я написала свій приклад і це взагалі не мало ніякого стосунку до багатіїв. Про багатіїв я писала зовсім інше.не в грошах щастя. Треба мати культуру в голові,шкода,ви цього не зрозумієте...

8. дашулька

і значить продавцям така робота підходять, раз вони там тримаються. тоді нема чого жалітись на зарплату чи свої обов*язки. ми всі маємо право вибору. не влаштовує місце-шукаємо альтернативу.

9. Vittoriya

Цікаво,а як продавець то так швидко може оприділити? Найгірше.що продавці ті ж самі люди,які також можуть бути такими ж засранцями...

10. дашулька

ха)))) а для чого питати в комірника, якщо є на то продавец-консультант? чи в його обов*зки не входить пояснити мені інфу про товар? тоді що ж він робить на роботі?

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Як що? Сторожить товар, щоб не вимазали, не чіпали без потреби і т.д. :), потрібно деяким продавцям змінити назву посади з продавця на сторожа.

12. sani

sani New Member

деточка, Вы за кордоном були, ціни бачили?
    Той сир що я купував за 6 євро кіло там, у нас в Метро 200-300грн кіло коштує!
    ті черевики, які можна купити в Лондоні за 15-20фунтів в нас від 600грн. коштують і тп.
    хіба це не велика вартість і в ціну не має бути вкладено СЕРВІС?
    закордоном то в 3 раза дешевше і СЕРВІС Є!

13. Solomi

Solomi New Member

щось я вже відстала.....

а тема називається "Посмішка продавця, а за нею..."

то значить про продавців, а не про покупців

14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я вже це писала в цій темі десь, але повторюся ще раз. Коли я продавала (не в магазині, а послуги, сидячи в офісі за своїхм компом, трохи інша специфіка, але це не так важливо), то для мене будь-який покупець був як Бог. Коли клієнт заходив в кімнату припинялися будь-які розмови на особисті теми і вся увага приділялася йому. Тому мене і дівчат наших клієнти любили, шоколадки приносили і т.д. Ніколи не хамили, відносилися з повагою до нашої роботи.
    А коли хтось приходив і звертався "не по адресу", то його ніхто не відфутболював, мотивуючи це тим, що
    а допомагав.
    Тільки чи то наші продавці не прив'язані зарплатою до виторгу, чи то їм просто пофігу... Моя хата скраю, не мій відділ, робота іншого, до закриття магазину 3 хв - не має значення...

15. Vittoriya

як я вас розумію... Мені все до ідіотизму дивно,як в них може бути дешевше,як в нас??? так ще й там продавець буде до всіх клієнтів відноситися суперово,незалежно,в що той клієнт вбраний і чи буде він щось купувати.Просто у них це вже певно у підсвідомості закладено.Це обслуговуючий персонал,тут нема нічого постидного і принизливого,кожен сам собі обирає роботу.А задирати носа і казати,що не буду я ти кієнтам догоджати-то тільки наші вміють. І розмовляти з колєжанкою по телефону під час того як клієнт щось питає....

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

+100. Я теж завжди задаюся цим питанням.

17. sani

sani New Member

ага прийдете до лікаря(наприклад) який вам нічо "не должен"
    А він вам брудними руками із повним ротом канапки з чайом, як почне лікувати без анастезії(бо тож не дорога лікарня, а районна!) і ще перед тим накричить чого прийшли у одязі, бо на коридорі штани знімати треба було... тай чому з дому папір для рецепту не взяли, бо то в його обов"язки не входить папір на рецепт купляти....
    він жеш вам нічого не должен правда?

але ж ні кожен хоче щоб лікар був чистий, сказав лагідне слово, заспокоїв, лікував як омого безболісно, щоб швів не залишалось і тп..

так долже чи ні?

18. дашулька

Ходили нині в Арсен, що на Зеленій...шукала какао. обходила всюди - відділ солодощів-нема, відділ кави та чаю-теж нема. Намагаюсь зловити продавця-консультанта...ага! забагато захотіла))) кого не спитаю "ми не зтого відділу! ми не знаємо! зверніться до адміністрації!" Звернулась. По мікрофону попросили продавця підійти у свій відділ. Думаєте хтось прийшов?))) нікого....вот де вони ділись?
    Купила какао біля свого будинка...продавці завжди привітні, з посмішкою та добрим настроєм))) що не може не тішити! бо все таки існують люди, які люблять свою справу)

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну, сказати ж можна по-різному.
    Є різниця між "Вибачте, але це не у моїй компетенції, підійдіть краще до... (ну чия там робота)" і "блііін, закалєбалі, лазять тут всякі!!!".

Не факт. Просто обожнюю два кіоски на краківському: продавці дуже приємні жіночки, поводяться як із найдорожчим клієнтом, навіть якщо я прийшла за 100 грамами родзинок або тільки десь у далеких планах збираюся купувати малій яку-небудь лашку. І мабуть від цього також не у програші, бо до них тепер бігають мої співробітниці, ще й роблять рекламу своїм знайомим.

Останнє редагування: 24 Грудень 2010
  20. дашулька