Посмішка продавця, а за нею...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

продавці взагалі часто дивні люди, ну і відразу видно що на за відсотки працює, а так - аби відсидіти.

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Якби там не було, але таких продавців як у нас то ще треба пошукати, бо вони всі дуже сиромудрі....продавець не має права так спілкуватись із покупцем.

3. Just me

Just me Member

Ггг, то якийсь продавецький прикол. У мене колись був ще дивніший випадок. Я обрала собі нижню білизну, але запитала продавця, чи немає мого розміру запакованого (не з вітрини), на що почула відповідь "Є, але я даю лише той розпакований, а новий виставляю":khomyak:

4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Відповідь: Посмішка продавця, а за нею...

Подумала - може, просто тому, що міряли? А то один поміряє, другий...а то ж білизна.

5. Gorgona

Gorgona Member

Але тоді мимоволі замислюєшся, скільки ж потенційних покупців її переміряло, поки знайшовся той, хто дійсно купив :pardon:.

6. Valkiriya

Valkiriya senior member

А вас не дратують продавці в інтернет-магазині Дешевше? Ніколи не вітаються, сидять і щось бурмотять собі під ніс. Як заходиш туди, ніякої уваги не звертають на тебе, ніби ти привид. При чому всі.

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

труси ніхто не міряє. і будь яка нижня білизна поверненню не підлягає.

8. Bulavka

міряють труси, правда, нормальні люди міряють поверх своїх. А на деяких ще бувають всередині таки типу клейончасті наліпки, щоб раптом хтось додумаються до тіла голого міряти.
    Ну і поверненню не підлягає, але мабуть, щоб "не заміряли", тому віддають з вітрини. Але маєте повне право наполягти, щоб дали запакований.

А я таки замислююсь інколи...але стараюся не думати. Ви ж не думаєте що лише вам міряти дають?)) Та і при потребі можна скласти гарно назад в коробку, якщо вона не заклеюється.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

10. Bulavka

але ж мабуть попадалися в дорогих трусах такі наліпки всередині? ;-) Якщо сам не міряєш, то не означає що ніхто не міряє.))
    Я й сама міряю інколи, бо, наприклад, мені вони видаються високими, а продавець переконує, що низькі, міряла. Поверх своїх, або навіть на колготки, але міряла.
    Нову білизну завджи перу.

11. Gorgona

Gorgona Member

12. Bulavka

13. Just me

Just me Member

Власне, інші форумлянки мене випередили. Я нічого не міряла - побачила, мені підійшло, розмір мій був.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Наліпки то на купальниках, на трусиках якими б дорогими вони не були не зустрічала :dntknw:
    Нову білизну завжди перед тим як одягати перу, або якщо треба на вже! ггг то принаймі прасую:)
    взагалі купувати білизну в нас то якийсь напряг, оте шарпання/заглядання/поки зрозуміють, що тобі треба. Добре, коли є звичний магазин і хороші продавці:)
    розкажу про обслуговування в магазин VS

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

17. Bulavka

Точно, таки то на плавках купальників, пардон. :o Але ж то все-одно труси, хоч і до купальника.))

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

А в чоловічих відділах? :girl_haha:
    Щось дивні асоціації в мене сьогодні........

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я читала, що розпакований товар і товар з вітрини повинні продаватися за суттєво нижчою ціною, за правилами.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Звісно. А як інакше купити. Я жодної речі без примірки не купую. Моя подруга "на око" все запросто, я можу з 10 речей перемірити, поки щось хоч більш-менш підійде. Ніякої гарантії нема, що розмір, наприклад, білизни, яку я купувала попередньо, підійде мені в іншій моделі.