Посмішка продавця, а за нею...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 Червень 2009.

1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Посмішка продавця, а за нею...

В "Ельдорадо" хороші продавці, на собі відчула.
    Треба було мені картридж до струменевого принтера, чорний. Обшукала півміста - ніде нема. Зайшла в "Ельдорадо", бачу, всі висять, а чорного нема. Я похнюпилася, підійшов консультант, спитав, що я хочу. Я відповіла. Дядько поросив зачекати, пішов кудись і за 5 хвилин виніс мені картридж!
    Я не стрималася і з криком "Можна я Вас розцілую?" вхопила картридж і пострибала на касу )))

2. jylanda

jylanda занууууда

Hедавно, коли я була у Львовi, захотiла видкорегувати стрижку i зайшла в першу перукарню, яка менi трапилась в центрi, оскiльки то вже було досить пiзно, була лише одна перукарка вiльна, я запитала адмiнiстратора, чи вона менi дiйсно порадить, оскiльки в мене скоро весiлля, боюсь зiпсувати зачiску. I о диво) Панi адмiнiстратор тихенько сказала, шо краще записатись на наступний день. Я була дуже вдячна тiй жiночцi) Повiрила, що таки е добрi люди):girl_dance:

3. duvodivchunka

duvodivchunka New Member

Заходжу сьогодні в "Космо" (те, що на проспекті Шевченка), шукаю прозорий лак. Оскільки не маю часу роззиратись, запитую консультантів. Ті щось швиденько белькотять російською. Російську розумію, але що саме відповіли, залишається загадкою. Перепитую, знову синхронять на "общєпонятном". Посміхаюсь, прошу повторити державною. Квадратні очі на мене.Одна з консультантів, отямившись від шоку, таки відповідає українською. Від іншої чую таке - " А я іс другой дєржави!" Занавєс:girl_devil:

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Зайшла вчора в Сільпо (на Виговського). Набрала собі 6 різних видів цукерок на вагу, підходжу до продавця, а вона собі балакає з коліжанкою. Даю по черзі кульочки. На 4-му кульочку (на свою біду, затримала його на 2 сек.) в дівчинки "здали нерви" і вона мені рипить: "То ви не могли всі кульочки викласти на прилавок одразу?". Я кажу: "Ви ж все одно ПО ОДНОМУ їх важите". Вона: "От бачите, маю чекати, поки ви покладете". Я, вже потихеньку закипаючи: "Я його АЖ на 2 секунди затримала". І тут апофеоз: "Ви ж бачите, що я РОЗМОВЛЯЮ!" Я обурено зауважила, що вона має зважувати товар, а на розмовляти. Вона ще трохи намагалася "пінитися", я обмежилася фразою: "ВИБАЧТЕ, що заважаю ВАМ розмовляти". І пішла геть від тої малолітньої рагуліхи, бо якби та розмова продовжувалася, то зіпсувала би собі настрій на весь день. Або прибила би її в стані афекту.

5. MoNa

MoNa New Member

Читаю дописи і розумію, що не я така одна ображена продавцями буваю.)) Нещодавно була на відпочинку в Криму, а саме в Сімеїзі коло Ялти(ЮБК). Все добре, от тільки совкові продавці в місцевих магазинах мене вбивали просто на повал! Підійшла до прилавку з горішками (де їх є безліч, аж очі розбігаються) та й питаю "у вас грецьки горіхи є?" (в мене дитя так захотіло), а вона мені "девушка! а вы видите здесь грецкие орехи??" я кажу: " ні, я й не дивилась, їх тут стільки... тому й питаю" ..вона мені "ну раз не видишь, значит НЕТ!!!" ...я мало не зомліла від такої привітності. Подібних інцидентів далі було ще багато й надалі...Дуже хочеться в таких випадках говорити з директорами, власниками чи хоть тими хто наглядає за такими продавцями. Але, як правило, шкода часу та нервів і вибір постає за тим, щоб просто піти з того місця і більше не приходити туди.

6. Sitara

Sitara Active Member

І я сьогодні так охоронця спитала.:shok: Ну то так не приємно, жах. Ти собі ходиш, щось вибираєш, а за тобою хтось "слідкує" як за злодюжкою. Аж не хочеться туди заходити, в той Ватсонс :sad:

7. Orman

Orman Модератор-бомба

ооооо в мене на цьому місці все тільки починається .... я злобна тьотка шо ужас! Шоу "літають всі"!

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Одного разу в Сільпо охоронник на касі заставив мене викласти все з козини дитячого візочка, в якому посапував мій манюня. Я сказала, що якщо йому треба най риє сам. І він почав рити в прямому значенні цього слова. Так не приємно жах!!!
    А про Ватсонс, то окрема мова, в цьому магазині відчуваєш себе повноцінним злодієм.:ninja:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

не мав права :girl_devil:

10. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

схоже що то якась установка охороні саме у Ватсонсах - за мною теж так ходили не раз... особливо мені то цікаво було, як я в спідниці була, без кишень, гаманець у руках тримаю, ну чого воно від мене чекало...
    такий дисонанс - мені з усіх тих мереж їхній асортимент найбільше подобається, а з тими охоронцями аж заходити не хочеться...

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Я тепер поміняла їх на Космо, від того часу, як я розрахувавшись за товар почала перекладати його сумку, а охоронець став надомною і уважно так приглядався що саме я пакую.

12. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

У мене таке ж враження від охоронців в Новій Лінії. Вони мало на рухому стрічку, що біля каси, не вилазять, і так зазирають, аж хочеться спитати, може їм щось треба.

13. Raven

Raven Мама малятка

Ги, закуплялася вчора в "Ватсонсі", оскільки зранку була єдиним покупцем, то охоронець ходив за мною по п"яткам, мало по мештах не діставала. Бачу, не в одної мене закупи в тих магазинах весело проходять.

14. tasha

tasha New Member

Ми як робили ремонт, то майже всі будматеріали там купували, бо близько додому, так ті охоронці мене просто до сказу доводили. Таке враження, що мішок цементу в сумочку свою поклала і намагаюсь з нею проскочити. Кожен чек перевіряли, кожеу одиницю товару, а лампочки ще й з коробок діставали. В Епіцентрі такого і близько нема, якби він був ближче хоч трохи, то нашої ноги в Новій лінії не було б.

15. Materynka

Materynka Well-Known Member

А мені не подобаються консультанти косметики ні в Космо ні в Дц. Шукаю олівець для губ любої фірми, головне колір. Скільки стійок з різними фірмами стільком консультантам я маю пояснити що я шукаю. І ще пропонують те що в них по акції, але мого кольору і близько нема.
    А ще в магазині тканин і фурнітури , що біля Дц, шуаю замочок потайний на 25 см, такого немає, я кажу давайте який маєте, подає, я питаю а скільки він має см. Продавщиця: Вам на спідничку? - вистачить. Я знов: Скільки в нього см? Вже тоді поміряла і каже робочої частини 18см, але то не робочої, то довжина всього замочка 18, а робочої 14см. Ну от важко їм прямо відповідати на запитання і не втюхувати те що в них є, а не те що мені потрібно?

16. Bonita

Bonita Member

З тієї причини перестала туди ходити. Не дуже приємно, коли на тебе дивляться, як на потенційного злодія і ходять майже по п'яткам. Таке саме не одноразово спостерігала в Брокарді в КК. Охорона теж ходить за тобою хвостиком і пильнує, щоб часом собі в сумку нічого не поклала "випадково". Одного разу мене то так дістало, що я запитала в охоронця "Бачу Ви тут ще консультантом підпрацьовуєте, раз за мною так ходите, то можливо порадите якісь парфумчики свіжі на літо", спрацювало, він зразу пішов в другу сторону.

17. Solomi

Solomi New Member

ой, точно таке саме в сільпо, біля приміського
    купляю там деколи спиртне дороге, то стоїть охоронець в формі, а я його питаю " алкоголь фірмовий?" ,а він каже ,щоб я питала консультантів, ну і просто теж дивиться на мене.
    підходжу до каси - платити ,а там вже інший пильнує, щоб я то оплатила і заглядає в екран касира, чи вона то пробила, - ото я з них реготала.

18. Nyny

Nyny New Member

ой , і я не люблю коли ходять крок за кроком , вчора так було в Мазеркеа , я не встигну підійти кудись як продавець за мною а може вам показати це , а може це. я в примірочну вона і туди ж , а може так? - я розумію що це її робота , ну але не настільки , мене це напрягло якшо чесно , люблю підіти , порухати , обдивитись , все прочитати , подумати , порадитись - а так нічого не зробиш

а у "Ватсонсі" в мене теж був прикол , коли охоронець ходив за мною шоб мені допомогти) я прийшла зі списком великим , і він одразу тут як тут , давайте допоможу )

19. kozochka

kozochka Member

Два дні тому робила покупки у Ватсоні, то охоронець також ходив за мною. Так не приємно, хочеться пошвидше забратися з магазину.

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Ага, зі мною вчора теж так спробував, по залу не ходив, але коли я пакувалась теж заглядав. Мала файний настрій, то вирішила допомогти його цікавості і коментувала кожну річ. Особливо старалась про прокладки розовісти, на скільки крапель, в які дні краще використовувати... Після цього його раптово зацікавило щось на вулиці)))