Відповідь: Посиденьки в інтернеті Час-від-часу заходжу (зараз рідше, бо брат приїхав на сесію, то часом "виганяє"). З 8:00 до півночі по кілька раз заходжу, щоб прочитати, що новенького і пару слів написати.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті це до мене? дуже маленьку.. але сьогодні і вчора я виділила дуже багато часу форуму))
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Заходжу практично кожного дня на ДП, або по мірі можливості вільного часу... Навіть, коли на роботі є вільна хвилинка, також заглядую на ДП. Перечитую практично усі теми. Чоловік каже, що у мене вже залежність.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті аналогічна ситуація, з тією різницею, що в мене цілий день то вільна хвилинка останнім часом, тому практично єдине спілкування тут.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті О , то якщо то до всіх, то я теж відповім тепер вже велику! Якось так плавно захопилася я читанням посиденьок! Стільки всього, стільки життєвих історій, різних- щасливих, не дуже, трагічних, але всі такі справжні!! І стільки думок тут, різних, може не зі всіма згідна, але тим не менше, це лише розширює мій кругозір!
Відповідь: Посиденьки в інтернеті 90% того часу що я в інтернеті - то ДП! На роботі тільки чат, бо часу читати не вистачає. А так, чат відкритий - і спілкуюсь, і вискажу все, що на душі і так скоріше все робиться і продуктивніше! А ще тебе тут розуміють і підтримають і пораду дадуть! Дома уже читаю дописи і як маю сили то і свій допис зроблю!
Відповідь: Посиденьки в інтернеті я теж з компанії"тих що живуть в інеті".ДП-це вже "рідний дім"Файно в нас тут...затишно
Відповідь: Посиденьки в інтернеті я прихожу на роботу, загружаю нет, і цілий день он-лайн: контакт, ася, посиденьки) прихожу додомцю - і теж сідаю за комп, мене до нього магнітом тягне, інколи аж сама дратуюся, що нічого з тим зробити не можу. а на ДП останнім часом майже постійно, щось шукаю, дописую
Відповідь: Посиденьки в інтернеті а в мене як на зло тиждень нету небуло думала "скабанію" нині вкл юхуууууууууу
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Я заходжу на ДП по декілька разів в день. Чоловік каже, що якщо сиджу за компом, значить на ДП. То не зовсім так, але більше половини часу за компом я справді на ДП. Більше читаю, ніж дописую. Якщо виміряти в годинах, то це залежить від багатьох факторів: чи багато ми гуляємо в той день, чи приходили гості, чи сьогодні день генерального прибирання або освоєння нового рецепту. Всередньому виходить 1,5-2 години в день.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Я по декілька разів заxоджу в інтернет. Якщо закінчуються тарифні мб-айти, то починається ломка. Не скажу, що я інтернетзалежна, швидше посиденькозалежна.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті теж можу щось таке сказати про себе . Раніше любила гуляти у соцмережах, а тепер - тіки кілька форумів використовую для гульок. А взагалі за останній рік онлайнове життя стало для мене набагато важливішим від реального..
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Для мене віртуальне інтернетне життя теж стало ледь не важливіше, ніж справжнє, а про Львів я дізналася більше, ніж знаю , мабуть, про Тернопіль, чи якесь інше місто.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Я дуже багато часу сиджу в неті (це пов язано з роботою.). Ну і ДП постійно (правда стидаюсь щось писати )
Відповідь: Посиденьки в інтернеті ой. для мене компютер і інтернет болюча тема. Мама каже лікуватись треба, але воно мене годує На ДП заходжу щоб розум відпочив, а так постійно в пошуках інформації. Бувають дні, що як ранком сяду за компютер, так до пізньої ночі. От влітку маю трішки порятунок від того.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті В нас фірма величенька, тому все проходить онлайн. Але це всього-навсього бухгалтерія, хоча і через головний сервер. Нема нету - нема роботи. Для мене інтернет - це розвага. В будні займає з добрих дві години, у вихідні - ще більше: онлайн на одно...х (пасу ферму). Ще люблю почитати новини і скачати фільмєц.
Відповідь: Посиденьки в інтернеті Для мене інет - це можливість знайти потрібну інформацію, ( рецепти, відповіді на питання для сина до школи, які розваги у Львові на вихідні....), також качаю фільми, соц. мережі мене не цікавлять