Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

@Рибка , видаліть зі свого підпису рекламу російського сайту
    --- дописи об"єднано, 18 Січень 2015 ---
    Про помилки з переписками важко щось сказати, мені не зрозуміла послідовність дій, яка призводить до помилки. Ви кажіть куди ви клікали, а не що хотіли написати Роні :)

• Корисно Корисно x 1
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

трохи зайвий ваш скептицизм. Я вам прінстскрін до допису додала;) При натисканні опції "Розпочати переписку" вибиває помилку, пробувала це зробити натиснувши на аватар форумянки і така ж ситуація, якщо зайти у власних переписках натиснути "Розпочати нову переписку"

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. domino

domino Well-Known Member

що ж шановні модератори, така ваша доля відповідати на питання;)

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. MARTINI

@Virchuk тобто ви не можете нікому написати ПП, правильно?

6. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

і в мене такий глюк((( щойно навіть вам, Мартіні, спробувала написати ПП - викинуло помилку
    вже все гуд))) :girl_claping:

7. Рибка

Рибка Well-Known Member

Отут, наприклад, клікаю, і видає помилку. Спеціально до кількох спробувала, все то саме...

8. Virchuk

так, але коли пишуть мені - все ок.
    Щойно спробувала ще раз, все ок. Переписка розпочинається, дивно)

9. MARTINI

а тепер?

10. Virchuk

не можу наразі відповісти, бо зараз уже з тапатоку пишу.

11. analastanka

analastanka тень на стене

ІМХО, складати враження про якість по кількості та кармі - це абсолютно неправильно. Дивитись треба на зміст дописів, а не сприймати дописи через призму упереджень та чужий світогляд.

Хто не зможе скласти власне враження про співрозмовника без чужої думки - подивиться в профілі, цю ж інформацію не взагалі забрали, а приховали

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я підтримую Квітку по цьому питанню, мені це також не подобається.:girl_nea:

Загалом, я писала, багато плюсів, стало досить цікаво і смайли, і способи оцінення дописів, і переписка мені тепер стала зручнішою, таки починаю звикати до оновлених ДП, а от цей нюанс таки не нра...
    Ну, і щодо карми, то її таки нема вже ніде, ні в профілю, ні не в профілю. :sad:

Ладно вже з тими горнЄтами), а кількість дописів і/або дату реєстрації ж можна біля аватару поставити. імхо Якщо то по технічних причинах не виходить, то тоді я буду старатися зрозуміти.

Останнє редагування: 19 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Як це абсолютно не правильно? Хтось мав 2000 дописів і карму 500, а хтось 2000 дописів і карму 4500, мабуть є різниця? Дописи писалось роками, кожна форумлянка мала якийсь авторитет, чи не мала, а мова ще й про те, що в когось карма збереглась, а в когось ні. До прикладу в мене дописів 5470 і стоїть якісь незрозумілі 63 бали? Що то за бали? І оцінки 238. Звідки вона? Чому вона така? А карма була точно в кілька разів більша кількості дописів:) ще й карма і кількість "дякую" відрізнялись. В Іспанки (до прикладу) дописів 2000, а оцінок 2500 ну і припустимо, я на форумі новенька заходжу і дивлюсь, ага іспанка щось кльове писала, а квітка строчила безтолково. Вже як обнуляли то треба було всім, або як перетягували то теж всім, а не якісь незрозумілі цифри. Ок, карма-діло наживне, тільки питання- чому я маю наживати те, що ці роки наживала? карму можна повернути було б бажання

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. napoleona

napoleona Well-Known Member

приплюсуюсь
    Чому не можна було перенести ту карму? Тепер ходити до всіх у профіль? І взагалі оці дані біля аватарки це ж так зручно було
    ех розчаровують дп все більше і більше

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Цілком згідна. Особливо, коли карму заробляли в основному дописами з фото. Карма там росте ого-го-го. А толку? Та й взагалі, яка різниця? Ми і так всі знаємося, ті, хто чим дихає ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Так, я вже майже звикла, навіть до кольорів. Єдина неприємність - з мобільного настільки важко подивитися нові сповіщення, що вже того лишилася. Постійно скеровують мене то на стрічку новин, то на сторінку профілю, і хоч вбийся. Я вже і в цифру кількості сповіщень цілилася, і в рядочок-буквочки в різних місцях - за 25-тим разом деколи спрацьовує.
    Стосовно карми якось не надто преживаю. Але коли переглядаю нові дописи, оті аватарки біля тем трохи збивають з пантелику, особливо на мобільному - сприймається так, ніби та особа написала останній допис, а не створила тему.

17. Virchuk

ці дані залишились, якщо написнути на аватарку.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а є такі, кому карму повністю збереглась? бо в мене взагалі непонятна карма. за час нових дп я б не встигла стільки набрати, але раніше точно мала значно більше. ал4 признаюсь, я ніколи на карму не дивилась, більше на к-ть дописів і тут допомагали горнятка.

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Як на мене, то карма і горнятка -то настільки відносні показники, дівчата. Ті ж дописи можна нацикати в Пляці забав чи часто завантажувати фото. Можна писати небагато, але змістовно і влучно, а можна настрочити кілька тисяч, але особливої ціннності вони нести не будуть. Особисто я завжди оцінювала якість, інформативність того чи іншого допису і ніколи і не орієнтувалася на карму чи горнятка. Форумний стаж - так, погоджуюся, це важлива річ, але це можна побачити, клікнувши по аватару.

Останнє редагування: 19 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Siania

Siania Love Life

А я тут вже так давно, що всіх у кого дописів багато і гарна карма - добре знаю, а що про мене подумають новенькі - не важливо. Хоч мені щось там збереглось, явно не так як було)) але за кармою я слідкувала до першої тисячі))
    Скажіть, а карма це подобається? Чи і смішно і мімімі?

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  21. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Це не карма в звичному для нас розумінні, це система оцінювання із ширшою палітрою оцінок. Коли вам ставлять якусь із цих оцінок, вона автоматично відображається у вашому профілі і додається:)

• Корисно Корисно x 1