Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Спробуйте інший браузер:)
    А баба -Яга проти:sarcastic_hand:

• Смішно Смішно x 1
  3. Siania

Siania Love Life

А що ті горнята давали? Я так ніколи і не розуміла цього))))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

А це що таке:
    Somebody Likes You
    --- дописи об"єднано, 18 Січень 2015 ---
    Приємність)) Стііільки горнят! :preved:

5. Іспанка

Вони надавалися залежно від того, скільки хто дописів на форумі написав. Чим більше написав - тим більше горняток мав. На ДП то залишилося як спадок від ЛФ.
    Це те, про що в цій темі неодноразово говорилося:)

6. MARTINI

А ше хтось казав жи то горщики зі свіжими какашками [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Смішно Смішно x 5
  7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тепер якось так дивно, ні дати реєстрації, ні горняток, ні кількості дописів біля аватара. Ніц нема... всьо голо.(( Новачків тепер так просто і не розпізнаєш...:dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

Клік по аватару показує хто є ху :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

що таке трофеї та звідки беруться, а то вчора нарешті після свят на форум. а тут такі зміни, що й без тих кількох горняточок з кавою не розберусь:girl_cray:

10. Іспанка

На попередніх сторінках теми про це вже говорилося:) На трофеі не варто звертати увагу.

11. MARTINI

Трофеї то вам замість горняток :)

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

хтось може пояснити, що це значить? Можна в карму.

13. MARTINI

поки що нічого не значить, і жодним чином на ваше форумне чи реальне життя не впливає

14. Іспанка

Можна просто прочитати дописи вище:)
    Система наразі не діє і на неї не варто звертати увагу:)

15. MARTINI

Невеличка додаткова зручність. При гортанні теми вниз, в кутику з"являється кнопка, яка дозволяє швидко перелетіти вгору :)

• Корисно Корисно x 6
    • Подобається Подобається x 3
  16. Siania

Siania Love Life

Ооо, це дуже класно! Дякую!

17. zetta

zetta Well-Known Member

image.jpg
    --- дописи об"єднано, 18 Січень 2015 ---
    А ще стало так , і шапка на очі і я відповіла а гортання сторінки зверху чогось. То на хрому .

18. Іспанка

З шапкою все ок - вона так і має з"їжджати вниз - це для легшого доступу до навігаційного меню:)

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А для чого дублюються зверху зліва на головній сторінці форуму розділи "Головна" і "Форум", якщо вони є абсолютно однакові? Щось забереться? І ще, в новому вигляді хотілось би додати якогось кольору, може якісь позначки по розділах, щоб було так само затишно як колись.

Останнє редагування: 18 Січень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Якось той "шіт" вибірково стався, "вотзефак"? Та, нову карму можна наклікати, ага і не в ній щастя, ок, але карма була інформативна, бо кількість дописів і карма допомагали скласти уявлення про людину, власне про якість її дописів. Мені карми шкода, вона була висока і позитивна, а зараз там якісь незрозумілі цифри. Сумно. А всі решта технічні моменти ок, зі всім можна розібратись, до всього звикнути, але чи треба? Як влучно сказала natorella "нас абортнули" я образилась

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  21. zetta

zetta Well-Known Member

Іспанко я вчора показувала як заїжджає та шапка , я не бачу шо пишу. Гугл хром не любить такий форум .