Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. terezka

terezka котяка-вишивака

бо це повідомлення профілю, що хочеш написати в світ - те й пишеш.

а карма - зараз називається "відгук"

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

це своєрідна "стіна"...ясно тепер

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Так. Як вконтакті чи у фейсбуку. Де можна написати повідомлення, якийсь статус (як на своїй стіні, так і на стіні форумлянки іншої)

• Корисно Корисно x 2
  5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

як закрити свою тему у барахолці?? колись потрібно було писати скаргу, а тепер такого значка нема((

6. Музик

Музик Мартуська

під дописом є "поскаржитись", там, де редагування

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Чому невидимі закриті ком.темки авторам??
    я не мала можливості вчора вночі зайти в свою ком.темку, щоб перечитати - занотувати дописи дівчат, хто завтра прийде на роздачу, а сьогодні її вже закрито..
    І як я тепер маю знати хто і що там писав вчора??

8. Іспанка

Система приховує тему автоматично. Це технічне питання, я думаю, що адміністратор краще на на нього дасть відповідь, аніж я:)
    Наразі ніяк.

9. Kapitoshhka

не знаю, але на свою комер. тему закриту я можу зайти і все бачу хто що і коли писав...

у мене друге питання ЧОМУ Я НЕ МОЖУ ВІДІСЛАТИ ПП ДЕЯКИМ ДІВЧАТАМ : тобто сайт не висить, декому відправляє, декому ні((

можу відправити пп лише тим дівчатам- з ким раніше мала переписку, новим - нікому((

10. Іспанка

Що при цьому відбувається? Скріншот в студію:)
    Ану покажіть на яку, подивимось.

11. Svjatkova

дуже весело((( а модераторам видно її ?? можете мені скопіювати в пп останню сторінку цієї темки??
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    Як???

12. Kapitoshhka

не знаю бачу і все ( просила дівчина номер моєї картки привату - я зайшла і переписала ( чомусь не вийшло скопіювати)

13. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

У мене таке запитання . У сповіщенях які приходять коли форумлянки процитували , чи виконали іншу дію з моїми дописами частина тексту пише англійською upload_2015-1-16_22-13-41.png чому так , і як то виправити? Я хочу українською читати. Дякую

14. Kapitoshhka

ось http://posydenky.lvivport.com/threa...ni-rushniki-skat-ni-pledi-drugij-zbir.100909/

15. Іспанка

Киньте посилання на тему, будь ласка.
    Це наразі ніяк не виправити. На форумі ще є неперекладені частини тексту із англійською версії, над перекладом працюють. Не все відразу:)

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

ми почекаєм то не проблема!

17. analastanka

analastanka тень на стене

А чи можна "свєрнуть" розділ, який мене не цікавить, оновлення якого я не хочу отримувати? Наразі такої опції не знайшла... якщо ще не має, то чи планується?

18. Іспанка

Святкова, з вас фляшка:D Ану тепер спробуйте зайти в тему свою.
    Конкретизуйте, що саме ви маєте на увазі. Якщо ви хочете фільтрувати розділи в Нових дописах - то ні, це неможливо (я вище вже неодноразово про це писала).

• мімімі мімімі x 1
  19. Svjatkova

20. analastanka

analastanka тень на стене

Раніше з правого боку біля назви кожного блоку розділу був значок "свєрнуть" - коли натискаєш, то окремі теми того розділу не показувались взагалі, коли заходиш на головну сторінку форуму. Не знаю, чи зрозуміло пояснила, але прінтскрін зі старим форумом вже не зроблю(((

На рахунок фільтрації - писали, і я розумію, що зараз технічно то є неможливо, але мене цікавить, чи не планується у майбутньому якийсь відповідний плагін? Бо то є питання, що цікавить не тільки мене (враховуючи попередні дописи)

21. Іспанка

Є гарний український відповідник "згорнути";)
    Ні, зараз такої можливості немає. Але ідея хороша, @MARTINI ,зверни, будь ласка, увагу:)
    Не впевнена, що такий плагін існує для нашої Ксені.

• Інформативно Інформативно x 1