Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Конкретно які теми не відкриваються? Їх там багато - давайте посилання. Чи весь розділ не відкривається? Перенесено було все.
    Все прекрасно відкривається.

3. zetta

zetta Well-Known Member

тi шить легкiсть додавання фото, без всяких там хостингiв. також допис пишу пишу, вiдволiклась , закрила дп. за якийсь час приходжу лiзу в свiй майдан а те що писала i не запостила збереглось. якесь таке чудо було)

• Подобається Подобається x 3
  4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Бракує опцій в Нових дописах: Всі крім Барахолки, Тільки Барахолка, Всі дописи

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  5. Hermi

Hermi Well-Known Member

показую. От таке в мене пише
    Записати.PNG
    якщо клацнути по даті останнього допису. Як і у вишивальних темах, так і у"не працює на форумі"
    1.PNG

6. Іспанка

Вже говорили неодноразово в цій темі - це зробити технічно неможливо.
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    А якщо клацнути по самій темі - то все прекрасно відкривається:) @MARTINI глянь при нагоді, що то за глюк:)

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Музик

Музик Мартуська

мала таку ж біду. але причину собі знайшла - якщо клікнути "позначити всі розділи, як прочитані" - потім пише, просто що нових дописів в темі нема, не впевнена чи правильно пояснюю. в мене коли отак клікнути на тему - відкривається з останнього непрочитаного допису, а якщо всі прочитано - пише власне так, як на картинці, яку давала вище Hermi.

8. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

переходу на фейсбук не буде,як в минулій версії?

9. а як можна знайти користувача за ніком? там тільки найповажніших можна знайти...і взагалі ті всі перетрубації...

10. Іспанка

Уточніть, що саме ви мали на увазі? Можна скористатися пошуком, наприклад.

11. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Мені новий форум подобається і думаю що звикнеться, але от щойно відкрила ін. браузер, а там ще старі посиденьки і відразу чомусь ностальгія пішла, аж заскрінувала собі на пам"ять, як раритет:D.

• Подобається Подобається x 1
  12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

до нового завжди важко звикнути, але то все тимчасово) Розумієте тепер, як старшому поколінню важко ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Siania

Siania Love Life

Памятаю як кілька років тому були зміни, як то було складно не зручно, а потім все стало таке рідненьке))

• Подобається Подобається x 1
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

такий глюк спостерігається в тих темах, в яких з моменту нашого оновлення не було нових дописів. Теми, в яких вже є щось нове починаючи від вечора вівторка, відкриваються коректно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Demetra

Demetra Well-Known Member

Як сховати лінієчку під спойлер(не бачу такого інструменту в меню редагування лінієчки)?

16. Іспанка

ЧаПи вже прочитано? http://posydenky.lvivport.com/threads/pro-linijki-ta-pidpisi.124003/

17. Тестер

Тестер Піддослідна жаба

• Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  18. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

чому при відкритті темки кидає на останній допис? Можливо це в мене такий глюк.... Звісно, якщо я темку відслідковую, то тут все гуд, приходить сповіщення і плюс при відкритті попадаю саме на останнє непрочитане.. І залишилась стара звичка шукати час допису зверху))) тепер година і хвилина під дописом.

19. Osya

Osya Active Member

Дійсно я теж час допису по звичці шукаю зверху, може його трішки іншим кольором виділити, а то якийсь незамітний.

20. silvia

silvia Well-Known Member

• Корисно Корисно x 1
  21. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

капці....це ж ніби карма, має бути прихована, ще один глюк

• Баян Баян x 1