Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

спробуй ще сьогодні. вчора і в мене не ховало. тепер в підписі є той інструмент

Останнє редагування: 16 Січень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені знаєте, що трохи дивно і важко на очі? те, що фон загальний одного кольору, допис іншого, а цитата ще іншого. цитата ясно , що має бути виділена, але ще до купи і допис окремо виділений, то разом якось не альо

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. zetta

zetta Well-Known Member

І від кого та цитата маленьким шрифтом а саме виділення значно помітніше , в результаті читається сам допис а потім вже хто кого процитував. І ті всі лінієчки надто розтягнуті , попередні зграбніші були .

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Тестер

Тестер Піддослідна жаба

Я б лінієчки взагалі заборонив, заважають читати ваші цікаві дописи!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

до речі, дійсно, від кого цитата таааким вже тоненьким шрифтом, тиеба мружитись, щоб побачити

7. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Виділила два дні на роботі, щоб цю тему всю перечитати, бо також мала купу питань, але все ж питання є і від них нікуди не дінешся. Тому дещо повторю:

А де ти то бачиш??? Ти заходиш конкретно на профіль форумлянки? Бо я бачу що в мене пусто і все -відгуки пусті, а щодо карми інших мені нічого не відомо.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. MARTINI

в правому нижньому кутику тиць на номер допису!

9. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Щоб подивитися оцінки форумлянки, клікаємо на її аватарку
    casablanka.JPG

• Подобається Подобається x 1
  10. casablanka

Переглянути вкладення 821
    А якщо порівнювати ось так??? Профілі все ж різняться вмістом інформації, а в мене взагалі ще інший. То виходить що в vittoriya карма збереглась, лише змінила формат з декількох тисяч на +1.198 ???

11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Вам в тому дуже розходиться?:) Вже ж писали (зокрема в топі), що карма збереглася не у всіх, при переїзді більшість її було встрачено.

12. casablanka

на дп1.png
    Дякую, натиснула, але що далі мені з ним робити? От скопіюю я код, а далі куди мені його "тойво"?
    Я хочу щоб було видно слово, наприклад, "тут" і коли я напискаю на це "тут", то я автоматично перенаправляюсь на Ваш допис чи взагалі інший сайт.

13. MARTINI

Почитайте розділ ЧаПи, там є про те, як користуватися ВВ-кодами

з мобільного через tapatalk

14. casablanka

Мені зовсім не розходиться, я за кармою не плачу і знаю що вона в більшості не збереглась.
    Але скрін зробила для того щоб не запитатись чому карма не збереглась, а сказати що інформація профілю у всіх є зовсім різною і не зрозумілою щоб з нею розібратись.
    Але це питання можу легко закрити, воно мене не мучить.

15. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді
    Вирішила і я потренуватись це робити в новому інтерфейсі.
    @casablanca, ваш допис тут
    Щоб це зробити, натискаєте на номер допису (так, як ви це робили). У вікні, що з'явилось, копіюєте ВВ-код посилання (нижню стрічку), вставляєте його в свій допис, і в тому тексті, який ви щойно вставили, замінюєте назву теми (те, що поза квадратними дужками, укр. літерами) на слово "тут" або "тиць" або будь-що інше.
    Пробуйте;)

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. casablanka

@Vilanda Дуже Вам дякую за роз"яснення, все вийшло, Урааа!!!
    Бо в чапах пише що таке можна зробити, коли читаєш, то все зрозуміло, а як відтворити то зовсім не ясно(ну принаймі для мене)

ось так? або тут або тиць

Вкладення:

• на дп2.png
      на дп2.png
      Розмір файлу:
      14,1 КБ
      Переглядів:
      32
    Останнє редагування: 16 Січень 2015
  17. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Більше ніяку кнопку не треба натискати: скопіювали ВВ-код, потім просто вставляєте його в допис без ніяких кнопок (за допомогою правої кнопки мишки - Вставити, або Ctrl + V). І замінюєте український текст
    --- дописи об"єднано, 16 Січень 2015 ---
    саме так :)

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

А в мене чомусь "вишивальні" теми не відкриваються. Пише немає дописів. Це ще їх не встигли перенести чи то тепер потрібно буде мати якісь права доступу до них?
    п.с. з темою "не працює на форумі" така ж сама ситуація. Точніше якщо переходити по останньому допису - "допис не знайдено", якщо клацати по назві теми, то переходиться на перший допис, а потім вже треба клацати на останню сторінку.

19. Siania

Siania Love Life

20. Hexe

Hexe Well-Known Member

мене цікавить, яким чином визначається важливість теми(кількість дописів, ким створена)? наприклад, при перегляді нових дописів, певні теми в мене рожеві і праворуч є позначка" важливо"(наприклад тема про здачу квартир ). мені здається що можливо було б зручніше,якщо іншого кольору були б теми на котрі я наприклад підписана:)

21. zetta

zetta Well-Known Member

я б теж ) ква ква

• Смішно Смішно x 1