Посиденьки 2.0 / Питання-відповіді

Тема у розділі 'Організаційні питання', створена користувачем MARTINI, 13 Січень 2015.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вітаю всіх, хто дочекався. А тих, хто не дочекався, прошу будити і кликати сюди :)

Отже, Посиденьки перебралися на нову платформу. Прошу знайомитись, вона називається XenForo.

В результаті міграції вдалося перетягнути всі розділи, теми і дописи, вкладені файли і фотографії, всіх користувачів, їх аватари, приватні переписки та друзі. Днями ми повернемо старі смайлики і ваші щоденники. Нічого не пропало.

Карму, нажаль, врятувати не вдалося, але я переконаний, ви швидко наклікаєте собі ще.

В найближчі дні форум буде працювати фактично в режимі відкритого тестування. Тобто тут ще не все закінчено, але він вже відкритий для спілкування. Так за кілька днів ми разом з вами і завершимо роботу над функціоналом і дизайном.

Перед тим, як задавати запитання тут, читаємо ЧаПи!

Останнє редагування: 22 Січень 2015
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А як відключити сповіщення на мою електронну скриньку - типу в такій то темі з"явився новий допис?...Бо це просто спам якийсь.....В особистих налаштуваннях ніби все прибрала, а отакі сповіщення на електронку й далі приходять.

3. Тетянка

Можна :), подивіться уважно. п.с. а як тепер доповнити свій допис?..От наприклад цей - я теоретично могла додати до попереднього, але попередній пост вже не редагується?....

• Інформативно Інформативно x 1
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ще ніяк) це в планах на допрацювання

там не конкретна зовсім скарга ))

чітко пиши: в назву додати тото, в допис тото)

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

відповідь на друге запитання - в топі!
    на перше: натискаєте на свій нік в стрічці меню Головна-Форум-Користувачі ... і правіше ваш нік, випадає віконечко, біля ави є Сторінка профілю, натискаєте, переведе на ваш профіль і в центральній частині вікна є закладка Відгуки

• Корисно Корисно x 1
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Але в мене та сторінка виглядає зовсім не так, як у скріншоті Іспанки. Може, це якийсь віджет? (То я просто так для інформації).

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Маю питання щодо фотоальбомів які раніше були в профілі - їх тепер немає і фоток теж? Чи я не там дивлюся?

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В закладці "Користувачі" - "Нові повідомлення профілю" я бачу записки форумлян, які мене явно не стосуються, взагалі не зрозуміло, до чого то. Так має бути?

9. Akina

І я на то звернула увагу - тепер повідомлення написані в карму видно всім? Нікакого інтіма :)

10. MARTINI

альбомів в профілі наразі нема
    може колись зробиться

Комерсантам про комерційні теми краще питати не тут, а писати зразу ПП, так буде більше толку.

• Корисно Корисно x 2
  11. silvia

silvia Well-Known Member

старих закладок теж немає?

12. Akina

А якщо я колись по дурості давала в дописах посилання на фотки звідти а не з фотохостингу шо дєлать? :)

13. MARTINI

В дописах фотки всі є. Вони просто більше не привязані до вашого акаунту

14. Тетянка

А як все-таки щодо спаму на елетронку?...Знову + 36 свіжих "листів"...В налаштуваннях галочки всюди познімала, щодо оповіщення на елекронку. Результату ніякого.

15. MARTINI

ну якщо хтось плутає приватні переписки з публічними повідомленнями в профілі, то чим зарадити? :)

якщо хочете написати людині привато, то й пишіть в приват, а не на стіну профілю

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. MARTINI

що саме вам приходить?
    наведіть приклад листа

17. Akina

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

оу, то тепер все, що робиться - публічне, крім пп, я правильно розумію?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

наскільки я розумію, відгук (колись карма) прочитає тільки та особа, який то адресовано. а ще є якісь публічні повідомлення

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. MARTINI

дійсно...
    привязка пропала не лише до акаунтів але й до дописів :sad:
    хоча файли фізично на сервері є

а багато у вас таких дописів з фотками з альбомів?

саме так
    відгук пишеться до конкретного допису. І бачить це тільки той, кому адресовано
    а повідомлення профілю це так якби ви писали комусь на стіну в фейсбуку чи вкантакті, то бачать всі

ну і ще є приватні переписки, вони тут http://posydenky.lvivport.com/conversations/

• Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  21. Akina

Та не дуже... Штук 15. Ті що в барахолці я так розумію простіше заново закрити і відкрити нові теми?
    А от в інших темах тепер без фото будуть повідомлення чи можна якось їх редагувати потім?

• Подобається Подобається x 1