порадьте хорошого ЛОРа

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем rafaelka, 16 Березень 2010.

1. Samodumka

Samodumka New Member

Відповідь: порадьте хорошого ЛОРа

гайморові пазухи починають розвиватися у дітей після 3-х років і тому до того часу тільки гаймориту в них немає, а є риносинусит

2. neVer

neVer New Member

Будь ласка, відгукніться ті, у кого була схожа проблема чи ви володієте якоюсь інформацією по даній темі: я теж шукаю хорошого лора у Львові, але який розбирається в хронічній сенсоневричній приглухуватості (погіршення слуху простими словами)!!!! Можливо в когось була схожа проблема.... Я перечитала всі повідомлення по даній темі, та все ж тут рекомендують лікарів для операцій, викривлена носова перегородка, отит і т.д. Ніхто не стикався із погіршенням слуху??? Буду дуже вдячна за будь яку інформацію в даній сфері))))

3. loreniya

loreniya Well-Known Member

є хороший лор в ОХМАДИТі, молодий, але ДУЖЕ строгий, такий серйозний, білий ввесь як гаф дракула, худючий, пальці тоненькі жіночі, нам отит лікував... сварив мене, що не хочу в стаціонар, але лікував. єдиний мінус - приватно не приймає, треба чекати в черзі між поверхами, а в тій черзі можна всякого нахапатись свіжого... Звати Крук віталій Володимирович

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

петро павлюк-займається проблемою відновлення слуху. приймає в шпитала св.параскеви та Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України

5. LVitaliti

LVitaliti Member

В свій час мала жахливі проблеми з горлом, постійні ангіни...:girl_cray: порекомендували піти до лікаря, що приймає в 5 поліклініці (на Виговського) прізвище Процик, а от далі нажаль не пам'ятаю...
    Та зверталась до нього уже кілька разів. Він мені і запалення носа лікував і промивав горло (ну дуууже він вже любить ту процедуру), але мені реально це допомогло, і родичка теж зверталась, в неї взагалі після лікування горла, проблемиі з астмою пропали, з якими мучилась вже довгими роками...
    Загалом в мене склалось досить позитивне враження про нього, як про лікаря компетентного, так і про людину, дуже простий, все пояснить, не нав'язує нічого зайвого!

6. Samodumka

Samodumka New Member

Зверніться ще на консультацію до Чушака Ігоря Мирославовича - зав. ЛОР-відділом в госпіталі інвалідів в Винниках. Він дивиться і оперує ніс під ендоскопом - все видно на екрані телевізора дуже збільшеним і чітким. Кожен огляд і операція записуються на DVD і відразу показує в чому проблема і як її можна вирішити. В мене були проблеми з гайморитом і за допомогою ендоскопа виявили причину - в глибині носа шип переділки, який закривав природний отвір гайморової пазухи. Після операції(яка до речі практично безболісна) гаймориту немає і дихання носом ідеальне.
    А відносно вирізання гландів - раджу дуже добре подумати. Бо якщо проблема не в них, то назад вже не пришиєш, а здоров'я може погіршитись.

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Якщо можна хтось має телефон Гаєвського з медінституту??? пишіть в ПП

8. PurpleShoe

PurpleShoe New Member

Була я на прийомі в Онутчака. Казав промивати. Промивали ми довго і нудно, але таки промили.:girl_bye:
    Одним словом, почуваю я себе в рази краще.:girl_wink: За що дуже вдячна медсестрі, яка робила процедури, ну і йому за направлення. Стосовно ставлення, то нічого обурюючого я не помітила. Ніхто нічого мені про ціни не казав, не хамив і т.д.
    Ну і не сюсюкався, я прийшла за кваліфікованою порадою, я її отримала. Нічого більше мені не потрібно.
    Стосовно оплати, то з медсестрою я розраховувалася сама і скільки вважала за потрібне. В безкоштовну медицину я не вірю. Зате дзвоню до неї, якщо відчуваю якесь погіршення - приходжу на процедури, коли мені зручно. Так що я задоволена.

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Який точний портрет:girl_smile: Ми взагалі зверталися кілька разів до Юрочко Федора Богдановича, і були дуже задоволені ефективним лікуванням.
    А одного разу довелося (за рекомендацією Юрочка) звернутися до Віталія Володимировича. Ну, враження суперечливі. Серйозно-поважно налякав зниженням слуху в обох вушках (хоча наразі тьху-тьху все нормально), виписав купу ліків та ще й компреси і антибіотики. Як виявилося, і ті і ті непотрібні. Добре, що вистачило розуму через день звернутися до ЛОРа з поліклініки. Обійшлося Отіпаксом і симптоматичним лікуванням нежитю.
    Тому радила б все ж звертатися до Юрочко Федора Богдановича (ми навіть ангіну в нього 2 рази пройшли без антибіотиків).

В поліклініці на Виговського раджу зав. відділенням Великановича. Бо Стахів - то для Павлика страшний сон. В неї якийсь пунктик на промиванні вух чи не при кожному зверненні. Ми один раз здуру далися, то малий кричав диким криком і досі, як ідемо в ЛОР-відділення, питає, чи не будуть йому вуха промивати. І взагалі неприємна жінка. До неї НІКОЛИ нема людей, певно тому до Лаврук такі шалені черги. Про Лаврук нічого сказати не можу, бо не попадали до неї, Процик справляє враження нормального лікаря. Ось так.

Останнє редагування модератором: 14 Серпень 2011
  10. Samodumka

Samodumka New Member

Зробіть ендоскопічне обстеження носа - максимум інформації без болю

11. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата,у чиїх діток був синусит, -яке лікування призначали доктори?

12. fragolina

fragolina Well-Known Member

Ось я і наважилась на операцію по вирівнюванню перетинки носа і видалення поліпів...
    оперувалась Винниках в госпіталі ,позавчора...сказати що болить - нічого не сказати.
    Я відчувала все, мені дуже боліло, а ті тампони гігантські, я думала,що голова вночі лопне.Зараз маю температуру, п"ю антибіотики ...
    щасливі ті люди, хто нічого не відчував на таких операціях.
    У мене 4 роки назад були дуже важкі роди, то я би краще 3 рази пережила такі роди ніж ще раз таку операцію...

13. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Дівчата,хочу порадити Вам хорошого лора!
    Лікувалась сама й з малку лікувала у нього сина.Кому не порекомендую-всі задоволені.Лікар дійсно від Бога!.Ніколи не буди нічого різати й виривати,якщо є хоч маленька можливість лікувати хоч й довгий процесс.
    Адріан Васильовиі Онучак.Працює по змнінно: лікарня на Ужгородській й на Шептицьких.Працюєлором давно.Проходив практику в Італії й тепер робить навіть пластичні операції на ніс у кого є така потреба.У могго дідька був зламаний ніс(викривлений на бік),в косметологічній на Чорновола після операції нічого не змінилось а Адріан виправив все за раз.Так що я сміло Вам його раджу!

14. Samodumka

Samodumka New Member

Скажіть, будь-ласка, а що то була за операція? І чи боліло під-час операції, чи вже після операції.Тампони були з марлі? А як зараз з носом, як він дихає, чи є головні болі?

15. dollymom

dollymom New Member

Ми теж з малою були в Дунілової, дуже задоволені, малій після отиту в проколу перетинки вушної зовсім не можна запускати риніт, а в нас це постійна проблема, в садку соплі це постійна ситуація, а я не хочу її тримати весь час на таблетках, а інакше він не проходить. То вона нам виписала капельки в ніс, сама їх готує, правда страшенно пекучі, зате 4 дні і будь-який соплі проходять, і вистачає ефекту дуууже надовго. Тепер тільки до неї підемо якщо щось.

16. fragolina

fragolina Well-Known Member

Операція була по вирівнюванню перетинки носа і видалення поліпів з носових пазух.
    Під час операції мала неприємні відчуття, не хочу тут описувати деталі, після операції дуже боліла голова , особливо першу добу... Тампони не з марлі а такі як гумові, вони в носі збільшуються і тим самим перешкоджають кровотечі.
    Зараз починаю дихати носом ,але ще не повністю.

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нам теж давала ті краплі, але мала ніяк не дає закапати носа:sad: Тепер знову захворіла, поїхали нині до Дунілової, а вона у відпустці до 5-го жовтня:sad:

18. Олюська

А Онутчак дітей також дивиться?

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ми були в Юрочка, тут вже багато про нього писали. Поки що задоволені.

20. Олюська

Терміново потрібен телефон Онутчака, щоб ще сьогодні потрапити до нього на прийом. Всі телефони у Шпиталь "мовчать", треба знати, чи він нині там приймає